- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Düşünüldüğüne eminmisinVallaha cocuk yapilana kadar düsünürler gerisi "bi sekilde büyüyorlar zaten" oluyor. Evet bi sekil
Haklısınız.. bizim teorik telkinlerimiz yeri gelecek hayatta karşılık bulamayacak. Çevresel faktör denilen şeyler aile dışında koca bir mahalleyi, şehri, toplumu da kapsıyor. Kötü etkileşimler, doğru bilinenden sapmalar olacaktır elbet. Terbiyeli yetiştirdim sandığınız çocuk bi bakmışsınız arkadaşından öğrendiği küfürleri eder olmuş.. Uzun lafın kısası hata yapmadan doğruları bulmak imkansız. Her çocuk zaman zaman yoldan çıkacak. Ailenin ısrarla doğru bildiği yolu öğütlemesi ise ilerde pekçok şeyin yerine oturmasını sağlayacak. İş her zaman olduğu gibi ailede bitiyor.Ah keşke her anne baba sizin gibi duyarlı olsa.Evlatlarını topluma faydalı yetiştirse,çevreye duyarlı,saygılı yetistirse..
Bende sizin gibi yaptım ama çocuk o duyarsızların davranışlarını her yerde gördü yeri geldi maruz da kaldı. .Bazıları gerçekten dünyadan bi haber ,kaba saba çocuklar yetiştiriyor.
Bizim insan haklarına saygılı, duyarlı çocuklarımız da onları göre göre etkileniyor.
Örneğin insan haklarına saygılı ol,kimseye şiddet uygulama,birbirinize zarar vermeden anlaşın diyorsun ama karşısında ki o kadar naif değil. ..
Yerel bir market, detay vermek istemiyorum pek ifşa olmamak için:)He valla ya..
M mavilimonata hangi marketti?
Haberlerin whatsapp ihbar hattına göndermeli saygısızlık diye.
Çok ciddiyim geyik yapmıyorum toplum bilinci için şart artık bunlar..
Senin bebiş vardı inanmamÖzür dilerim :))))
Senin bebiş vardı inanmam
Yok kızz inanma zaten bebısım var evet :))) inşallah o bahsettiğim kışı burayı okur belki utanır biraz
Haha bencede okuyor şuanOkuyup kendi değilmiş gibi yorum yapar kesin
Kadın geldi mi diye bakmaya geldim hahaha aramızdan birileri o kadın bence ama valla ben değilim . Benim bebemin olmadığını tüm forum biliyoro bayan kimse itiraf etsin benim desin
Amin canıkım :)))Bir umut ya belkii:)) Allah bağışlasın :)
Kesin kesin valla öyle olmuştur . Ama bak valla ben değilim o ben kocamla görülemiyorum ki bebem olsunBelkıde oda yorum yapmıştır :)) yaptıgı şey çok yanlış DİE :)))
Israrla ben değilim dediğine göre şüpeli sensin :)))) taşlayın kızlar .Kesin kesin valla öyle olmuştur . Ama bak valla ben değilim o ben kocamla görülemiyorum ki bebem olsun
İtiraf ediyorum o benimIsrarla ben değilim dediğine göre şüpeli sensin :)))) taşlayın kızlar .
Bende olabilirim sende baskasıda
ÇIK KIZ ORTAYA NİRDESÜN GEL KIZMICAZ SÖZ
2 sene markette çalıştım o ürünlerin depoya geliş aşamasından tutta reyona çıkış sürecine kadar kısmı görseniz ayakkabı çok masum kalır o yüzden ne alırsam alayım sirkeli su ile temizler öyle yerleştiririm
Bak bende demiştim :)))İtiraf ediyorum o benim
Taşlayın haydi banım yeni bitti . Banlanınca kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum forumaBak bende demiştim :)))
Görüyorsunuz KK görüyorsunuz
Israrla ben değilim dediğine göre şüpeli sensin :)))) taşlayın kızlar .
Bende olabilirim sende baskasıda
ÇIK KIZ ORTAYA NİRDESÜN GEL KIZMICAZ SÖZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?