duygularım çok karışık hamileyim

firarperest78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
59
1
86
bugun doktora gittik eşimle hamike olduğumu öğrendim aslında hazır olmadığım aniden olduğu için duygularım karışık. Eşim bayan doktor istediği için gittik ama hiç hoşlanmadım ilk hamileliğim olduğu için hiç birşey bilmiyorum soru soruyorum doktoruna güven diyo:) tanımadığım insana nasıl güveneceksem. Rabbim herkeze hayırlı evlat versin.Ama bu yaşadığım duygu çok farklı... bide bizde kan uyuşmazlığı var bu nasıl oluyor inanın çok tereddütlüyüm ve galiba korkuyorum

bende hamileymişim ben bebek istiyodum ama bende korkuyorum çünki ben bir panik atklıyım inşallah 9 ayım bebişim düşmeden psikolojik sorunlar yaşamadan geçer.

bugun doktora gittik eşimle hamike olduğumu öğrendim aslında hazır olmadığım aniden olduğu için duygularım karışık. Eşim bayan doktor istediği için gittik ama hiç hoşlanmadım ilk hamileliğim olduğu için hiç birşey bilmiyorum soru soruyorum doktoruna güven diyo:) tanımadığım insana nasıl güveneceksem. Rabbim herkeze hayırlı evlat versin.Ama bu yaşadığım duygu çok farklı... bide bizde kan uyuşmazlığı var bu nasıl oluyor inanın çok tereddütlüyüm ve galiba korkuyorum

kıymetini bil canım senin yerinde olmak için neler yaşıyoruz biz, şükret hayırlısıyla ve sağlıkla al kucağına.

evet maalesef uzun yıllar doktorluk yapanlarda öyle bir durum var. soru sorunca hemen güvenmediğini öne sürüyor. sen yine de sor. kovacak değil ya.
kan uyuşmazlığı için daha ileriki aylarda tahlil yapılıyor ve iğne veriliyor.
hamileliğinden mutlu olmalısın, yıllarca uğraşanlar var. zamanla alışacaksın nasılsa önünde 9 ay bir zaman var.

Ben beklediğim halde çift çizgiyi gördüğümde karmaşık duygular içindeydim. heyecan sevinç korku..Eskisi gibi olamayacağımız düşünceler, iyi bir anne olup olamayacağım bir dünya şeyler işte...Ama hepsi geçiyor..Şuanda düşündüğüm tek şey hayırlısıyla bebeğime biran önce kavuşmam...Herşeyi onun için yapıyoruz..Allah isteyen herkese versin..

2 gün önce ben de hamile olduğumu öğrendim. çok şaşkınım, kafam karmakarışık. hala belki de hamile değilimdir diyorum keseyi görmeden inanamıcam sanırım.
artık eskisi gibi gezip dolaşamıcam, kilo alıcam, meslek hayatımdan uzak kalıcam vs... içimde büyüyen bebeğin yanında bi de korku var, ikiz gibiler :))

bende 3 gün evvel öğrendim idrarda silik çıktı dün dr gitim ultrasonda gözükmedi dün idrar testi 2 çizgiyi gördüm bugün beta hgc sağlık ocağına verdim yani hamileyim evet benimde duygularım karışık 2 kayıptan sonra çokta heycanlıyım allah tamamına erdirsin herkesede hayırlısı ile versin

hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin.:nazar::nazar: gerçekten bu haberi almak için can atanlar var ve bunlardan biri de bnm.hamileliğinin keyfini çıkar.kan uyuşmazlığı için de ilk doğumdan sonra iğne yapıyorlar sana. ikinci çocuk için tehlikeli bnm bildiğim kadarıyla.

Merhaba arkadaşlar bende 4 gün önce kan testiyle hamileliğimi kesinleştirdim. Ama beklediğimiz bir durumdu eşimle birlikte, nasıl olursa olsun bizde karmaşık duygular içindeyiz. Cenabı Allahım isteyen herkese nasip etsin. Şimdide doktor arayışındayız, istiyoruz ki bi doktor olsun doğuma kadar...

Ben beklediğim halde çift çizgiyi gördüğümde karmaşık duygular içindeydim. heyecan sevinç korku..Eskisi gibi olamayacağımız düşünceler, iyi bir anne olup olamayacağım bir dünya şeyler işte...Ama hepsi geçiyor..Şuanda düşündüğüm tek şey hayırlısıyla bebeğime biran önce kavuşmam...Herşeyi onun için yapıyoruz..Allah isteyen herkese versin..

aynıları bende de oldu.gecen hafta ögrendim.bu hafta rahatladım alıştım şimdi iiyyim:40:

ben hamile olmadığım halde duygulandım bi garip hissettim kendimi... allah yardımcınız olsun kızlar, işallah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütürsünüz minnoşlarınızı :))

Son düzenleme:

Ben de 7 aylık evliyim. Korunmamamıza, her ay merak ve heyecan içinde beklememe rağmen bu sabahki, hala etkisinden kurtulamadığım, idrar testi sonucum karşısında ne hissettiğimi ne yapacağımı gerçekten şaşırdım. Sonra oturup bu şaşırmama şaşırdım. Nasıl yani, zaten beklediğim, istediğim bu değil miydi? Bu karmaşık duygular da nereden çıktı diye. Evet hamileydim, üstelik hesaplarıma göre 5 haftalık ama ne yapacağımı bilmiyordum. Tabi soluğu bilgisayar başında alınca yalnız olmadığımı gördüm ve bir nebze olsun rahatladım. İnşallah sağlıklıca kucağımıza almak da nasip olur. Darısı bütün isteyenlerin başına. :49: :nazar: :49:

Selamlar,

ben de 7 haftalık hamileyim ve testin pozitif olduğunu eşime ağlayarak söyledim. Hiç aklımda olmayyan birşeydi açıkcası. ama Hem eşimin istemesi hem de 3 senedir evli olmam bu olumsuz duygularımı kırdı biraz..

Back
X