Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam sizin kadar heyecanlı mı acaba...
Bu kadar değer vermeyin tanımadığınız birine.
Özgüvensizlik hissediyorum sizde.
Sonra buraya yazarsınız 'Ben çok seviyordum da, her şeyimi verdim de, gözüm karardı herkesi sildim de
beni hep itti, hiç sevmemiş de, tanıyamamışım da...' Burası hep böyle başlayan hikayelerle dolu.
Bu "whatsapp" başlığında bahsettiğin zat mı?
Hani geç yazınca cool olduğunu zanneden?
Teşekkür ederim.Hakkımdaki düşüncenizi de öğrenmiş olmak günün artı bilgisi : PNerden hissettiniz? Erdiniz mi? Her hissettiginizi de yazmak zorunda degilsiniz. Ne kadar kotumser yorumlariniz var. Felaket tellalı gibisiniz.
Sizde cnmYuh artık!
.
Teşekkür ederim.Hakkımdaki düşüncenizi de öğrenmiş mak günün artı bilgisi : P
Başlık ve içerigü okuyunca ancak bu kadar ciddi yazabildim :)
Ben anlamam valla.Siz de beni anlasanız keşke...![]()
Dön bir yabancı gibi oku aynı şeyi hissedeceksin. : DNesi varmış başlık ve içeriğin? Evli bir adamın varlığını size hissettiren ne oldu?
Son birkaç gündür içim kaynıyor, onu düşünerek geceleri sık sık uyanıyorum, kalp atışlarım daha bir hızlı. Korktuğum başıma geliyor: Aşık oluyorum. 2 aydır görmediğim ama ara ara yazıştığım adama aşık oluyorum, belki de oldum. Eyvah! Korkuyorum. Bağlanmaktan korkuyorum. Üzülmekten korkuyorum. Beğenilmemekten ilk defa deli gibi korkuyorum. Devamlı aynanın karşısında kendimi süzüyorum. Kaşımı, gözümü, burnumu, ellerimi... Beğenir mi, beğenmez mi? Ne hisseder? Ya beğenmezse? Yokluğuna nasıl alışırım? Dağılır mıyım? Aynı havayı solumak ağır gelmez mi? Günler, geceler nasıl geçer? Sabahlar nasıl olur?
Büyük bir ihtimalle yarın görüşeceğiz. Çok heyecanlıyım, kalbim gümbür gümbür... Görüşmenin nasıl geçeceğini, sonrasında neler olacağını, birbirimizi beğenip beğenmeyeceğimizi, vs. her şeyi çok merak ediyorum. Her şeyin güzel olmasını, onunla sevgili olmayı öyle derinden istiyorum ki... Allah'a yalvarıyorum benim olsun diye. Gökyüzüne, yıldızlara, aya haykırıyorum ona olan duygularımı.
Duy dünya, onu istiyorum!
Yarınki görüşme için bana bol şans dileyebilir misiniz? Bu şekilde evrene pozitif enerji gönderip bir şeylerin yolunda gitmesini sağlayabiliriz belki.![]()
Dön bir yabancı gibi oku aynı şeyi hissedeceksin. : D
Tabikide hemen.Kokuşmuş düşüncelerinizle konumu terkedin lütfen.
+1Çok üzüldüm ben.
İnsan nasıl görmediği birine bu kadar derin duygular besler ki.
Adam sizi beğenir de bir ilişki başlar da sonrasında bir tartışma olur,küslük/dargınlık olursa düşünemiyorum bile durumunuzu.
Baslik ve icerik abartili olabilir. Hepimize oyle geldi. Ama sizin yorumunuzun da ondan kalir yok. Sirf dalga gecmek icin yorum yazamazsiniz.Teşekkür ederim.Hakkımdaki düşüncenizi de öğrenmiş olmak günün artı bilgisi : P
Başlık ve içerigü okuyunca ancak bu kadar ciddi yazabildim :)
Onun için mi bunca heyecanŞeyyy, evet.