Duyarlı anne, bunu da oku:))

(
Vallaha cocuk yapilana kadar düsünürler gerisi "bi sekilde büyüyorlar zaten" oluyor. Evet bi sekil
Düşünüldüğüne eminmisinannemlerin mahallede bir kiracı vardı,kadını hiç boş görmedik,hep hamileydi.Yine mi diyenlere cevabı,ayy benim adam çocukları çok sever
7 kızdan sonra oğullarına kavuşmuşlar,kızlar da amaca ulaşmak için kaldırım taşları

Böyle sorumsuz anneler var ne yazık ki iki gün önce sorumsuz bir kadınla bende sağlam tartıştım.özür dileyip çocuğuna sahip çıkacağına üstte çıkmaya çalışıyor.

Haklısınız.. bizim teorik telkinlerimiz yeri gelecek hayatta karşılık bulamayacak. Çevresel faktör denilen şeyler aile dışında koca bir mahalleyi, şehri, toplumu da kapsıyor. Kötü etkileşimler, doğru bilinenden sapmalar olacaktır elbet. Terbiyeli yetiştirdim sandığınız çocuk bi bakmışsınız arkadaşından öğrendiği küfürleri eder olmuş.. Uzun lafın kısası hata yapmadan doğruları bulmak imkansız. Her çocuk zaman zaman yoldan çıkacak. Ailenin ısrarla doğru bildiği yolu öğütlemesi ise ilerde pekçok şeyin yerine oturmasını sağlayacak. İş her zaman olduğu gibi ailede bitiyor.

Kadindan ses varmi diye baktim hala yok. Hay allah ya :)

Gecen bir konu vardi brbek arabali brbek arabasiz diye. Dun anladim ki bebekli kadin bile baska bebekli kadina saygi duymuyor. O zaman cirkeflige devam.

Bi ara her aldığımı yıkayıp öyle yerleştiriyordum, baktım sonu yok bıraktım. ürünleri yerleştirirken koliden çıkarıyorlar, yere koymuyorlar. İlla ki yere düşen oluyordur ama göz görmeyince gönül katlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…