Dün süngerle bi kaç şeyi karıştırıp yaptım gecmediSihirli sünger mi denesen.
Ben duvarımdan çıkmayan bazı ufak lekeleri öyle çıkarmıştım.
Ama yağı çekmiş gibi sanki.
Galiba geçmeyecek asetonuda şimdi denedim çıkmadıVallahi bende bu dertten muzdaripim, ne yaptıysam olmadı. Galiba son çare duvar kağıdı cekicem. Ama sen gecirebilirsen buraya yaz lütfen bende deniyeyim.
Aynen geçmeyecek belli kiBenimde vardı duvarda naptıysam geçmedi boyandı öyle geçti maalesef
O bölgeyi kazıp tekrar alçı sıva yapıp boyayacaksin aksi halde boyanın üzerine de çıkarHayırlı akşamlar hanımlar dün aksi bi şekilde duvarıma yağ sıçradı. Bir de oturma odamın duvarınacif sirke kolonya yağ çöz ne yaptıysam çıkmadı başka önerisi olan var mı yoksa tek çözüm boya mı resimde yükledim bu az olan kısmı tam belli olmuyo
Kazımak mı gerek yaniO bölgeyi kazıp tekrar alçı sıva yapıp boyayacaksin aksi halde boyanın üzerine de çıkar
Malesef canımYa gerçekten miufff cok üzüldüm ya
Domol deneyinHayırlı akşamlar hanımlar dün aksi bi şekilde duvarıma yağ sıçradı. Bir de oturma odamın duvarınacif sirke kolonya yağ çöz ne yaptıysam çıkmadı başka önerisi olan var mı yoksa tek çözüm boya mı resimde yükledim bu az olan kısmı tam belli olmuyo
Yağ çözücü müDomol deneyin
Kazılmadan yapınca kusuyo diyolar.. sizde kusma oldu mu bide biz evi yeni aldık hiç boya yapmadık ondan boyamız yokBenim yedek de boyam var bişey oldu mu boyuyorum. Net ve kesin çözüm. Yağ lekesini de en güzel boya kapatıyor.
Gerçekten cıkmıyo boyamamız gerekecekYağ lekesinin duvardan çıkmadığını şimdi duyuyorum. Benim de mutfağımda bayağı sıçradı duvara, sileyim diyordum ee ne olacak? Direkt aspirin deniycem o zaman önce
Merakımdan bu saatte duvar sildim çıkmadı kızlar azaldı ama çıkmadı
Biz kiracıyız çıkarken boyarız da bayağı çok yere sıçradı bizim ve kötü duruyor ben çıkar diye ümitleniyordum.Gerçekten cıkmıyo boyamamız gerekecek
yada duvar kagidi yapin brnimde mutfakta elimde koskoca 1 litrelik yagdanlik kirildi
Oturduğumuz koltuğun arkasına denk geliyo duvar saçma olmaZ mı kagıt bide tam kapının arkasıyada duvar kagidi yapin brnimde mutfakta elimde koskoca 1 litrelik yagdanlik kirildi
o sene boyatamayacaktik duvar kagidi alip kendimiz kapladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?