Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konudan çıktığım için cvp yazamıyorum.Baslik ve icerik abartili olabilir. Hepimize oyle geldi. Ama sizin yorumunuzun da ondan kalir yok. Sirf dalga gecmek icin yorum yazamazsiniz.
Abartmiyormusunuz ? Bence sakince piste iniş yapalım ve gerçekleri de konuşalım :)
Onun için mi bunca heyecan![]()
Kaç yaşındasın ? Bunlar güzel duygular ama dikkatli ve kendine güvenli ol. Kurallarında olmali ki sonra üzülme .
Madem buluşacaksın, buluştuktan sonra sen ona onun sana davrandığı şekilde davran. Yoğunum meşgulum vs.Haklısın ama lütfen anla beni.
Madem buluşacaksın, buluştuktan sonra sen ona onun sana davrandığı şekilde davran. Yoğunum meşgulum vs.
Heyecan ilk 10dkdan sonra dengeye oturuyor genelde. Buluşma nasıl geçerse geçsin, sonrasında umursamaz davranırsan karşı taraf etkilenmese bile bu ulaşılamama durumu seni çekici kılar denendi onaylandıBuluştuktan sonra o aşamaya gelecek miyiz bakalım. Şu an tek düşündüğüm şey de bu zaten.
Bu arada, seni çok sevdim. :)
Heyecan ilk 10dkdan sonra dengeye oturuyor genelde. Buluşma nasıl geçerse geçsin, sonrasında umursamaz davranırsan karşı taraf etkilenmese bile bu ulaşılamama durumu seni çekici kılar denendi onaylandı
Teşekkür ederim bu arada![]()
Yaslanmisiz Lalecim ya.Inan ben de boyle hissediyorum:)Normali bu da; ben duygularimin da yaslandigini hissediyorum.Aslinda bu beni biraz sevindiriyor, biraz da huzun veriyor:)Ben anlamam valla.
O bahsettiğin duyguları 15 yaşımda hissettim.
Gelmişim 40'ıma. Feleğin kaç çemberinden kaç defa geçmişim,yemişim aşk acısını.
Huzur ve sağlık olmadıktan sonra ne eyleyeyim kalp çarpıntısını.
Hepiii naptn:)
"Haftaici gorusuruz."Kizlar selam. Ilginiz icin tesekkurler. :)
Dun 21:00 civarinda cumartesi aksam uzeri planinin olup olmadigini sordum. Fenerbahce'nin maci varmis. "Bu aksam (yani cuma aksami) goruselim mi?" dedi. Saat olmus 21:00, sac bas hak getire. Hangi saat hazirlanip hangi saat cikacagim? Eee, hazir olmadigimdan kabul edemedim haliyle. Hep yan cizdigimi soyleyerek sitem etti. Ben "Eee, haftaya kaldi o zaman." deyince "Haftaici gorusuruz." dedi. Bu arada muhabbet oldukca guzeldi, mesajlari cevaplama suresi de epey kisalmisti. :)
Kendimi bugune epey hazirlamistim ama hayirlisi olsun.
Ben onu yerim, yerim.![]()
Yeme canım gaz yaparKizlar selam. Ilginiz icin tesekkurler. :)
Dun 21:00 civarinda cumartesi aksam uzeri planinin olup olmadigini sordum. Fenerbahce'nin maci varmis. "Bu aksam (yani cuma aksami) goruselim mi?" dedi. Saat olmus 21:00, sac bas hak getire. Hangi saat hazirlanip hangi saat cikacagim? Eee, hazir olmadigimdan kabul edemedim haliyle. Hep yan cizdigimi soyleyerek sitem etti. Ben "Eee, haftaya kaldi o zaman." deyince "Haftaici gorusuruz." dedi. Bu arada muhabbet oldukca guzeldi, mesajlari cevaplama suresi de epey kisalmisti. :)
Kendimi bugune epey hazirlamistim ama hayirlisi olsun.
Ben onu yerim, yerim.![]()
"Haftaici gorusuruz."ama ne zaman
![]()
Yeme canım gaz yapar
Maç varsa var, çıkıp birşeyler yiyelim sonra da maç izleriz istersen diyebilirdi.![]()