dut yemiş bülbül

Bende de tam tersi, odun olan benim. Adam günde bin defa söyler öper koklar, bende o deyince bende seni seviyorum diye cevap veririm. Hiç önce ben söylemedim ama çok seviyorum tabii.

Meg Ryan' ın Kate & Leopold diye bir filmi var. O filmde adam Meg' e reçelli ekmek uzatıyor ve Meg de mutluluktan ağlıyordu çünkü adam onun laf arasında söylediği reçelli ekmek severim sözünü unutmamıştı. İşte benim de romantizm anlayışım bu. Kırmızı mumdan, gülden falan nefret ederim ama eşimin beni önemsediğini belirten bir jesti beni bitirir. Sevgiliyken laf arasında araba almak istiyorum dediğimde araba ilanlarına bakmaya başlamış bir klasör yapmış ben çok sonrdan görmüştüm bana lazım olursa diyeymiş. Bugün de aynı ona söylediğim bir şeyi unutmaması, ekmeğin sevdiğim tarafını bana uzatması, regl zamanlarımda mutlaka yemeğin yanına tatlı da söylemesi yetiyor bana. Ben küçük şeylerle mutlu oluyorum çünkü eşime tam 32 sene sonra kavuştum.

Seni önemsediğini değer verdiğini gösteren hareketler en kıymetlileri dediğin gibi.Bu filmi merak ettim.

Seni önemsediğini değer verdiğini gösteren hareketler en kıymetlileri dediğin gibi.Bu filmi merak ettim.
bende merak ettim
kaydedeyim bir ara izlerim
bence eşin seni seviyor
inan ki insan sevmediği insanın yanında bir dakika bile geçirmek istemez hele ki erkekler
fıtratı öyledir bende mesela öyleyim hadi eşimi geçtim anne babamı bile şöyle sapur supur opmemisimdir hiç
eşimede öyleyim gerçi o çok kalbimi kırdığı içindir kesin ama bende böyleyim yani

Hergün söylense anlamını yitirir zaten.. hiç söylemiyormuş sizinki olsun :) hissettiriyorsa sorun yok.. aşka size dalmış bakışları yakalıyorsanız arAda boş boş seviyorumlar anlamsız zTen:)

Annem ben istemesemde şapur şupur .Babamı öpmeye çok sonradan başladım iyikide yapmışım.Sevdiğimide söylüyorum.Onunda hoşuna gidiyor.Özelliklede aramalarımı seviyor. Hergün aramaya başladı babam.

Eşiminde hoşuna gidiyor.Daha farklı oluyor.Ama işte birazda onun içinden gelse diyorum.

ben de gidip söylemem kimseye seni seviyorum diye

ergen değiliz ki

aramızda bunu söze dökmek dışında farklı bir çok paylaşım şekli var

hele sorsa cevabım aslaaaaa sevmiyorum olurrrr

Bazı insanlar sözlerle belli eder, bazıları davranışlarıyla belli eder...
Duymak istemeniz elbette çok doğal ama adamın yapısında yok, kendini böyle ifade etmeye alışık değil belli ki..
Amaan hep szi deyin onun yerine nolacak

Insan sevildigini duymak istiyor demi seni anliyorum
Evlendigimiz ilk günlerde eşim sinava calisiyordu masada sürekli beni sev sev diye yanina cagiriyordu cok ilgi bekliyordu
Simdi de ben sinava calisiyorum isten gelmis diyo ki seni seveyim mi biraz
Sürekli olunca da bunaltir arada özlemek gerek ondan sonra söyleyince kıymeti oluyor bence.
Davranislariyla belli eder mi sevgisini peki
Merhametli midir insanlara hayvanlara karsi
Bence bunlar daha önemli

Beni anlıyorsun insan duymakta istiyor hissetmekte istiyor

Öbür türlüsü bana ot gibi geliyor.Yani monotona bağlamış bir şekilde kahvaltını yap, işe git ,akşam gel, yemeğini ye,yat uyu.

Bunlardan uyuma kısmını çıkarırsan diğerlerini ev arkadaşıylada yaparsın.

Ben sürekli ilgi bekleyen mıç mıç olalım diyen bir insan değilim sürekli dile getiren bir insanda değilim ama sürekli böyle davranmasındanda içten içe rahatsız oluyorum.

Uzun yıllar olmuş 2-3 az geliyor .Seviyorum demede başka bir şey söyle oda yok.

Onu geçtim hani söylemeye çekiniyorsun dokunma kısmıda yok.Saçını okşa,sarıl v.s oda yok.Kendi kendine akıl edipte yapmaz yani.

