- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
shsjshsjshsh ama merve senin cok titiz bi vibein vardi bendeŞu an var ya şuralarda ağlayabilirim salya sümük. Böyle bi konuda bana da ihtimal verilmesiyle onore oldum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
shsjshsjshsh ama merve senin cok titiz bi vibein vardi bendeŞu an var ya şuralarda ağlayabilirim salya sümük. Böyle bi konuda bana da ihtimal verilmesiyle onore oldum.![]()
Yok ya normal insanım.shsjshsjshsh ama merve senin cok titiz bi vibein vardi bende![]()
Temizliğe yardımcının gelemediği günler yardımcının fotoğrafına bakarak ağlıyorum ben. Dkfkfkfk@Nooption C Calcifermerve
Otrera
Katibin Ruhu
Neyapsamkisimdi
Limonsuzzcay hanginiz temizlik konusunda iyisiniz bilemedim aklima geleni tagledim
![]()
Evet yarar, benim önceki evimde gelen temizlikçi abla bir tarafı temiz diğer tarafı kirli su olan moptan almıştı duvarlarımı onunla siliyordu, orda modaymış silinirmiş duvarlarsimdi supurgenin kucuk basliklarini ariyorumcunku biz sadece ucunu cikarip dumduz cektirmeye calistik da hicbir ise yaramadi.
duvar moplari ise yarar mi bu arada sizce?
Temizlik konusunda etiketlendiğimi görse@Nooption C Calcifermerve
Otrera
Katibin Ruhu
Neyapsamkisimdi
Limonsuzzcay hanginiz temizlik konusunda iyisiniz bilemedim aklima geleni tagledim
![]()
simdi supurgenin kucuk basliklarini ariyorumcunku biz sadece ucunu cikarip dumduz cektirmeye calistik da hicbir ise yaramadi.
duvar moplari ise yarar mi bu arada sizce?
Eğer çok tozluysa ilk önce tozunu almak lazım. Diğer türlü dediğin gibi çamurlaşır. Bu mop tarzı viledalar ile duvarları silmek baya kolay oluyor
Süpürürüm de değil "süpüttürürüm" tam Alfasıncok tesekkurlerr hepinizeherkesin temizlik konusunda en az benim kadar bilgili oldugunu gormek beni cok duygulandirdi
supurgenin kucuk basliklarini buldum, sabaha kadar supurttururum ben simdi![]()
Estağfurullah efenim
yassy'im ben tüm gün sınavdaydım canımmm,inan ancak siteye girebildim@Nooption C Calcifermerve
Otrera
Katibin Ruhu
Neyapsamkisimdi
![]()
yassy'im ben tüm gün sınavdaydım canımmm,inan ancak siteye girebildim
ama soracağın en son kişi benimdir bence ahahahahahha
offf aman forumda bile kendim gibilerle arkadas olmusum hepTemizlik ve ben. Hımmm. Çocuklara bakan kız vardı bizim, evlendi sassy.E bi daha nerden bulacam öyle birini daha
Ağlayarak temizlik yapıyorum.