- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Demedik, gıyabında linç var gel sen de.
Ya da kendisi de lincin içinde kendine sayıyo bilemiyoz
Az daha sıksak kamera görüntülerini bile bulur ifşa ederdik yav ,Ama yazık kııız iki çocukla naapsın kadın. Nasıl toplasın? Onların iki eli yoğ, öyle görünürler dışarıdan ama aslında yoğ, aslında yoğ onlar o an orada değiller.
Tamam ilk 11 sayfayı sildirip baştan başlayalım mı?
Konu sahibi sen de ne anlayışsızsın. Kadın 2 çocukla hayattan bezmiş. İşin ne toplayaverirsin 2 3 saatte ne var yani?
Sen kolay mı sanıyorsun 2 tane kendi elleriyle yetiştir(eme)diği oraya buraya saldıran çocukla markette dolaşmanın zorluğunu?
Kadın kocadan ilgisiz, kv desen hep tepesinde evine gelir her yerini karıştırır. Kp aşağılar saygıda kusur etmez. Görümcesi, eltisi ayrı dert..
Falan filan..
Oldu mu ki?
Geçen büyük bir markete girdim kalabalık da değildi. 2 kız çocuklu karı koca geldi o çocuklar 1 saniye susmadılar ha susmadılar. Karı koca o sesler arasında iletişim kurmaya öyle de alışmış ki takdir ettim kendilerini. Ayıp olmasa gidip ellerini sıkacaktım "geçecek merak etmeyin" diye.
Ama anladım ki onlara değil bana zormuş havaya girme dedim kendi kendime..
Az daha sıksak kamera görüntülerini bile bulur ifşa ederdik yav ,
Çocuk Nasıl Yetiştirilmez adlı bir belgesel yapar ya da belgeselcilere dağıtırdık görüntüleri
Az daha sıksak kamera görüntülerini bile bulur ifşa ederdik yav ,
Çocuk Nasıl Yetiştirilmez adlı bir belgesel yapar ya da belgeselcilere dağıtırdık görüntüleri
Olmuş olmuş.
Yazık gadın nassı özür dilesin tek haneli iqsuyla? Değil mi ama?
Ah keşke her anne baba sizin gibi duyarlı olsa.Evlatlarını topluma faydalı yetiştirse,çevreye duyarlı,saygılı yetistirse..2 yaşındaki yavruya avm’de yere döktüğü sütü sildiriyorum (kendisi kızım olur). Özür dilemeyi geçtim, çocuklara verdikleri hasarın yaptırımını da uygulaması gerekirdi. Mükemmel anneliğin yakınından bile geçmem ama çocuğum benden topluma saygı duymayı öğrense yeter.
Tek haneyse yine iyi..
Uğraşırsa gelişir yine..
Valla iki tane çocuğum var ben diyorum allah evinize ateşler sajfjfkdldlfnfmHiç kimse de ''Napsın kadın, yazık iki çocukla uğraşmak kolay mı, umarım Allah sizin de başınıza vermez'' falan dememiş mi yaa
Artık ümidimiz "Yetti be ne biçim konuşuyosunuz?!" diyerek ortaya çıkması.
Ben yine de belirtmek isterim ki kendisine hak veriyorum. (Ya tutarsa)
A-aa ne var ya bu kadar şey edilcek, çocuğum bilerek mi yaptı sanki? Zaten kafamda bin türlü şey var, kolay mı sanıyosunuz çocuu zaptetmeyi? Herkesten özür dileseydik ohhhoo, nolcak ya iki parçacık şey gittiyse cana gelceğne mala gelsin.
Bi de gelmiş buraya yazıyosunuz yağni..
Deermişim.
Haklısınız, öylesine geyik olsun diye yazdım çünkü dün pazar gezmesinde arabama, aracımın yanına park edip kapısını açarken çarparak çizen çocuk ve annenin de sadece bir özrünü bekledim. Onlar ne yaptı?
"E yani görmüyor musunuz çarpacağı belli, biraz dikkat lütfen" dememizin ardından "Görmedik naaapalım olabiler bi şey" dedi.
Biz de nasıl olsa "olabiler" bir şey diye, otoparktan çıkarken arabasına anahtarımızla minik hatıralar bıraktık (Aramızda kalsın)
Market arabalarına pis ayakkabılarıyla basan çocuklara ne demeli.
2 sene markette çalıştım o ürünlerin depoya geliş aşamasından tutta reyona çıkış sürecine kadar kısmı görseniz ayakkabı çok masum kalır o yüzden ne alırsam alayım sirkeli su ile temizler öyle yerleştiririmMarket arabasına ayakkabılarla çocukları oturtanlardan biride benim.
Hiç düşünememiştim şimdiye dek. O yorgunlukla arabaya bırakıyorum çocukları öyle yol alıyorum . Yoksa zapt edemem ki.
Ayakkabı çıkar giydir ayrı bir zaman kaybı.
...
Marketten aldığımız bir çok ürün yerlerde sürünüyor. Pis bezlerle tozları alınıyor v.s bu yönden de düşünmek lazım.
Arkadaşlar hayırlı günler, kandiliniz mübarek olsun :)
Dün yaşadığım bir problem için buraya konu açtım bu benim için hem dert, hem de sorunun muhatabı olan kişinin burayı takip ettiğini bildiğim için açmak istedim konuyu :)
Dün bir markette ekstra olarak çalıştım bir ürün tanıtımı için.
Teşhirimin yan tarafında topların bulunduğu sepet vardı, bir kadın 2 oğluyla geldi (9-10 yaşlarında) markete bende girişte duruyordum.
Çocuklar(her küçük çocuk gibi) hurraaa toplara koşup birbirlerine atmaya başladılar o sırada anneleri telefonda konuşuyordu yanımda çocuklarına bakıyor aynı zamanda telefonda "Aa bir derdin var da mı okudun?" dediği için karşısındakine burayı takip ettiğini anladım:)
Çocukları uyarmadı hiçbir şekilde ve basketbol topu benim ürünlerime geldi 200 civarı ürünüm yerle bir oldu ve o ürünleri yerleştirmem 1,5 saatimi alıyor. Kıpkırmızı oldum, ürünlerin bir kısmı patladı(sıvı değildi) peki anne ne yaptı biliyor musunuz? Çocuklarını aldı, telefonla konuşmaya devam ederek özür bile dilemeden gitti.
Şimdii sevgili anne, ben o paketleri tekrar yerleştirdim, yerleri temizledim, sağlam ürünlerimi ayırdım ve bunlar 2 saatimi aldı! Bu arada 50 ürün kullanılamaz olduğu için iadeye ayrıldı.
Ve ben tek bir özür bekledim, hem kendim için hem de o çocukların başkalarına saygı duymayı öğrenmesi toplum için önemli olduğu için.
Lütfen çocuklarınızla toplum içine girdiğinizde bir gözünüz değil, iki gözünüz onlarda olsun. Çocuktur koşar, düşer, istemeden zarar verir bunlar tolere edilebilir şeyler ama karşınızdakinin insan olduğunu unutmayın lütfen.
İyi günler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?