Duvara sıçrayan çıkmayan yağ lekeleri😔

Vallahi bende bu dertten muzdaripim, ne yaptıysam olmadı. Galiba son çare duvar kağıdı cekicem. Ama sen gecirebilirsen buraya yaz lütfen bende deniyeyim.
Galiba geçmeyecek asetonuda şimdi denedim çıkmadı

O bölgeyi kazıp tekrar alçı sıva yapıp boyayacaksin aksi halde boyanın üzerine de çıkar

Yağ lekesinin duvardan çıkmadığını şimdi duyuyorum. Benim de mutfağımda bayağı sıçradı duvara, sileyim diyordum ee ne olacak? Direkt aspirin deniycem o zaman önce

Benim yedek de boyam var bişey oldu mu boyuyorum. Net ve kesin çözüm. Yağ lekesini de en güzel boya kapatıyor.

Domol deneyin

Benim yedek de boyam var bişey oldu mu boyuyorum. Net ve kesin çözüm. Yağ lekesini de en güzel boya kapatıyor.
Kazılmadan yapınca kusuyo diyolar.. sizde kusma oldu mu bide biz evi yeni aldık hiç boya yapmadık ondan boyamız yok

yada duvar kagidi yapin brnimde mutfakta elimde koskoca 1 litrelik yagdanlik kirildi
o sene boyatamayacaktik duvar kagidi alip kendimiz kapladik
Oturduğumuz koltuğun arkasına denk geliyo duvar saçma olmaZ mı kagıt bide tam kapının arkası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…