- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
- #21
Değer veriyordum zaten :/Silmekle engellemekle bile uğraşma. Değer vermiş olursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değer veriyordum zaten :/Silmekle engellemekle bile uğraşma. Değer vermiş olursun.
Bu hareketin nesi olgunlukla karsilanacak kiSilmeyin tabi olgunlukla karsilayin silerseniz pisman olup donmesini gorme zevkini yasayamazsiniz
Geri dönmesini istemiyorsanız silin gitsinDirek konuya giriyorum. İki aydır biri ile görüşüyordum kızlar. Bir haftalık şehir dışı seyahatine çıkacağım için gitmeden görmek istedim. Sabah 10 da dersi olduğunu erken yatacağını söyledi. En erken 8 de uyansa bile saat geç olmuyordu görüşmek için.
Bahane olduğunu hissettim ve sordum. ’Duygu yogunluğu yaşamadığım çok belli gibi’ aynen bu cümleyi kullandı.
Görüşmeyi sonlandırdım bu cümleden sonra zaten onun açısından çoktan sonlanmış ama şimdi sosyal medyadan sileyim mi yoksa ellemeyeyim kalsın mı bilemedim.
Silmesem beklentim var zanneder mi silsem de ergen gibi mi görünür![]()
eskıden elektrık alamadım lafı vardı heryer trafoya dondu mubarekDirek konuya giriyorum. İki aydır biri ile görüşüyordum kızlar. Bir haftalık şehir dışı seyahatine çıkacağım için gitmeden görmek istedim. Sabah 10 da dersi olduğunu erken yatacağını söyledi. En erken 8 de uyansa bile saat geç olmuyordu görüşmek için.
Bahane olduğunu hissettim ve sordum. ’Duygu yogunluğu yaşamadığım çok belli gibi’ aynen bu cümleyi kullandı.
Görüşmeyi sonlandırdım bu cümleden sonra zaten onun açısından çoktan sonlanmış ama şimdi sosyal medyadan sileyim mi yoksa ellemeyeyim kalsın mı bilemedim.
Silmesem beklentim var zanneder mi silsem de ergen gibi mi görünür![]()
özellikle birini siliyosan çok önemli görüyosundur onu, ben eski sevgililerimi silmem mesela, fotoğraflarını falan dahi beğenirim önüme düşerse. çünkü bence eğer özellikle bunları yapmamaya çalışıyosan sıkıntı. böyle sallamadıkça daha çok kuduruyolar valla denendi onaylandı ajshahdh
Silerdim.
Benden önce o silerse sinir olurdum çünkü![]()
Bu adamlara kötü davranın burda hep yazıyorum kötülükten anlıyorlar ne kadar kötü olursan o kadar kafayı takıyorlar bir kere şehr dışına gidiyorsan niye görmek isteyen sensin o uğraşsın bu tarz şeyler için valla seyahatime odaklanır keyfime bakarım geri de kalan b.k yesin afedersin eski sevgilim bana hep aşkım derdi ben hep adıyla seslendim bir gün bana bir kere bana canım demiştin o günü hiç unutmıycam dedi :) mükemmelmiyim tam tersine kötüyüm ben isteyerek böyleyim erkeği etkilemek içinde değil umrumda değiller yani aslında onlar gibiyim bir ilişkide yalnızca kendimi düşünüyorum ve önemsiyorum hakettikleri de buDirek konuya giriyorum. İki aydır biri ile görüşüyordum kızlar. Bir haftalık şehir dışı seyahatine çıkacağım için gitmeden görmek istedim. Sabah 10 da dersi olduğunu erken yatacağını söyledi. En erken 8 de uyansa bile saat geç olmuyordu görüşmek için.
Bahane olduğunu hissettim ve sordum. ’Duygu yogunluğu yaşamadığım çok belli gibi’ aynen bu cümleyi kullandı.
Görüşmeyi sonlandırdım bu cümleden sonra zaten onun açısından çoktan sonlanmış ama şimdi sosyal medyadan sileyim mi yoksa ellemeyeyim kalsın mı bilemedim.
Silmesem beklentim var zanneder mi silsem de ergen gibi mi görünür![]()
Bu adamlara kötü davranın burda hep yazıyorum kötülükten anlıyorlar ne kadar kötü olursan o kadar kafayı takıyorlar bir kere şehr dışına gidiyorsan niye görmek isteyen sensin o uğraşsın bu tarz şeyler için valla seyahatime odaklanır keyfime bakarım geri de kalan b.k yesin afedersin eski sevgilim bana hep aşkım derdi ben hep adıyla seslendim bir gün bana bir kere bana canım demiştin o günü hiç unutmıycam dedi :) mükemmelmiyim tam tersine kötüyüm ben isteyerek böyleyim erkeği etkilemek içinde değil umrumda değiller yani aslında onlar gibiyim bir ilişkide yalnızca kendimi düşünüyorum ve önemsiyorum hakettikleri de bu
Sorun işte tam da bu soğuksa karşı taraf sen daha beter soğuk olucaksın yani nasıl diyeyim her zaman zeytin yağı gibi üstte olma hali :) ben böyle bir durum yaşasam asla sormam bu soruyu umursamıyor gibi görünürüm bir süre sonra karşı tarafa dert olur ve roller tersine döner hata değil ama bir erkeğe değer vermek bana göre yanlış arkadaşlarıma da tavsiye verirken hep şunu derim karşındaki erkeğe ayna ol ve bu şekilde çok daha mutlu olan arkadaşlarım var bir örnek daha vericem yine görüştüğüm ve kendini aşırı beğenen bir adam vardı çok kibirli egoist ben de kuzu gibiyimdir hep sakin mod o yüzden beni kolay lokma olarak gördü yani ben bunu istediğim gibi yönetirim gibi neyse aynen senin gibi bir seyahate çıktım haber bile vermeden bana ulaşamayınca annemi aramış annem de gucci tatile gitti demiş ertesi gün iskeleden hunharca denize atladığım bir videomu gönderdim ona merak etme burdayım diye :) yıllar geçti hala adamın derdi benimHaklısınız. Ama hiç öyle biri olamadım. Hep ilgili düşünceli anlayışlı vsvs. seyahat öncesi sormasaydım muallakta kalacaktı aramızda bir soğukluk vardı ben de sorup cevabımı aldıktan sonra bitirdim. Belki hatalı davrandım ama tüm ilişkilerindeki sonuç bu şekilde oldu. Hala çözemedim nerede hata yaptığımı