Duvara sıçrayan çıkmayan yağ lekeleri😔

Boşuna uğraşmayın kızlar ben neler neler denedim domestos yağ çözücü asprin ne bulduysam ama yok boya çıkıyor yağ kekesi kalıyor boyanana kadar kaldı öyle

duvar rengine uygun duz renklerde bisey olabilir yada tek ama koyu renk yapiyorlar ya derinlik katmak icin oyle bisey olabilir
Duvar kağıdı yerine boyamak daha mantıklı o halde o parayla bütün evi boyarım

Boşuna uğraşmayın kızlar ben neler neler denedim domestos yağ çözücü asprin ne bulduysam ama yok boya çıkıyor yağ kekesi kalıyor boyanana kadar kaldı öyle
Bide kazımak gerekiyomus tekrar kusuyomus

Gecende arkadasım benim duvarım kadar bi duvar kagıdını 500 e yaptırmış bide tanıdık bize kesin 600 700 olur
biz kendimiz yaptik 3 sene once duvar kagidina 15 malzemelerede 20 30 lira verdik çok cuzi rakama hallettik yani netten videolar izledik hem bize eglence oldu hemde isimiz goruldu

biz kendimiz yaptik 3 sene once duvar kagidina 15 malzemelerede 20 30 lira verdik çok cuzi rakama hallettik yani netten videolar izledik hem bize eglence oldu hemde isimiz goruldu
Aaaa siz nasıl ucuza denk getirmişsiniz oyle maşallah ama 3 sene önceymiş 3 sene önce soğan 50 kuruştu şimdi 5 lira

Kazılmadan yapınca kusuyo diyolar.. sizde kusma oldu mu bide biz evi yeni aldık hiç boya yapmadık ondan boyamız yok
Benim evde yeni... Yağ sıçradı boyadım. Hiç kusma falan olmadı. Ben boya almıştım. Çocuklar duvarları boyamıştı. Herneyse en güzel boya kapattı. Sildim duvarın boyası çıkmıştı. Silinince güzel olmuyor.

Bende mecbur boyatcam başka çare yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…