• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duy Dünya!

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Son birkaç gündür içim kaynıyor, onu düşünerek geceleri sık sık uyanıyorum, kalp atışlarım daha bir hızlı. Korktuğum başıma geliyor: Aşık oluyorum. 2 aydır görmediğim ama ara ara yazıştığım adama aşık oluyorum, belki de oldum. Eyvah! Korkuyorum. Bağlanmaktan korkuyorum. Üzülmekten korkuyorum. Beğenilmemekten ilk defa deli gibi korkuyorum. Devamlı aynanın karşısında kendimi süzüyorum. Kaşımı, gözümü, burnumu, ellerimi... Beğenir mi, beğenmez mi? Ne hisseder? Ya beğenmezse? Yokluğuna nasıl alışırım? Dağılır mıyım? Aynı havayı solumak ağır gelmez mi? Günler, geceler nasıl geçer? Sabahlar nasıl olur?

Büyük bir ihtimalle yarın görüşeceğiz. Çok heyecanlıyım, kalbim gümbür gümbür... Görüşmenin nasıl geçeceğini, sonrasında neler olacağını, birbirimizi beğenip beğenmeyeceğimizi, vs. her şeyi çok merak ediyorum. Her şeyin güzel olmasını, onunla sevgili olmayı öyle derinden istiyorum ki... Allah'a yalvarıyorum benim olsun diye. Gökyüzüne, yıldızlara, aya haykırıyorum ona olan duygularımı.

Duy dünya, onu istiyorum!

Yarınki görüşme için bana bol şans dileyebilir misiniz? Bu şekilde evrene pozitif enerji gönderip bir şeylerin yolunda gitmesini sağlayabiliriz belki. :dua:

Son düzenleme:
Hayırlısıyla diyin her zaman:KK200: görünüşünüzden değil de kendinize güveninizden halinizden tavrınızdan daha çok etkilenecektir. Zaten fotoğrafınızı görmüş olmalı

Çok üzüldüm ben.
İnsan nasıl görmediği birine bu kadar derin duygular besler ki.
Adam sizi beğenir de bir ilişki başlar da sonrasında bir tartışma olur,küslük/dargınlık olursa düşünemiyorum bile durumunuzu.

Duygularinizi abartmayin. Sonrasinda olumsuz bir durum olursa perisan olursunuz gibi geliyor. Bu dusunceleriniz hic normal degil.

Son düzenleme:
Ovv. Tamam aşk iyi hoş güzel de abartmadan sağlıklı yaşayın duygularınızı. Hele de hiç görmediğiniz, dokunmadığınız, ten uyumunuzun bile olup olmadığını bilmediğiniz biri için. İşler yolunda gitmezse kendinizi ağır depresyonda bulursunuz. Aşk illa romanlarda tarif edildiği gibi olmak zorunda değildir.

Yuh artık!

Kendisi uzun yıllar görmediğim bir arkadaşım. Facebook'ta karşılaştık.

Öyle bir ihtimali pek düşünemiyorum.

Konuşmalarınız flört şeklinde mi? o zaman o da beğenmese zaten konuşmazdınız. Güzel bir duygu, uçlara gitmeden tadını çıkarın.

Çok üzüldüm ben.
İnsan nasıl görmediği birine bu kadar derin duygular besler ki.
Adam sizi beğenir de bir ilişki başlar da sonrasında bir tartışma olur,küslük/dargınlık olursa düşünemiyorum bile durumunuzu.

Görmedim derken senelerce görmedim. Yoksa hiç tanımadığım birisi değil.

Her halükarda dağılacağımı biliyorum. Elimde değil. :/

Duygularinizi abartmayin. Sonrasinda olumsuz bir durum olursa perisan olursunuz gibi geliyor. Bu dusunceleriniz hic normal degil.

Duygularımı nasıl kontrol altına alabilirim ki? Bu gece bile -uyanmalarımı çıkardığımda- toplam 1 saat falan uyumuşumdur. Kalp atışlarımdan uyuyamadım, uyandığımda ise aklımda o.

Adam sizin kadar heyecanlı mı acaba...
Bu kadar değer vermeyin tanımadığınız birine.
Özgüvensizlik hissediyorum sizde.

Sonra buraya yazarsınız 'Ben çok seviyordum da, her şeyimi verdim de, gözüm karardı herkesi sildim de
beni hep itti, hiç sevmemiş de, tanıyamamışım da...' Burası hep böyle başlayan hikayelerle dolu.

Back
X