Duyarlı anne, bunu da oku:))

Demedik, gıyabında linç var gel sen de.
Ya da kendisi de lincin içinde kendine sayıyo bilemiyoz

Tamam ilk 11 sayfayı sildirip baştan başlayalım mı?

Konu sahibi sen de ne anlayışsızsın. Kadın 2 çocukla hayattan bezmiş. İşin ne toplayaverirsin 2 3 saatte ne var yani?
Sen kolay mı sanıyorsun 2 tane kendi elleriyle yetiştir(eme)diği oraya buraya saldıran çocukla markette dolaşmanın zorluğunu?
Kadın kocadan ilgisiz, kv desen hep tepesinde evine gelir her yerini karıştırır. Kp aşağılar saygıda kusur etmez. Görümcesi, eltisi ayrı dert..
Falan filan..

Oldu mu ki?

Geçen büyük bir markete girdim kalabalık da değildi. 2 kız çocuklu karı koca geldi o çocuklar 1 saniye susmadılar ha susmadılar. Karı koca o sesler arasında iletişim kurmaya öyle de alışmış ki takdir ettim kendilerini. Ayıp olmasa gidip ellerini sıkacaktım "geçecek merak etmeyin" diye.
Ama anladım ki onlara değil bana zormuş havaya girme dedim kendi kendime..

Ama yazık kııız iki çocukla naapsın kadın. Nasıl toplasın? Onların iki eli yoğ, öyle görünürler dışarıdan ama aslında yoğ, aslında yoğ onlar o an orada değiller.
Az daha sıksak kamera görüntülerini bile bulur ifşa ederdik yav ,
Çocuk Nasıl Yetiştirilmez adlı bir belgesel yapar ya da belgeselcilere dağıtırdık görüntüleri

Olmuş olmuş.
Yazık gadın nassı özür dilesin tek haneli iqsuyla? Değil mi ama?

Çocuk Nasıl Yetiştirilmez adlı bir belgesel yapar ya da belgeselcilere dağıtırdık görüntüleri

He valla ya..
M mavilimonata hangi marketti?
Haberlerin whatsapp ihbar hattına göndermeli saygısızlık diye.

Çok ciddiyim geyik yapmıyorum toplum bilinci için şart artık bunlar..

Ya da "Özür dilememeye yeminli oluşumlarda bugün" programına başlayabilirdik kendisiyle. Yapımcı tanıdıkları arıyorum hemen kendisi bana ulaşabilir. Çekinme bacım, bence sen de haklısın.

Olmuş olmuş.
Yazık gadın nassı özür dilesin tek haneli iqsuyla? Değil mi ama?

Tek haneyse yine iyi..
Uğraşırsa gelişir yine..

Bir de bu modellerin 1 buçuk yaşındaki bebeği itip geçenleri var.
Bir de çocuğun kafasını tutup sözüm ona 'çocuğu farkettim ama bak kibarca geçiyorum' ayağına kıvrılıp geçiyormuş gibi geçenler var. 2 saniye beklemek yok.
Ben "yavaş olun çocuk var" diye seslenmesem hiç dönüp bakmıyorlar duyarlı! anne gibi..

Buradan bahane ile onlara da sesleneyim. Çocuğumun kafası sizin yol isteme sinyaliniz değildir..

Oglum 4-5 yaslarindayken bakkalda kusmustu.cocuk midesi bulanmis soyleyememis o an.biz temizlemeye kalktik calisan gorevli izin vermedi olmaz abla biz yapariz cocuk bu diye sagolsun.o gun den beri oglum o bakkala girdigin de mahcup olur ben burayi pisletmistim diye.
Nereye gidersek gidelim yerde bisey gorse alip cope atar.raflardan dusen bisey varsa mutlaka duzgun bi sekilde yerine koyar.bu kucuklugunden beri boyledir.

