Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar evinizde küf oluşuyorsa bu küflerin üzerine koyu kıvamlı çamaşır suyunu eldiven yardımı ile sürün bir dakika içinde yok olduklarını göreceksiniz.
benim evimde yaklaşık 4senedir var her hafta bunu yapıyorum nerdeyse bu küf çok fena iğrenç birşey .tertemiz yaparsın 3gün sonra ufak ufak başlar lanet organizmalar faliyete hergün camım sabahtan öğleye kadarda açık kalır bu arada
arkadaşlar aynı sorun bendede var ben çamaşır suyunu biraz sulandırıp camsil şişesine koyup çalkalıyorum sonra küflü duvara sıkıp biraz bekleyip siliyorum pratik oluyor
bu neme bir kesin bir çözüm yokmu ya bıktım artık kullanmadığım bütün yün yatak döşek nemden küflenmiş hepsini atmak zorunda kaldık
arkadaşlar aynı sorun bendede var ben çamaşır suyunu biraz sulandırıp camsil şişesine koyup çalkalıyorum sonra küflü duvara sıkıp biraz bekleyip siliyorum pratik oluyor
bu neme bir kesin bir çözüm yokmu ya bıktım artık kullanmadığım bütün yün yatak döşek nemden küflenmiş hepsini atmak zorunda kaldık