Duygu yoğunluğu yokmuş

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Direk konuya giriyorum. İki aydır biri ile görüşüyordum kızlar. Bir haftalık şehir dışı seyahatine çıkacağım için gitmeden görmek istedim. Sabah 10 da dersi olduğunu erken yatacağını söyledi. En erken 8 de uyansa bile saat geç olmuyordu görüşmek için.
Bahane olduğunu hissettim ve sordum. ’Duygu yogunluğu yaşamadığım çok belli gibi’ aynen bu cümleyi kullandı.
Görüşmeyi sonlandırdım bu cümleden sonra zaten onun açısından çoktan sonlanmış ama şimdi sosyal medyadan sileyim mi yoksa ellemeyeyim kalsın mı bilemedim.
Silmesem beklentim var zanneder mi silsem de ergen gibi mi görünür 🤔

Ekleme: 4. Sayfaya yazdım mesaj attı hanımlar :D

Son düzenleme:
Evet görüşüyorduk 3 gün önce görüştük ama nedense sorunca söyledi
Zaten sınırımı bozan duygusunun olmaması degıl. Olabılır duygusu vardır azalmıştır, belki hıc olmamıstır
Ama iste insan olacaksın karsı tarafa o an söyleyeceksın umutlanmayacak karsı taraf, gunah.

Bak sen gorusmek isterken o hala adam olup söyleyemıyor uyuyacağım diyor.
Uyuyacagım diyince kendını degersiz hissetmen hıc umrunda olmuyor.

Oyuzden buna canın ne isterse yap, hangisi sana iyi hissettirecekse onu yap.
O ne dusunur umrunda olmasın

Ben engeller silerdim net.

O
Evet biraz üzüldüm açıkçası yan yanayken hiçbir şey demedi.
O üzüntü değildir de gururunuz incinmiştir bana da olmuştu. Yanyanayken söylese daha kötü olurdunuz. Denizde daha coookk balık var. Böyle olunca ben hep şey düşüniyorum "Beni beğenmese bulusmak istemezdi muhabbetim sarmamıştır huyumu beğenmemiştir " beni beğendigi icin umutsuzluğa kapılmam. Demek ki gencim güzelim istediğimi alırım der geçerim

O

O üzüntü değildir de gururunuz incinmiştir bana da olmuştu. Yanyanayken söylese daha kötü olurdunuz. Denizde daha coookk balık var. Böyle olunca ben hep şey düşüniyorum "Beni beğenmese bulusmak istemezdi muhabbetim sarmamıştır huyumu beğenmemiştir " beni beğendigi icin umutsuzluğa kapılmam. Demek ki gencim güzelim istediğimi alırım der geçerim

Sorun bende ama anlamıyorum istisnasız her ilişkimde geride kalan ben oldum. Psikoloğum bunun kendimi sevmeyi bilmememden kaynaklı olduğunu söyledi. Bir şekilde o enerji karşı tarafa geçiyormuş vsvs inş bir gün bu döngüden çıkarım

Zaten sınırımı bozan duygusunun olmaması degıl. Olabılır duygusu vardır azalmıştır, belki hıc olmamıstır
Ama iste insan olacaksın karsı tarafa o an söyleyeceksın umutlanmayacak karsı taraf, gunah.

Bak sen gorusmek isterken o hala adam olup söyleyemıyor uyuyacağım diyor.
Uyuyacagım diyince kendını degersiz hissetmen hıc umrunda olmuyor.

Oyuzden buna canın ne isterse yap, hangisi sana iyi hissettirecekse onu yap.
O ne dusunur umrunda olmasın

Ben engeller silerdim net.

Ekli olması beni rahatsız eder en iyisi silmek

Sorun bende ama anlamıyorum istisnasız her ilişkimde geride kalan ben oldum. Psikoloğum bunun kendimi sevmeyi bilmememden kaynaklı olduğunu söyledi. Bir şekilde o enerji karşı tarafa geçiyormuş vsvs inş bir gün bu döngüden çıkarım
Her flörtünüzde böyle oluyorsa sorun sizdedir. Bazı kadınlar vardır cok güzeldir ama anlam verilemeyen bir soğukluk vardır çekici değildir. Bazı kadınlar da çok güzel olmamasına rağmen çok dikkat çeker. Karsınozdakinin cok mu üzerine düşüyorsunuz veya ilgisiz imajı mı veriyorsunuz ? Belki kendinize özgüvensiz bir tavır sergiliyorsunuzdur. Veya ben ilk buluşmalar da başbaşaysak donuk davranırım konuşacak bir şey bulamam,sürekli aynı şeyleri tekrarlarım,karşımdaki de konuskan değilse benden soğur. Yani genelde beni beğenip yaklaşırlar sonra uzaklaşırlar,hoşsohbet değilim diye. 3.5 yıllık sevgilimle bile bu sorunumu 1 yıl sonunda aştım. Özgüven kazanmak önemli bir süe kimseyle görüşmeyin spor yapın gezin yeni şeyler öğrenin ve kendinize hiç dert etmeyin. Ben buradan bile sizdeki kırgınlığı sezebiliyorum. Kendinizi sevin ve mutlu olmaya çalışın gerisi çorap sökügü ❤

Her flörtünüzde böyle oluyorsa sorun sizdedir. Bazı kadınlar vardır cok güzeldir ama anlam verilemeyen bir soğukluk vardır çekici değildir. Bazı kadınlar da çok güzel olmamasına rağmen çok dikkat çeker. Karsınozdakinin cok mu üzerine düşüyorsunuz veya ilgisiz imajı mı veriyorsunuz ? Belki kendinize özgüvensiz bir tavır sergiliyorsunuzdur. Veya ben ilk buluşmalar da başbaşaysak donuk davranırım konuşacak bir şey bulamam,sürekli aynı şeyleri tekrarlarım,karşımdaki de konuskan değilse benden soğur. Yani genelde beni beğenip yaklaşırlar sonra uzaklaşırlar,hoşsohbet değilim diye. 3.5 yıllık sevgilimle bile bu sorunumu 1 yıl sonunda aştım. Özgüven kazanmak önemli bir süe kimseyle görüşmeyin spor yapın gezin yeni şeyler öğrenin ve kendinize hiç dert etmeyin. Ben buradan bile sizdeki kırgınlığı sezebiliyorum. Kendinizi sevin ve mutlu olmaya çalışın gerisi çorap sökügü ❤

:) evet güzellikle özgüvenin hiç alakası yok. Mesajlarla aramalarla sıkan biri değilim ama bilemiyorum tam olarak senelerdir durum böyle. Kendine iyi bak hoşçakal mesajım bile görüldüde kaldı. Ne bilim :)) neyse yinede tşk ederim cevabınız için

Back
X