Duyarlı anne, bunu da oku:))

Saygisiz bir anneymis yetistirirdigi cocuklarda ilerde kendi gibi saygisiz olmaz umarim burayi okurda biraz utanir

Sevgili olayda bahsi gecen anne.. sen ve senin gibi sorumsuz, vurdumduymaz, hayatta kendisinden ve cocuklarindan baska kimse yokmus gibi yasayan tiplerden nefret ediyorum.. sizin gibi zombiler yuzunden psikolojimden oldum, tesekkurler..

Konu sahibi sayende minnacik icimi doktum

Ama paşa onlar paşa.Azıcık kırıp dökmüşler nolucak

Sevgili anneler paşalar prensesler değil de çevresine daha duyarlı, saygılı BİREY ler yetiştirin.Çozuklarınız hata yaptığında da yapar nolucak çocuk demek yerine özür dilemeyi bilin de o çocuk hata yaptığını anlasın.

Yoksaaaa İtiraf et

Hepimizi zan altında bıraktın

Bilemem. Ben lafımı ortaya koyarım beğenen alır

Umarim burayi okuyunca gelir sizden ozur diler ve siz de konuyu editleyip bize o kisinin hatasini anladigini ve kibarca sizden gelip ozur diledigini, varsa zararinizi karsilamak istedigini, amirlerinizle yasadiginiz bir sikinti varsa bu konuyla ilgili gerekli aciklamayi yapmayi istedigini yazarsiniz :)

Hadi hanimefendi, lutfen uzerinize duzeni gec de olsa yapin.

Cocuklarin sucu yok adi ustunde cocuk ama o anneye ne demek lazim... insan bi özur diler uzulur sonucta olan onun gamsizligi yuzunden oldu... Cocuklarini dovsum demiyorum ama uyarmaliydi yaptiklarinin yanlis oldugunu soylemeliysi... Terbiyesizlik baska bisey degil..

Bunun annelikle ilgisi yok
Saygısız biriymiş
Biraz görgü öğrensek ama yok
İnsanlar çok kabalaştı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…