Benide itmez sen ne yapıyorsun demez oda aynen sarılır ederde kendi düşünsün kendi etsin istiyorum.

Davranışlarıyla belli eder mi o konuda tereddütlerim var.Bazen seviyor derim bazen sevmiyor derim .Belkide ben anlayamıyorum.Sevgi dilimiz farklı olabilir.Bencil davrandığı zamanlarda beklediğim şekilde davranmadığı zamanlarda sevmiyormu acaba diye düşünürüm.Geçmişte çok çok üzdüğü zamanlar oldu .

Diğer zamanlarda bana sevgi dolu bakışları,sarıldığında içten sarılması, öpmesi,istediklerimi yapmaya çalışması ,beni alttan almaya çalışması sakin ve uyumlu davranması ,kendini evine çocuğuna adaması beni seviyor dedirtiyor.

Hayvanlara insanlara çok merhametli bana hala tam istediğim gibi değil.
Eskiye göre iyi .Merhamet konusu kafamı karıştırıyor.Ondan beklediğimi bulamayınca birazda ben kendimi geri çektim.

Son düzenleme:
mesaj olarak falan yazar mı peki
hani whatsupp kısa mesaj mail v.s.

Bizde mesajlaşma yok.Arada bir ararız özleyince ya da bir şey ihtiyaç olduğunda .Önceleri ben aşkım hayatım diyordum uzun süre söylemedi sonra baktım bir ara oda söylemeye başladı şimdi canım hayatım falan diyorum çoğunluklada ismiyle hitap ediyorum o da ismimle .O şekilde monoton bir hayatımız var.

Ben mesela o gün biraz daha sevilmek istersem beni bugün istedigim gibi sevemedin diyorum onun da zoruna gidiyor hemen sevmeye calisiyor :))
Beni güzel sevemiyorsun falan de bakalim ne tepki verecek :)) biraz egosunu dagitirsan olacak sanki ay ben de az degilmisim
Ben merhametli insanlarin sevmeyi daha cok bildigine inaniyorum.
18 senelik evliydiniz sanirim esinin bu kadar salmasi normal sen de benim idolümsün valla
Bakalim biz 18 senelik evli oldugumuzda nasil olacagiz

Benim eşimde soylemez ama hani bende hiç söylemem gerçi

Biz bunları teenage zamanlarımızda mesajlaşırken çok kullanırdık birbirimize.

Sizin gülme krizine girdiğiniz gibi bizde cok muzur bi çiftizdir, sanırım aşıyor insan zamanla böyle şeyleri..
Bende çok nadir sizin gibi sorarım ve birbirimize bakıp gülmeye başlarız istemsiz bişekilde :))
Şakalar, muzurluklar sevgi gösterisidir bana göre..
Ne o öyle her dakka aşk ilan'ı, çok yapay..
Birbirinizden emin'seniz zaten dil'e getirmek bile anlamsız.

İdolümsünü duyunca ben Teşekkür ederim o senin güzel düşüncelerin.Benden daha geçmemiş değil mi bu halimi ergen bulanlar olsada ne yapayım ben buyum seviyorum böyle olmayı.Sevgide heyecanda tükenmedi bende belkide ondandır.

Dediğini desem eşim tuhaf tuhaf bakar bana bu ne diyor diye.Senin eşin sevgisini gösterenlerden.Sizin daha da güzel olur.Allah bir yastıkta güzel bir ömür geçirmeyi nasip etsin.

Merhamet konusunda katılıyorum.O kişiler daha duyarlı duygusal ve düşünceli oluyorlar.Empati yapma yetenekleri daha yüksek.Benim oğlumda öyle mesela.Ondan biliyorum.

Ben öyle yapamıyorum içimdeki dışarı çıkacak illa.

Ne tatlısınız Maşallah

Benim eşimde sizin gibi ne gerek var diye düşünenlerden ama bana yetmiyor .Eksik hissediyorum.

Ne güzel içindeki aşk hiç ölmemiş eşini hala seviyorsun senin kıymetini bilir inşallah :)
Mutlusun bence eşinin varliği bile seni mutlu ediyor
Sen içinden geldigi gibi davraniyosun.
Insallah bizimde sizinki gibi uzun süren bir evliligimiz olur.
Lakin benim eşim de biraz mızmız. Sinava calisacagi zaman tutturdu ben salonda calisicam diye ya adam evde bir sürü oda var yapma etme diyorsun ama salonu yerle bir etti koltuklari tasidik ortaya masasini koydu simdiden adamin dedikodusunu yapiyorum gelecegim cok parlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…