Duyan gören var mı?

pelin-

duydu, gördü, kızında da vardı, hatta uzman çocuk doktoru da sıkıntı olmaz demişti onunkine

damdan düşenin halinden damdan düşen anlar deyip çağırdım konunuza

sağol damdancığım

aynen çok iyi anlıyorum sizi, ben de kızımda ilk beyaz teli gördüğümde nerdeyse oturup ağlayacaktım, hemen doktora gittik, gerekli testler yapıldı (kansızlık ve bazı vitamin eksikliklerinde saçta beyazlama olabiliyormuş) vitamin değerleri iyi, kan değeri sınırda çıktı, bir süre demir içekli vitamin takviyesi kullandık.
şu an kızımın saçında hiç beyaz tel yok, sanırım olan bikaç tel de döküldü, ama şu var, benim görümcelerimden ikisinin saçları çok erken (20 li yaşların başında) beyazlaşmış, kızım da aynı kaderi paylaşacak olabilir...
ben sadece bir sağlık sorunu belirtisi olabileceğinden, biraz da çocukken beyazlar artarsa bunun özgüven ve sosyalleşme problemi yaratabileceğinden korkmuştum, ama olmadı çok şükür.
bence siz de bir uzman doktora gidip tam kan sayımı, b12 ve demir baktırın, saç veya tırnaklardaki beyazlaşma, en çok vitamin eksikliği belirtisi olarak görülüyor çünkü.

Maşallah peki ne zaman farketmişsiniz kaç yaşında yani

bende senın gibi çok küçük yaşında fark ettim ama yapacak bir şey yok , saçlarının rengi açık kahve oldugu için hiç belli olmuyor ama ben saçlarını severken görüyorum ,
allah baska dert vermesin canım sıkıntı yapma kendıne ,

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için çocuk doktorumuzu arayıp sordum az önce dert etmeyin artarsa vitamin falan bakarız ama genetik olur çocuklarda genellikle dedi

Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim Allah hepimizin evladını esirgesin inşallah

Var erkek kardeşim 21.5 yaşında saçlarının bir kısmı beyaz çok küçük yaşta başladı,anne tarafımda birçok kuzende var erken yaşta beyazlama küçük çocuklarda da var.

Ablamda da vardı. Hatta bir öğretmen annemi çağırmış aklınca haklamıştı neden boyattınız diye.

İlkokulda bir arkadaşımın saçları beyazlı ,siyahlı , griliydi .
Genetik

Ben o ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…