- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
su degdigi an camurlasti ya. ama bezle denedik bu fiber toz bezi mi ne oyle bir sey getirmistik turkiyeden. sorun bezde mi acaba? olmazsa fircayla da deneriz.Kovaya az biraz deterjan koy Saysay , şu araba yıkarken kullanılan fırçalardan var ya onu kovaya batır çıkar sil duvarı sonra da suyu yanile ( deterjan koyma bu sefer ) bi kaç kez de durula temiz olur bence .
Kolay gelsin .
Önce süpürgeyle tozunu alın bence , bu temizlemenizi kolaylaştırır .su degdigi an camurlasti ya. ama bezle denedik bu fiber toz bezi mi ne oyle bir sey getirmistik turkiyeden. sorun bezde mi acaba? olmazsa fircayla da deneriz.
zemin parke bir de ben korkarim su gidemezse evi su basarsa diyeZemin parke degilse en iyi seçenek hortumla yıkamak
Nemli fırça ile tozu almaya çalışın sonra sileceksinizzemin parke bir de ben korkarim su gidemezse evi su basarsa diye
boya ev sahibinin izni olmadan olmuyor maalesef. kagit imzalamasi gerek. biz de onunla ugrasacagimiza sileriz dedik ama icinden cikamazsak boyayacagiz galiba.Silmekle uğraşacağıma boyamayı düşünürdüm. Boya yapmak silmekten daha kolay geliyor bana. Alan çok büyük değilse 1 günde hallledersiniz
ben zaten yapamiyorum ki nisanlim da kendince bir denedi falan, iyice berbat etti uyudu aksam uyaninca yapariz diyipBebeğim süpürsen önce ? Süpürmeden silmek yerleri bile çamur yapıyor , duvarı düşünemiyorum hiç :/
Önce süpür sonra o toz olan duvarı boyayın bence en temiz yolu o :/
Şu an var ya şuralarda ağlayabilirim salya sümük. Böyle bi konuda bana da ihtimal verilmesiyle onore oldum.Nooption C Calcifer merve Otrera Katibin Ruhu Neyapsamkisimdi Limonsuzzcay hanginiz temizlik konusunda iyisiniz bilemedim aklima geleni tagledim
boya ev sahibinin izni olmadan olmuyor maalesef. kagit imzalamasi gerek. biz de onunla ugrasacagimiza sileriz dedik ama icinden cikamazsak boyayacagiz galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?