- 27 Ağustos 2018
- 208
- 210
- 18
- 29
- Konu Sahibi Can ciger kuzu sarmasi
Evet aldatıldım. (Önceki konumda var) O kişiye haddini de bildirdim . içimde sevgi yok nefret de yok ama kendime acıyorum kızıyorum da. Göre göre affettim onu bazen, bu kadar yüz göz olmadan uzaklaşabilirdim zaten ne mal olduğu ortadaydı ama ben hep belkilerle yaklaştım sonuç çok yüz göz oldum ailesiyle yüz göz oldum o keyfine bakıyor ben ise kendim sorguluyorum .
Son zamanlarda çok donuk bir insan olmaya başladım köydeyim şuanlık çalışmıyorum sürekli evdeyim .Bu da beni yaşadıklarımı sorgulayan bir insan haline getirdi. Bilmiyorum hiç birşey yapasim yok kendimi bitkin hissediyorum. Bir yere gidecek olsam hemen başlıyor evdekilerin sorguları ondan dolayı hiç bir yere de gidesim yok . Boşuna yaşıyorum ot gibi. Bu ruh halinden nasıl çıkacağım bilmiyorum.
Son zamanlarda çok donuk bir insan olmaya başladım köydeyim şuanlık çalışmıyorum sürekli evdeyim .Bu da beni yaşadıklarımı sorgulayan bir insan haline getirdi. Bilmiyorum hiç birşey yapasim yok kendimi bitkin hissediyorum. Bir yere gidecek olsam hemen başlıyor evdekilerin sorguları ondan dolayı hiç bir yere de gidesim yok . Boşuna yaşıyorum ot gibi. Bu ruh halinden nasıl çıkacağım bilmiyorum.