arkadaşlar oturma odamın balkonunu ıcerı aldım pimapen yaptırdım mutfakta öle . arkadaşlar küf yapıyo duvarın köşesi . leş gıbı kokuyor. kapkaran oldu ne yapabılırım kurtulmak ıcın.
arkadaşlar oturma odamın balkonunu ıcerı aldım pimapen yaptırdım mutfakta öle . arkadaşlar küf yapıyo duvarın köşesi . leş gıbı kokuyor. kapkaran oldu ne yapabılırım kurtulmak ıcın.
silip havalandır ben öyle yapıyorum.her sene tekrarlıyor badana yaptırdığım halde.
domestoslu sıcak su ıle sıldım ıcıne bırazda yuzey temızleyıcı koydum. kokusunu aldı bı nebze ama karası duruyo yıne.yıne tekrar etcek bılıyom yarın tekrar bı havalandırcam.çok kötu bırsey ya her sene her sene badana da yaptıramam zaten yazın boyattım daha odayı. olmadı küflu yerlere ıkı üç fırça kendım surcem kalan boyamdan. cunku o pislik gıtmıcek baska turlu offf offf(((
Rutubet olmuş muhtemelen, balkonu içeri alırken mantolama yaptırdınızmı?arkadaşlar oturma odamın balkonunu ıcerı aldım pimapen yaptırdım mutfakta öle . arkadaşlar küf yapıyo duvarın köşesi . leş gıbı kokuyor. kapkaran oldu ne yapabılırım kurtulmak ıcın.
Rutubet olmuş muhtemelen, balkonu içeri alırken mantolama yaptırdınızmı?
Mantolama yoksa sürekli tekrarlayacaktır çünkü.
yapmadık hayatım yaa, hıc soylemedı de kımse bırsey :S
Anladım... bu tadilatı yapan duvarı kıran ustalar keşke söyleseymiş.
Kendi evinizse içerden yaptırabilirsiniz, kiracıysanız ev sahibiyle anlaşıp kiradan düşerek halletmeye çalışın bence çünkü boyasanızda silsenizde tekrarlar rutubet.
Havalandirmakta önemli ama illa havasizliktan oluyor siE bisey yok.havalandırılması lazım..
kendı evımız, soylemedıler yaaa off çok sıkıtnıkı pis bişey
Konu sahibinede söylediğim gibi, binanızda mantolama yoksa rutubet olması çok normal.Benim evimde hep.küf atiyo cok kötü(( siliyorum.ama lekesi kaliyo yine banada bi care bulun bacilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?