- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi penceremden
-
kocam başkasına aşık dşye bir konu vardı.adam dışardan bakılınca karısına deli gibi aşık mükemmel bir koca imajı çiziyordu ama gerçek öyle değildi.ben böylelerinden daha çok korkarımEşim sevdiğini söylemekten çekiniyor.Ağzını bıçak açmıyor.Sanki kapalı kutu bende kerpetenle açıyorum.
Yıllardırda böyle.Seni seviyorumu duyduğum ikiyi üçü geçmemiştir..Hala alışmadınmı ne bekliyorsun diyeceksiniz ama duymak istiyorum.Geçen çekirdek yiyordu sormam ya soracağım tuttu beni seviyormusun dedim hınzırca gülümseyerek oda tabi dedi.Sanki matematik sınavına sokuyorum .Ecel teri döküyor.Bende gülümseyerek geçiştirme dedim duymak istiyorum sevdiğini dedim .Sonra bir baktım eşime öksürme geldi adam yerlerde bacaklar havada
Bir süre konuşamadı kabuk kaçtı sandım boğazına.Halimizi görecektiniz.Karşılıklı gülmeye başladık
Bu soru seni ne kadarda öksürtüyor dedim.
Hani akşamları ayrı sarılmadan yattığımızda olur sarılarak koyun koyuna yattığımızda.Gündüz bazen içimden çoşar gider öpücük kondururum seni seviyorum derim sarılım oda sarılır ama o kadar .Ne bir sevgi sözcüğü ne de başka bişi bir insan eşinden neden çekinir ki? Yoksa kızlar ben kendimimi kandırıyorum bunca senedir.
benim eşim de söylemez, ama ben takılmıyorum. sözel ifadelere pek düşkün değil kendisi. bence sevildiğini hissediyorsan gerisine takılma.
Beni seviyor musun
Sence ben guzel miyim
Kilo mu almisim ?
Yani adam ne desin ?
Hayir sevmiyorum
Guzel mi sen hic guzel gormemissin
Kilo aldin tabi dana gibi oldun diyemez degil mi ??
Sorular cok sacma kusura bakma pencere
Beni ne kadar seviyorsun ?
Ben ölsem başkasıyla evlenir misin ?
O mu güzel ben mi ?
Sevdiğini söylemek çok kolay değil bence.
Yetiştirme o kadar önemli ki.
Kimi ailelerde ayıp kimi ailelerde şımarmasın diye susturuluyor sevgi sözcükleri.
Sıkma güzel canını,seviyordur eşin seni.
O gün çok kırılmıştım ilk defa kırıcı konuşmuştu sonra ben küstüm o küstü konuşmadık falan .Neden diyorum böyle söyledin o an çok kızdım öylesine söyledim dedi.Öylesineymiş.Tabi inanmadım. Sende bana çok kötü şeyler söyledin ben hep alttan aldım dedi.Bir kerede ben söyledim ne olacak gibisinden.Sevişmekten başka bir işe yaramıyorsun diyen adamdan seni seviyorum cümlesini bekleme bence....
Ben lafa değil icraata bakarım
nankörlük söylediğiSevişmekten başka bir işe yaramıyorsun diyen adamdan seni seviyorum cümlesini bekleme bence....
Ben lafa değil icraata bakarım
Sonra inada binmezse unutulmaya bakılabilir ama sen eşin için ne kadar kırıcı şeyler desen de inan bana sana dediğinden daha kırıcı şeyler değillerdir :)O gün çok kırılmıştım ilk defa kırıcı konuşmuştu sonra ben küstüm o küstü konuşmadık falan .Neden diyorum böyle söyledin o an çok kızdım öylesine söyledim dedi.Öylesineymiş Sende bana çok kötü şeyler söyledin ben hep alttan aldım dedi.Bir kerede ben söyledim ne olacak gibisinden.
Geçerli sebeplerim olsada o raddeye getirmiş olsada bende pek masum sayılmam.Aynısı bana eşim dese evli kalırmıydım bilmiyorum.Daha öncede dedim ya tersim pis.Sonra inada binmezse unutulmaya bakılabilir ama sen eşin için ne kadar kırıcı şeyler desen de inan bana sana dediğinden daha kırıcı şeyler değillerdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?