duvar temizligi

simdi supurgenin kucuk basliklarini ariyorum🥺 cunku biz sadece ucunu cikarip dumduz cektirmeye calistik da hicbir ise yaramadi.

duvar moplari ise yarar mi bu arada sizce?

simdi supurgenin kucuk basliklarini ariyorum🥺 cunku biz sadece ucunu cikarip dumduz cektirmeye calistik da hicbir ise yaramadi.

duvar moplari ise yarar mi bu arada sizce?
Evet yarar, benim önceki evimde gelen temizlikçi abla bir tarafı temiz diğer tarafı kirli su olan moptan almıştı duvarlarımı onunla siliyordu, orda modaymış silinirmiş duvarlar 😆

@Nooption C Calcifer merve merve Otrera Otrera Katibin Ruhu Katibin Ruhu Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi Limonsuzzcay Limonsuzzcay hanginiz temizlik konusunda iyisiniz bilemedim aklima geleni tagledim :KK70:
Temizlik konusunda etiketlendiğimi görse Nego Nego nun gözleri dolardı 😂
Önce süpürgeyle dene canım. Benim süpürgemde fırçalı başlık var, sende de varsa iş görür bence.
Bide ilk önce kuru bezle silmeniz lazım ama tek bezle olmaz,sildiğiniz tozları diğer yerlere bulaştırmayın.
Bonus Bonus ta yardım edebilir ☺️

Önce süpürgeyle dene canım. Benim süpürgemde fırçalı başlık var, sende de varsa iş görür bence.
Bide ilk önce kuru bezle silmeniz lazım ama tek bezle olmaz,sildiğiniz tozları diğer yerlere bulaştırmayın.

Yumurtaya can veren Rabbim nelere kadir Limonsuzzcay Limonsuzzcay

Eğer çok tozluysa ilk önce tozunu almak lazım. Diğer türlü dediğin gibi çamurlaşır. Bu mop tarzı viledalar ile duvarları silmek baya kolay oluyor

cok tesekkurlerr hepinize😍 herkesin temizlik konusunda en az benim kadar bilgili oldugunu gormek beni cok duygulandirdi🥲🥲

supurgenin kucuk basliklarini buldum, sabaha kadar supurttururum ben simdi :KK70:
Süpürürüm de değil "süpüttürürüm" tam Alfasın🤣

Yok ya normal insanım. 🤣 Nego Nego temizlik uzmanı forumda. Ona sorulabilir. 🤗
Estağfurullah efenim :KK53: :KK53:
:KK70::KK70:

Şimdi boya silinen boya mı bı önemli. Öyle değilse silinmez dalga dalga olur.
Silinen boyaysa
1- Önce süpürgenin fırçalı ucu ile duvarın tozu çektirilir.
2-Sprey şişeye bulaşık deterjanlı su koyulur duvara komple sıkılır bekletilir, sonra mopla silinir (kova da su olsun tabii)
3-Duruma göre bir tur daha mopa deterjanlı su koyulup silinir.

Not: Cifin kırmızı spreyi güzel leke çıkarıyor veya oksijenli çamaşır suyu veya bulaşık makinesi tableti suda eritilip güzel bir temizlik malzemesi elde edilir.

Son düzenleme:
Temizlik ve ben. Hımmm. Çocuklara bakan kız vardı bizim, evlendi sassy. :( E bi daha nerden bulacam öyle birini daha :( Ağlayarak temizlik yapıyorum.

yassy'im ben tüm gün sınavdaydım canımmm,inan ancak siteye girebildim

ama soracağın en son kişi benimdir bence ahahahahahha

Temizlik ve ben. Hımmm. Çocuklara bakan kız vardı bizim, evlendi sassy. :KK43: E bi daha nerden bulacam öyle birini daha :KK43: Ağlayarak temizlik yapıyorum.
offf aman forumda bile kendim gibilerle arkadas olmusum hep :D

neyse biraz daha duzeldi sanki, butun gun calistirdim :confused: ev sahibine ulasinca belki boya da yapariz:KK51:

Back
X