- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 698
Konussaniz bile bisey degismeyecek, adamin huyu bu cunku.
Muhtemelen bidahakine yalandan arayacak sizi ama aslinda merak etmeyecek, ya da icinden gelmese de hadi sen de gel diyecek size.
Ama bunlari isteyerek ve icinden gelerek yapmasını saglamaniz mumkun degil, adam merak etmiyorsa etmiyordur, genel anlamda bunun degismesi imkansiz.
Benim en çok zoruma gidecek şeyde bu aslında.. Ben başında söylemiştim eşime.. Mevzusu bile yokken başkalarının ilişkileri hakkında ki tasarrufum, Mutsuz bir evliliği çekmektense hiç birbirimizi çekmek için zorlamamıza gerek yok oldugundan bilir beni.. Evet beraber mutsuzluktan sa ayrı ayrı çok daha mutlu oluruz en azından..
Bunun aslında zamanla da alakası yok evliliğin ilk yılı da sonraki 10 yılı da farketmez ev otel gibi kullanılmamalı eşimizle sonuçta iş arkadaşı değiliz ortak değiliz size haber vermiyor arayıp sormuyor bile insan merak eder kıskanmakla alakası yok kiİnşallah bir sonuç alırsınız ciddi olun en azından huyu buysa buna da bir çeki düzen getirmesi gerek orta yolu bulmalısınız
![]()
Hafta içi işten gelip yemek yedikten sonra biraz televizyonun ardından mecburen dinlenmek için uyku, haftasonu da kirlettiğimiz evi temizlemek, varsa evin veya kendi ihtiyaclarımız için alışveriş,akraba aile ziyareti sonuç kendimize kalan sayılı dakikalar.. OFFF OFFF... Eşimin oldum olası kıskanmakla alakası yoktur.. Keza benimde öyle .. ama umursamazlık başka şey..