Duyan gören var mı?

Noluyoruzyav

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2017
114
82
13
34
Hanımlar 3 yaşındaki kızımın saçında 2 tel beyaz gördüm biraz da panik bozukluğum var kafama fena taktım sağlık ocağı doktoruna sordum bana gülerek ee varsa var olabilir nolucak ki dedi ama size de sormak istedim sizin hiç böyle bi tanıdığınız falan var mı ya da böyle bişey duydunuz mu hiç?şimdiden teşekkürler

Karlar ülkesindeki Anna'da da vardı :))
Şaka bir yana bana normal geldi. Çünkü ilkokulda bir sınıf arkadaşım vardı, saçları kirlaşmiş gibiydi...
Yine de bir doktora gosterin- gamsız aile hekimi dışında

Bi dermatolog hanıma da sordum endişelenecek bi durum yok korkma dedi ama işte bu analık

Benim kızımda var bir tel beyaz.
Şuan 6 yaşında hala duruyor artmadı yani.
Annesine çekmiş diyorum benim saçım baya gri şuan

Ben... Hatta 2 tel değil ırsi olarak bebeklikten beri yaklaşık, kafamın ortasında epey mutluyum ablam ya çok şükür sağlıklıyım gibi içinizi ferah tutun :)

Ablamin kizinda da vardi ilk dogdugunda suan 5yasinda hala var ama sadece bir yerinde boyanmis gibi duruyo. Icin rahat olsun canim

Genetik bir durum olabilir. Çok canı sıkılırsa boyatır annesi ileride, çaresiz bir dert değil. Sıkmayın canınızı. :)

Annem 45 yaşında ve saçında neredeyse siyah Yok ben 26 yaşındayım benimkinde de beyaz çok galiba haklısınız
benim beyazlarım da ırsi hiç çözüm bulamadım malesef. sağlığını tehdit etmediği sürece yapılabilecek pek birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…