- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
Son birkaç gündür içim kaynıyor, onu düşünerek geceleri sık sık uyanıyorum, kalp atışlarım daha bir hızlı. Korktuğum başıma geliyor: Aşık oluyorum. 2 aydır görmediğim ama ara ara yazıştığım adama aşık oluyorum, belki de oldum. Eyvah! Korkuyorum. Bağlanmaktan korkuyorum. Üzülmekten korkuyorum. Beğenilmemekten ilk defa deli gibi korkuyorum. Devamlı aynanın karşısında kendimi süzüyorum. Kaşımı, gözümü, burnumu, ellerimi... Beğenir mi, beğenmez mi? Ne hisseder? Ya beğenmezse? Yokluğuna nasıl alışırım? Dağılır mıyım? Aynı havayı solumak ağır gelmez mi? Günler, geceler nasıl geçer? Sabahlar nasıl olur?
Büyük bir ihtimalle yarın görüşeceğiz. Çok heyecanlıyım, kalbim gümbür gümbür... Görüşmenin nasıl geçeceğini, sonrasında neler olacağını, birbirimizi beğenip beğenmeyeceğimizi, vs. her şeyi çok merak ediyorum. Her şeyin güzel olmasını, onunla sevgili olmayı öyle derinden istiyorum ki... Allah'a yalvarıyorum benim olsun diye. Gökyüzüne, yıldızlara, aya haykırıyorum ona olan duygularımı.
Duy dünya, onu istiyorum!
Yarınki görüşme için bana bol şans dileyebilir misiniz? Bu şekilde evrene pozitif enerji gönderip bir şeylerin yolunda gitmesini sağlayabiliriz belki.
Büyük bir ihtimalle yarın görüşeceğiz. Çok heyecanlıyım, kalbim gümbür gümbür... Görüşmenin nasıl geçeceğini, sonrasında neler olacağını, birbirimizi beğenip beğenmeyeceğimizi, vs. her şeyi çok merak ediyorum. Her şeyin güzel olmasını, onunla sevgili olmayı öyle derinden istiyorum ki... Allah'a yalvarıyorum benim olsun diye. Gökyüzüne, yıldızlara, aya haykırıyorum ona olan duygularımı.
Duy dünya, onu istiyorum!
Yarınki görüşme için bana bol şans dileyebilir misiniz? Bu şekilde evrene pozitif enerji gönderip bir şeylerin yolunda gitmesini sağlayabiliriz belki.

Son düzenleme: