• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygu karışımı

mavikelebek34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
4.931
11.164
208
Duygu karışımı mı yalnızlık mı bilmiyorum. Bir süredir ilk görüştüğüm kişiyi düşünüyorum. Ondan sonra görüştüklerimde oldu. Hatta whatsapta durum paylaşıp bakıp bakmayacağını anlamak için paylaşım yaptım ki durumda paylaşım yapan biri değilim. Bunun ne olduğunu nasıl anlayabilirim yani yalnız olduğum için mi aklıma geliyor?

Evet boşluktayım ama uzun zamandan beri. Nedense aklım diğerlerinin değilde onun gelmesine takıldı. Dediğiniz gibi boşluktan diyerek kabul ediyim en iyisi. Bu yanlış düşüncemle günaha girmiş oluyor muyum peki bu durum beni çok rahatsız ediyor ama kendime engel olamıyorum işte 🙄

Üstünden 2 yıl geçti görücü usulü tanıştık görüştük ama o zaman olmadı hayır diyen tarafta bendim.
Çok kısa yazmışsınız hiç açıklayıcı olmamış. Arkadaşlar da o yüzden evet deyip geçmiş bence. Neden hayır dediniz, ne zamandan beri aklınızda, hayır dediğiniz adamın hayatında bir değişiklik oldu mu, daha sonraki tanıştıklarınızla neden olmadı ve hali hazırda görüştüğünüz biri var mı?

Duygu karışımı mı yalnızlık mı bilmiyorum. Bir süredir ilk görüştüğüm kişiyi düşünüyorum. Ondan sonra görüştüklerimde oldu. Hatta whatsapta durum paylaşıp bakıp bakmayacağını anlamak için paylaşım yaptım ki durumda paylaşım yapan biri değilim. Bunun ne olduğunu nasıl anlayabilirim yani yalnız olduğum için mi aklıma geliyor?
Neden ilişki bitti neden yürümedi gibi sebeplerinize odaklanin..

Çok kısa yazmışsınız hiç açıklayıcı olmamış. Arkadaşlar da o yüzden evet deyip geçmiş bence. Neden hayır dediniz, ne zamandan beri aklınızda, hayır dediğiniz adamın hayatında bir değişiklik oldu mu, daha sonraki tanıştıklarınızla neden olmadı ve hali hazırda görüştüğünüz biri var mı?

Aynı şehirde yaşamamıza rağmen 3.5 ayda 3 kere yüz yüze görüştük. Ben ona hep çıkabileceğimi heryere gidebileceğini sinyalini de vermiştim. Ama görüşmeden nasıl tanıyabilirim şimdi bunu yapan sonrada yapar diye düşündüm. Telefonda gayet ilgiliydi buluştuğumuzda da ama dediğim gibi görüşmek için zaman bulmuyordu ve ailesi evlilik için acele etmemizi istemişlerdi bende de ters oldu birde uzaktan tanıdıklardı laf söz olsun istemedim hayır dedim. Diğerleriyle olması pek mümkün değildi.

Aynı şehirde yaşamamıza rağmen 3.5 ayda 3 kere yüz yüze görüştük. Ben ona hep çıkabileceğimi heryere gidebileceğini sinyalini de vermiştim. Ama görüşmeden nasıl tanıyabilirim şimdi bunu yapan sonrada yapar diye düşündüm. Telefonda gayet ilgiliydi buluştuğumuzda da ama dediğim gibi görüşmek için zaman bulmuyordu ve ailesi evlilik için acele etmemizi istemişlerdi bende de ters oldu birde uzaktan tanıdıklardı laf söz olsun istemedim hayır dedim. Diğerleriyle olması pek mümkün değildi.
Aslında mantıklı bir karar vermişsin. Diğerleriyle olması mümkün olmadığı için, ona biraz daha yakın hissettiğin için böyle düşünüyosundur. Eğer sosyal hesaplardan takip ediyorsan etme. Gözünün görmemesi daha iyi olur. Karşına düzgün biri çıktığında aklına gelmez artık

Sosyal medya hesaplarımda yok kullanmıyordu zaten numarasını da silmiştim ama kayıt ederken yedeklemişim geçenlerde güncelleme yaparken geri geldi. O zamandan beri de aklımda işte paylaşımlarıma bakmasaydı belki düşünmezdim

Yarın işe başlayacağım ve spor günlerimi arttirdim bunların dışında tavsiyesi olan var mı tabi yorgunluktan kendimi yatağa atmak dışında

Yanlışlıkla olmazsa ki umarım nolmaz yazmam. Profiline bile bakmıyorum birşey yaparım diye. Boş kaldığım için bende farkındayım bu yüzden kendimi spora verdim etkisi olur umarım

Back
X