- 18 Kasım 2017
- 114
- 82
- 13
- 34
- Konu Sahibi Noluyoruzyav
-
Bi dermatolog hanıma da sordum endişelenecek bi durum yok korkma dedi ama işte bu analıkKarlar ülkesindeki Anna'da da vardı :))
Şaka bir yana bana normal geldi. Çünkü ilkokulda bir sınıf arkadaşım vardı, saçları kirlaşmiş gibiydi...
Yine de bir doktora gosterin- gamsız aile hekimi dışında
Ya çok teşekkürler çok tatlısınız ilginize çok teşekkür ederimpelin-
duydu, gördü, kızında da vardı, hatta uzman çocuk doktoru da sıkıntı olmaz demişti onunkine
damdan düşenin halinden damdan düşen anlar deyip çağırdım konunuza
Annem 45 yaşında ve saçında neredeyse siyah Yok ben 26 yaşındayım benimkinde de beyaz çok galiba haklısınızırsi olabilir beyaz saça yapabilecek pek birşey yok malesef
Kaç yaşında kızınızbenım kızımda da var hemde 2 tane değil daha fazla ,
ben çok buyutmuyorum zaten boyayacak , şimdiden acaba mora mı boyasam diye düşünüyor
Çok teşekkürler ben de çocuklarda görüyordum ama yaşı bu kadar küçük olunca tedirgin oldum açıkçasıGördüm ben. Olabiliyor, genetik sanırım.
Allah daha da sağlık versin inşallah teşekkürlerBen... Hatta 2 tel değil ırsi olarak bebeklikten beri yaklaşık, kafamın ortasında epeymutluyum ablam ya çok şükür sağlıklıyım gibi içinizi ferah tutun :)
Kaç yaşında kızınız
Ya çok teşekkür ederim sağolunAblamin kizinda da vardi ilk dogdugunda suan 5yasinda hala var ama sadece bir yerinde boyanmis gibi duruyo. Icin rahat olsun canim
Maşallah peki ne zaman farketmişsiniz kaç yaşında yani10 yaşına girecek inşallah canımm
benim beyazlarım da ırsi hiç çözüm bulamadım malesef. sağlığını tehdit etmediği sürece yapılabilecek pek birşey yok.Annem 45 yaşında ve saçında neredeyse siyah Yok ben 26 yaşındayım benimkinde de beyaz çok galiba haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?