Bende çıkar sandım ama maalesef çıkmadı cok üzgünümBiz kiracıyız çıkarken boyarız da bayağı çok yere sıçradı bizim ve kötü duruyor ben çıkar diye ümitleniyordum.
duvar rengine uygun duz renklerde bisey olabilir yada tek ama koyu renk yapiyorlar ya derinlik katmak icin oyle bisey olabilirOturduğumuz koltuğun arkasına denk geliyo duvar saçma olmaZ mı kagıt bide tam kapının arkası
Duvar kağıdı yerine boyamak daha mantıklı o halde o parayla bütün evi boyarımduvar rengine uygun duz renklerde bisey olabilir yada tek ama koyu renk yapiyorlar ya derinlik katmak icin oyle bisey olabilir
Bide kazımak gerekiyomus tekrar kusuyomusBoşuna uğraşmayın kızlar ben neler neler denedim domestos yağ çözücü asprin ne bulduysam ama yok boya çıkıyor yağ kekesi kalıyor boyanana kadar kaldı öyle
Rica ederim ne demek sıkma canınıSağolasın gene de
duvar kagitlari çok ucuz ama o paraya nasil butun ev boyanacak kiDuvar kağıdı yerine boyamak daha mantıklı o halde o parayla bütün evi boyarım
Gecende arkadasım benim duvarım kadar bi duvar kagıdını 500 e yaptırmış bide tanıdık bize kesin 600 700 olurduvar kagitlari çok ucuz ama o paraya nasil butun ev boyanacak ki
Böyle seyler titiz insanların basına gelir zatenRica ederim ne demek sıkma canını
Benim kusmadı ama bir iki sene kaldı ondandır beliiBide kazımak gerekiyomus tekrar kusuyomus
Ahahahah tamam sizinkinin neden kusmadıgı belli oldu emdikçe emmişBenim kusmadı ama bir iki sene kaldı ondandır belii
biz kendimiz yaptik 3 sene once duvar kagidina 15 malzemelerede 20 30 lira verdik çok cuzi rakama hallettik yani netten videolar izledik hem bize eglence oldu hemde isimiz gorulduGecende arkadasım benim duvarım kadar bi duvar kagıdını 500 e yaptırmış bide tanıdık bize kesin 600 700 olur
Bütünleşti duvarlaAhahahah tamam sizinkinin neden kusmadıgı belli oldu emdikçe emmiş
Aaaa siz nasıl ucuza denk getirmişsiniz oyle maşallah ama 3 sene önceymiş 3 sene önce soğan 50 kuruştu şimdi 5 lirabiz kendimiz yaptik 3 sene once duvar kagidina 15 malzemelerede 20 30 lira verdik çok cuzi rakama hallettik yani netten videolar izledik hem bize eglence oldu hemde isimiz goruldu
Benim evde yeni... Yağ sıçradı boyadım. Hiç kusma falan olmadı. Ben boya almıştım. Çocuklar duvarları boyamıştı. Herneyse en güzel boya kapattı. Sildim duvarın boyası çıkmıştı. Silinince güzel olmuyor.Kazılmadan yapınca kusuyo diyolar.. sizde kusma oldu mu bide biz evi yeni aldık hiç boya yapmadık ondan boyamız yok
simdi ne kadar acaba duvar kagitlari diye bir baktimda 50 lira falan yani yine 600 e mal olmazAaaa siz nasıl ucuza denk getirmişsiniz oyle maşallah ama 3 sene önceymiş 3 sene önce soğan 50 kuruştu şimdi 5 lira
Bende mecbur boyatcam başka çare yok gibiBenim evde yeni... Yağ sıçradı boyadım. Hiç kusma falan olmadı. Ben boya almıştım. Çocuklar duvarları boyamıştı. Herneyse en güzel boya kapattı. Sildim duvarın boyası çıkmıştı. Silinince güzel olmuyor.
Aynen hiç sorma :) öyle tabi canım yapacak bir şey yok çok küçük bir yerse eşin bile boyayabilir küçük kutu boyaylaBöyle seyler titiz insanların basına gelir zatenNeyse imtihan
30 boya 20 fırça olursa boyama bizden 50 ye çıkarım ben bu iştensimdi ne kadar acaba duvar kagitlari diye bir baktimda 50 lira falan yani yine 600 e mal olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?