- 7 Aralık 2018
- 7.322
- 18.879
- 248
- 28
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Hayatımda tek aşık olduğum kişi instagram listemde olmayan kişi. Gerisi hep duruyor arada beğeni falan yapıyorum öyle söyleyeyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli etmemen gerekiyor değer verdiğini.Değer veriyordum zaten :/
Direk konuya giriyorum. İki aydır biri ile görüşüyordum kızlar. Bir haftalık şehir dışı seyahatine çıkacağım için gitmeden görmek istedim. Sabah 10 da dersi olduğunu erken yatacağını söyledi. En erken 8 de uyansa bile saat geç olmuyordu görüşmek için.
Bahane olduğunu hissettim ve sordum. ’Duygu yogunluğu yaşamadığım çok belli gibi’ aynen bu cümleyi kullandı.
Görüşmeyi sonlandırdım bu cümleden sonra zaten onun açısından çoktan sonlanmış ama şimdi sosyal medyadan sileyim mi yoksa ellemeyeyim kalsın mı bilemedim.
Silmesem beklentim var zanneder mi silsem de ergen gibi mi görünür![]()
Onun duygu yoğunluğu yoksa senin hiç yok sil benceDirek konuya giriyorum. İki aydır biri ile görüşüyordum kızlar. Bir haftalık şehir dışı seyahatine çıkacağım için gitmeden görmek istedim. Sabah 10 da dersi olduğunu erken yatacağını söyledi. En erken 8 de uyansa bile saat geç olmuyordu görüşmek için.
Bahane olduğunu hissettim ve sordum. ’Duygu yogunluğu yaşamadığım çok belli gibi’ aynen bu cümleyi kullandı.
Görüşmeyi sonlandırdım bu cümleden sonra zaten onun açısından çoktan sonlanmış ama şimdi sosyal medyadan sileyim mi yoksa ellemeyeyim kalsın mı bilemedim.
Silmesem beklentim var zanneder mi silsem de ergen gibi mi görünür![]()
Belli etmemen gerekiyor değer verdiğini.
TamamSilme dursun hayatini yasa bir laf ederse duygu yoğunlu yasayamadigim cok mu belli oldu dersin :)
Hayatımda tek aşık olduğum kişi instagram listemde olmayan kişi. Gerisi hep duruyor arada beğeni falan yapıyorum öyle söyleyeyim.
Amin inşallah :)Bekleme yapma ticari diyesim geldi.
Senin duyguna tüküreyim kesin başka biri vardır b.k herifin .
Sil hemen sil boşver silmezsen adam der ki hala bende umudu var ,sil hayatından bir gereksiz çıksın.
Yoluna bak ve inşallah başkası ile çok güzel bir aşk yaşarsın amin![]()
En iyisi bu. Geri yazar. Yazinca sorarsin yoğunlaştin mi diye. Evet derse ben buharlaştim dersin. Kimya dersi gibi oldu
EvetYani takmadıgınız kişiler duruyor
Silme canim ya neden sileceksin ki dursun iste orda bir kosede.
Ama yazma sakın yazarsa da tirip atma cevap ver bence iyiyim sagol gibi sakın gorusme talebinde bulunmano bulursa da isim var musait degilim dersin.
Sakin anlamli seyler filan paylasip uzuldugunu ettigini belli etme salla gitsin sanki hic yasanmamis gibi.
E sen ne yaptin?Yazdı. Sözde mesajım yeni iletilmiş. Mesajlar mı canlandı yeni geldi mesajın diyor beyefendi. Seyehatimi film soruyor. içim nasıl soğudu. Teşekkür ederim hanımlar sildirmediğiniz için. :)
E sen ne yaptin?
Cok guzel.İlk mesajına yanıt verdim baktım soru soruyor hala Görüldüde bıraktım