Ki 9-10 yas hicte kucuk degil.yapilan tavir terbiyesizlikten baska bisey degil.boyle anneler heryerde ayni.biyere misafirlige gideriz 1 dk oturamam yerimde cocuklar bisey kirar doker diye.baska annelerin dunya umrunda olmaz yikilmis dokulmus kirilmis.lafa gelince de cocugumdan onemli degil ya yapsin olur.tabi ki cocuktan onemli degil ama biraz da terbiye vermek lazim.

Konu sahibi insallah o kadin burayi okuyodur da az utanir.yani insallah..

Ah keşke her anne baba sizin gibi duyarlı olsa.Evlatlarını topluma faydalı yetiştirse,çevreye duyarlı,saygılı yetistirse..

Bende sizin gibi yaptım ama çocuk o duyarsızların davranışlarını her yerde gördü yeri geldi maruz da kaldı. .Bazıları gerçekten dünyadan bi haber ,kaba saba çocuklar yetiştiriyor.
Bizim insan haklarına saygılı, duyarlı çocuklarımız da onları göre göre etkileniyor.
Örneğin insan haklarına saygılı ol,kimseye şiddet uygulama,birbirinize zarar vermeden anlaşın diyorsun ama karşısında ki o kadar naif değil. ..

Hiç kimse de ''Napsın kadın, yazık iki çocukla uğraşmak kolay mı, umarım Allah sizin de başınıza vermez'' falan dememiş mi yaa
Valla iki tane çocuğum var ben diyorum allah evinize ateşler sajfjfkdldlfnfm

Bu çocuk yetiştirmekle alakalı biraz .ne kadar yaramaz olursa olsun evin dışında nasıl davranması gerektiğini bilmeli ..çocuk bu ,döker de saçar da ..belki isteyerek fırlatmadi topu ürünlere ,belki hesap edemedi sonuçlarını fakat burda anne devreye girip dagilanlarin en azından bir kısmını çocuklarına toplatmaliydi. Bu sorunluluk bilincidir .çocuk arkasını toplamayı öğrenmeli ..ay yavrum çekil ben toplarım ,da olmaz ..hadi kızım/oğlum şimdi sebep olduğumuz karışıklık için haninefendiden özür dileyip ,dağınıklığı toplamasına yardımcı oluyoruz gibi ..amaaannn hadi boşver işi ne o toplasincilar babasının yada kocisinin prenseskoloşlari. .sorsan ayranı yok içmeye ..neysem ban'a kadar yazarım :)

ben böyle goy goy bir millet daha olduğuna inanmıyorum
geçen gün bende markette sorun yaşamıştım burada da paylaştım hatta
bunun çocuklu annelerle ilgisi yok
düşünceli olan her alanda düşünceli ve duyarlıdır

Öyle ilgilenecek olduktan sonra 6 tane de doğururum.Çok haklısın canım.Keşke market sorumlusu birine söyleseydin de uyarsalardı.Inşallah okur da utanır diycem ama inanki hiç sanmıyorum.

Market arabalarına pis ayakkabılarıyla basan çocuklara ne demeli.

2 sene markette çalıştım o ürünlerin depoya geliş aşamasından tutta reyona çıkış sürecine kadar kısmı görseniz ayakkabı çok masum kalır o yüzden ne alırsam alayım sirkeli su ile temizler öyle yerleştiririm

Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim :)
Ben dün özür dilemeyen insanın bugün dileyeceğini zaten beklemedim bu yüzden açmadım konuyu aslında belki utanır diye açtım. :)

O an tepki veremedim çünkü yaklaşık 5 saattir ayaktaydım, ağrım vardı bir de regl dönemimdeyim sadece kızarıp kaldım çünkü ağzımdan çıkan cümleler hoş olmayacaktı. :)

Mune Ablacım konumu kapatabilirmisin, mesajımın gereken yere gittiğini düşünüyor, yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. :)

Keşke durdursaydınız kadını, zararı da ödemekte mecbur , olur mu öyle şey yık dök git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…