- 27 Ağustos 2018
- 208
- 210
- 18
- 29
- Konu Sahibi Can ciger kuzu sarmasi
-
sizi üzmüş biri için değermi, geçmişi sorgulamayı bırakın, o defteri bir daha açmamak üzere kapatın ve keyfinize bakın...ilerde hatırladıkça neden üzüldüm diye kendinize kızacaksınız...Evet aldatıldım. O kişiye haddini de bildirdim . içimde sevgi yok nefret de yok ama kendime acıyorum kızıyorum da. Göre göre affettim onu bazen, bu kadar yüz göz olmadan uzaklaşabilirdim zaten ne mal olduğu ortadaydı ama ben hep belkilerle yaklaştım sonuç çok yüz göz oldum ailesiyle yüz göz oldum o keyfine bakıyor ben ise kendim sorguluyorum .
Son zamanlarda çok donuk bir insan olmaya başladım köydeyim şuanlık çalışmıyorum sürekli evdeyim .Bu da beni yaşadıklarımı sorgulayan bir insan haline getirdi. Bilmiyorum hiç birşey yapasim yok kendimi bitkin hissediyorum. Bir yere gidecek olsam hemen başlıyor evdekilerin sorguları ondan dolayı hiç bir yere de gidesim yok . Boşuna yaşıyorum ot gibi. Bu ruh halinden nasıl çıkacağım bilmiyorum.
Evet bazen arkamdan söyledikleri kulağıma geliyor ona rağmen susmayı tercih ediyorumsizi üzmüş biri için değermi, geçmişi sorgulamayı bırakın, o defteri bir daha açmamak üzere kapatın ve keyfinize bakın...ilerde hatırladıkça neden üzüldüm diye kendinize kızacaksınız...
söylenenleri duyma ...geçmiş gitmiş...yepyeni bir sayfa aç..Evet bazen arkamdan söyledikleri kulağıma geliyor ona rağmen susmayı tercih ediyorum
Teşekkürlersöylenenleri duyma ...geçmiş gitmiş...yepyeni bir sayfa aç..
Cok sukurki aldatildiginizi öğrendiğiniz ve ne mutluki o an bitirdiniz ya siz bunu bilmeseydiniz öyle devam etseydiniz. .. Ayrıca kendinize bunu yapmayın dik durun ve sorgulamayi bırakın kendinizi çünkü sizde bir sorun yok .. Unutmayın 1 kez geliyoruz hayata ve kimse için değil kendiniz için yaşayın siz değerli siz onemlisiniz bunu unutmayın. .Evet aldatıldım. (Önceki konumda var) O kişiye haddini de bildirdim . içimde sevgi yok nefret de yok ama kendime acıyorum kızıyorum da. Göre göre affettim onu bazen, bu kadar yüz göz olmadan uzaklaşabilirdim zaten ne mal olduğu ortadaydı ama ben hep belkilerle yaklaştım sonuç çok yüz göz oldum ailesiyle yüz göz oldum o keyfine bakıyor ben ise kendim sorguluyorum .
Son zamanlarda çok donuk bir insan olmaya başladım köydeyim şuanlık çalışmıyorum sürekli evdeyim .Bu da beni yaşadıklarımı sorgulayan bir insan haline getirdi. Bilmiyorum hiç birşey yapasim yok kendimi bitkin hissediyorum. Bir yere gidecek olsam hemen başlıyor evdekilerin sorguları ondan dolayı hiç bir yere de gidesim yok . Boşuna yaşıyorum ot gibi. Bu ruh halinden nasıl çıkacağım bilmiyorum.
Evet aldatıldım. (Önceki konumda var) O kişiye haddini de bildirdim . içimde sevgi yok nefret de yok ama kendime acıyorum kızıyorum da. Göre göre affettim onu bazen, bu kadar yüz göz olmadan uzaklaşabilirdim zaten ne mal olduğu ortadaydı ama ben hep belkilerle yaklaştım sonuç çok yüz göz oldum ailesiyle yüz göz oldum o keyfine bakıyor ben ise kendim sorguluyorum .
Bir kaç gün sonra yine almışlar işinden olmadı ama sağlam rezil oldu. Bide iş yerindeki şikayet ettiğim yöneticisi diyormuş ki sen gençsin aklin karışabilir bzim bile evli olduğumuz halde aklimiz karisiyor. Ben bunu duydum tabiki o bunu iş yerinde herkese gerile gerile anlatiyormuş .o yöneticiye mesaj attim x bey böyle böyle diyormuşsunuz bir yönetici bunu diyebiliyorsa personellerden çok bişey beklememek lazim diye .Adam bir kez aradı açmadim sonra ses soluk kesildi.O olaylardan sonra x hala orada calisiyor mu?
Bu arada zamanla daha da iyi olacaksiniz. Gecmisle yasamayin. Kendinize bir ugras ya da hobi bulun.
Öyle yapıcam canım yoksa gitmez böyle iş falan bulsam iyi olacak ona bakıyorum arada.Evdekilere evde mahkum olmadiginizi soyleyin. Onlar da gelsinler sizinle cok merak ediyorlarsa.
Evde yalniz basiniza tabi kendi kendinizi yersiniz
Orgu yapin en basiti bi hobi bulun, kitap okuyun. Uzun bi yuruyus yapin.
Yazik size
Hepimizin basina gelebilir bu durum ve sevdiklerimizi gomup yasamaya devam ediyoruz bizler. Zamanla gececek bu agir donem. Hayatta her seyin en guzelini hak ediyorsunuz ve kendinize drger verin. Bakima girin :)
Öyle yapıcam canım yoksa gitmez böyle iş falan bulsam iyi olacak ona bakıyorum arada.
Allah razı olsun sagolun sizlerin yorumuyla da ayakta kalıyorum.Insallah is bulursunuz size iyi gelir. Olumlu guncellenmenizi bekliyorum. Allah kolaylik versin. Her gecenin bi sabahi var insallah siz de aydinliga kavusacaksiniz.
Zerre üzülmüyorum onun için.Geçer aldatmış at kafandan değmez bir dakika üzülmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?