• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duy Dünya!

Bu "whatsapp" başlığında bahsettiğin zat mı?
Hani geç yazınca cool olduğunu zanneden?

Adam sizin kadar heyecanlı mı acaba...
Bu kadar değer vermeyin tanımadığınız birine.
Özgüvensizlik hissediyorum sizde.

Sonra buraya yazarsınız 'Ben çok seviyordum da, her şeyimi verdim de, gözüm karardı herkesi sildim de
beni hep itti, hiç sevmemiş de, tanıyamamışım da...' Burası hep böyle başlayan hikayelerle dolu.

Evet, özgüvenim şu sıralar yerin altında.

Nerden hissettiniz? Erdiniz mi? Her hissettiginizi de yazmak zorunda degilsiniz. Ne kadar kotumser yorumlariniz var. Felaket tellalı gibisiniz.
Teşekkür ederim.Hakkımdaki düşüncenizi de öğrenmiş olmak günün artı bilgisi : P
Başlık ve içerigü okuyunca ancak bu kadar ciddi yazabildim :)

Teşekkür ederim.Hakkımdaki düşüncenizi de öğrenmiş mak günün artı bilgisi : P

Nesi varmış başlık ve içeriğin? Evli bir adamın varlığını size hissettiren ne oldu?

Son birkaç gündür içim kaynıyor, onu düşünerek geceleri sık sık uyanıyorum, kalp atışlarım daha bir hızlı. Korktuğum başıma geliyor: Aşık oluyorum. 2 aydır görmediğim ama ara ara yazıştığım adama aşık oluyorum, belki de oldum. Eyvah! Korkuyorum. Bağlanmaktan korkuyorum. Üzülmekten korkuyorum. Beğenilmemekten ilk defa deli gibi korkuyorum. Devamlı aynanın karşısında kendimi süzüyorum. Kaşımı, gözümü, burnumu, ellerimi... Beğenir mi, beğenmez mi? Ne hisseder? Ya beğenmezse? Yokluğuna nasıl alışırım? Dağılır mıyım? Aynı havayı solumak ağır gelmez mi? Günler, geceler nasıl geçer? Sabahlar nasıl olur?

Büyük bir ihtimalle yarın görüşeceğiz. Çok heyecanlıyım, kalbim gümbür gümbür... Görüşmenin nasıl geçeceğini, sonrasında neler olacağını, birbirimizi beğenip beğenmeyeceğimizi, vs. her şeyi çok merak ediyorum. Her şeyin güzel olmasını, onunla sevgili olmayı öyle derinden istiyorum ki... Allah'a yalvarıyorum benim olsun diye. Gökyüzüne, yıldızlara, aya haykırıyorum ona olan duygularımı.

Duy dünya, onu istiyorum!

Yarınki görüşme için bana bol şans dileyebilir misiniz? Bu şekilde evrene pozitif enerji gönderip bir şeylerin yolunda gitmesini sağlayabiliriz belki. :dua:

:) iyi şanslar

Daha görmeden mi asik oldun.hic anlam veremiyorum.yazdiklarina asik olmussun gibi kitap oku kitaplarada olursun.mimigi bakisi oturusu gülüşü yürüyüşu daha ilk izlenimin bile yok.belki sen begenmeyeceksin

Teşekkür ederim.Hakkımdaki düşüncenizi de öğrenmiş olmak günün artı bilgisi : P
Baslik ve icerik abartili olabilir. Hepimize oyle geldi. Ama sizin yorumunuzun da ondan kalir yok. Sirf dalga gecmek icin yorum yazamazsiniz.

Ay o kadar heyecansız ve düz hale gelmişim ki 4 senelik evliliğimde, aşkı unutmuşum ayol; içim bi kıpırdandı.
Adam akşama gelince bi sarılayım bari. Seneleeer önce aldırdığımda çıkan tek tel kaşıma kadar incelerdim yüzümü-vücudumu "Hep beğensin, ay kusursuz olayım" filan diye. Şimdi kış geliyor, doğal diz üstü çorapları giymeye hazırlanıyorum... Neredeen nerede, vay be.

Inşallah hayal kırıklığına uğramazsınız. Rabbim hel böyle enerji ve neşe dolu olmanızı nasip etsin. Ama her güzel şeyin bir kötü tarafıda olabilir lütfen bu kadar hızlı ve bu kadar kör kütük olmayın. Inşallah olumlu olur. Ama aksini düşünerekten birazda frenleyin kendinizi.

Rabbim inşallah dualarınızı kabul eder çok mutlu olursunuzda aksini düşünmezsiniz. ;)

Kaç yaşındasın ? Bunlar güzel duygular ama dikkatli ve kendine güvenli ol. Kurallarında olmali ki sonra üzülme .

Back
X