dut yemiş bülbül

Günaydın.

Boşver kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olsun.Önemli olan sınavında başarılı olması.Sınavı bitince gene eski haline koyarsınız.

Oğlumunda odasında çalışma masası var ama daha büyük diye salondaki yemek masasını kullanıyor.Bütün kitabını defterini kalemini silgisini yaydı hatta duvarada çizelge asmış hiç ses etmiyorum.Akşam gelince yemekten sonra direkt salona giriyor kapısını da kapatıyor hatta ders çalışmadığı zaman kitabınıda orada okuyor.

Bizim salon çarşamba pazarı gibi hem misafir odası hem çalışma odası

Günaydın canim biraz gecikmeli oldu ama:))
Ben mesaj yazip hemen derse dönüyorum
Sinavi bitti ama odayi halen düzenlemedi arastirma yapacakmis zaten bosverdim
artik eve gelen giden yok kim görecek halimizi
Oglun üniversite sinavina calisiyordu demi ne istiyor bölüm olarak

Makine Mühendisliği ,Otomotiv Mühendisliği.Okuldan sonrada Almanyaya gitmek amacı.Yurtdışında yaşamayı çok istiyor.

Son düzenleme:
Benim de uzun yillardir iliskim var sözlum.
Ruh ikizimi buldum zaten her sey yolunda.
Kendisi bana bunca zamandir bir elin parmağını geçmez seviyorum demesi.
Ama onun ufacik beni düşünmesi yetiyor da artiyor bile.
Adam diliyle diyemiyor ben bunu anladim.
Biraz araştırdım nedenini çocukluğuna kadar indim yapısı böyle.
Yemek yiyoruz ekmegin gevrek tarafini yemez bana verir. Sevdigim tatlı varsa yemez benim tabagima koyar.
Benim aciktigimi benden önce hisseder.
Canim sıkıldığında hemen anlar.
Daha bunun gibi bir suru şey var.
Hissediyorsan sorun yok.

Seni seviyorum dediğinde,
Aferin 100 otur !
Ya da
Aferin böyle devam et !
Derim bazen..
Çünkü o da çok iyi bilir ben de birbirimizi sevdiğimizi.. Bundan rahatça espri bile yapabiliriz..

Çok takılmayın derim..
Demesi sevdigini göstermez ki..

Benimki o konuda bencil biraz yemeğin güzel kısmını ilk önce o yer

Bende ona verirdim önceden şimdi vermiyorum

Minik ama önemli ayrıntılara bende dikkat ederim.

Ben ona içimden gelip sarılıp öptüğümde gözleri daha başka parlıyor.Daha yakın oluyor güzel davranışlar sergiliyor..Ama diyelim küs olduğumuzda çok nadirdir oda aynı şekilde soğuk davranıyor .Kendisi hiç çaba göstermez.Genelde küslüğü sevmeyen barışan taraf ben oluyorum.

Bende bize kahvaltı hazırladığında ve bana masaj yaptığında onu methediyorum.Kendisi teklif ediyor masajı

Gerçektende onun elinden yemek daha güzel oluyor.

Bak kendine bu işkenceyi yapma.
Adam söylemeyi sevmiyor ,söyleyemiyor.
Bir gün heves gelir söyler şok olursun,bi halt mı yedi diye

penceremden cok alemsin acayip guldum
Aklima seda sayanin seviyor musun? Bir daha soyleeee,ben de seniiiiii sevgiliiiim diye soyledigi sacma sarki geldi hahahaha

bende tv izlerken diriliş ertuğrul karısına iltifat edince güzel sözler söyleyince eşime dönüyorum sen niye söylemiyorsun diyorum diyor ki benim obam yok kiiii obam olunca oooo neler söylerim sana diyor )) gülüyoruz ama söylemesine gerek yok hareketlerinden anlıyorum ben....

penceremden cok alemsin acayip guldum
Aklima seda sayanin seviyor musun? Bir daha soyleeee,ben de seniiiiii sevgiliiiim diye soyledigi sacma sarki geldi hahahaha

o şarkıya bende çok gülerdim

sizin eşler nasıl peki beklentiyimi sıfırladınız nasılsa o beni seviyor bende onu gibi yoksa kendiliğinden mi söylüyorlar?

Benim eşimde böyle romantik sahnelerin olduğu dizi falan izlemek istemez.Arada laf çarptırım güleriz karşılıklı .Ruhunda yok adamın.Odunsugillerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…