Duyarsiz eş

EfnanSena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
211
98
98
39
Iyi bayramlar kızlar..bayram için ailemin yanındayım ailem farklı bir sehirde. Dün eşimi aradım. Beş dakika konuşmadan işim var sonra görüşürüz dedi. Bende me idin var dedim.işim var işte dedi. Ne zaman arasam bahanen var dedim. Sen de hep böyle zamanlarda arıyorsun dedi. Sanki yakını değilim. Sonrasında halasiyla ilgili bir gerginlik olmuş onu halletmek istediğini söyledi. Neymiş halası bunları aramış k.validemle konuşmadan babasını istemiş ( eşimin dedesini) kimse annesine böyle birşey yapamazmis. Arayıp halamın ağzının payını vericem dedi. Bende sanane sana düşmez dedim. Baban var deden var sanane dedim. Senin büyüğün dedim ama takmadı. Sonrasında diğer halası ve kuzeni Bunu sakinlestirmis. Bende dedimki ben diyince dinlemiyorsun. Aynısını bende söyledim dedim saçmalama dedi her zamanki gibi. Arayınca işine gelmeyince konuşmuyor. Akrabalarının lafını dinliyor beni çok takmıyor. Değer vermiyor sanki. Bazen beklediğim bir özür. Onu da söylemiyor. Arabeske bağladın. Çocuk gibi sürekli aynı şeyleri söylüyorsun Diyor. Ne yapmalıyım. Böyle oluncada hiç arayıp sormuyor..Uzun oldu k bakmayın.

halasıyla duruma sen karısma demıssınız bıkere dınlememıs
ıyılıgı ıcın soylemıssınız
sonrasında neden baskası soyleyınce yapıyorsun ben soyleyınce yapmıyorsun deyıp tartısmaya donusturmenız olmamıs

gerek yok yanı

sız boyle yapınca esınızın gozunde sorun cıkaran bı ınsan halını alırsınız ve sozunuzun hıc degerı kalmaz
esınız ınce ve dogru dusunebılen bı adam olsa hem kendısını alakadar etmeyen seye karısmaz hemde sızınle bu durumlara gelmezdı zaten

bırakın ne yaparsa yapsın huzurunuz kacmasın

Çok fevri Zaten. Dedim ki yarın öbür gün sen birini de döversin bu sinirle

bence esınızle hıc oyle muhabbetlere gırmeyın sıze dayılanır daha cok asabınız bozulur
boyle konusmanın bu hareketlerının erkeklık gostergesı oldugunu sanan boyle yetıstırılmıs bı adam
ne anlatsanız bosa olur

boyle oldugunu bılmıyormuydunuz evlenırken ?

Çok belli etmemişti
hıc tartısmaya gırme bence
emınım her tartısmanızda senı haksız durumuna dusuruyordur
hıc duzelmıyordur daha cok aranız gerılıyordur
bazı seylerı dırek soylemek yerıne laf arasında oylesıne soyle
tartısırken pat pat soyleme yanı ınadına bıle gıder yapar

zamanla olgunlasmasını temennı edıyorum :)
erkekler bızım gıbı degıller

Akrabalık iliskilerine karışmayın ne yaparsa yapsin ama size gelip dert yanarsa o zaman dersiniz ben akrabalik iliskilerine karismiyorum kendi aranizda çözün beni karistirma diye. Hele ki annesi soz konusu oldugunda sakın yorum yapmayın suclu siz olursunuz. Tavsiyem; Ne seytani gor ne salavat getir

Zaten ben sucluymusum gibi oluyor genelde fesatmisim gibi davranıyor.kötü hissediyorum o zamn

Zaten ben sucluymusum gibi oluyor genelde fesatmisim gibi davranıyor.kötü hissediyorum o zamn
Benim esim de oyledir tek bir laf etsem sen zaten benim ailemi bir turlu sevemedin diyip oklarini bana cevirir. Erkekler ve anneleri.. Zaten kv soyledim oglum olursa ileride senden alicam tavsiyeleri sen naptin da oglunu bu kadar bagladin kendine takdir ediyorum diye

Evet hepsinde ben haksızım en sinir olduğum da saçmalama, Hep aynı şeyleri söylüyorsun demesi..saçmalama kelimesini duymak istemiyorum artk. Kaç kere konuştum.. Adam çocuk gibi ben egiticem sanki şu yap bunu yapma.

Çok belli etmemişti
Kiz sen saf misin? Birak yesinler birbirlerini yarin obur gun o senin korudugun hala seni koruyacak sanki
Esin koskoca adam, kendi karar versin neyin dogru neyin yanlis olduguna
Esine cok sinir oldum o nedenle bu yorumu yapiyorum kusura bakma ne demek es aradiginda isim var deyip kapamak? Sen de ona aynisini yap mutlaka

Aynen kimsenin iyiliğini dusunmeyeceksin kötü olan sen oluyorsun sonra. Eşime bende sinir oluyorum suç bende niye arıyorsam, nane yerine konmuyorum

Aynen kimsenin iyiliğini dusunmeyeceksin kötü olan sen oluyorsun sonra. Eşime bende sinir oluyorum suç bende niye arıyorsam, nane yerine konmuyorum
Ayyynen oyle
Arama
Ararsa da acma
Ucuncuye besinciye aradiginda ac ve su an musait degilim ben seni sonra ararim de kapat
Sonrasinda tabiiiiiki de arama
O seni tekrar arar
O zaman da de ki ayyy ben seni aramadim miiiii? Paaaardooooon
Bak gor nasil insan gibi davranacak sana sonra
Bu yeni baslayanlar icin iliskiyi yurutme rehberi ders 1

Bu adam sizi sevmiyor bence siz de çok üstüne varmayın üstelemeyin boşverin onu.

Bence siz haklısınız. iste erkekler boyle karımın dedigini yaptım olmasın diye yapmaz ama akrabası soyleyince yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…