Duygularım çok karışık ... :(

canım hiiç kendini bulandırma bende de öyle olmuştu sanki yanlış bişey yapıomuş gibi kendimi suçlu hissediodum sevgilimi görmek bile istemiodum bazen ama şu an 2 hafta sonra flln ilk evlilik yıldönümümüzü kutlicaz çok sevioruz aşığız güzel her şey senin bu duyguların geçici içini ferah tut
canım ya inşallah dediğin gibidir :(( Gerçekten korkuyorum çünkü, 1 ay bile kalmadı nişana ne birh heyecan ne bir mutluluk kendimi heveslendirmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama eski ben değilim şimdi herşeyin planını yapardım ama şimdi hiçbirşey tepkisizim yani. Umarım yanlış bir karar vermem ...

canım ya inşallah dediğin gibidir :(( Gerçekten korkuyorum çünkü, 1 ay bile kalmadı nişana ne birh heyecan ne bir mutluluk kendimi heveslendirmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama eski ben değilim şimdi herşeyin planını yapardım ama şimdi hiçbirşey tepkisizim yani. Umarım yanlış bir karar vermem ...

En yakınların neler diyor bu durum hakkında?
Annen, baban, kardeşin, kuzenin, teyzen, halan vs.?
Tavsiyeleri olmuyor mu hiç? Konuşmuyor musun onlarla?

En yakınların neler diyor bu durum hakkında?
Annen, baban, kardeşin, kuzenin, teyzen, halan vs.?
Tavsiyeleri olmuyor mu hiç? Konuşmuyor musun onlarla?
Onlar birşey bilmiyor çünkü bunu çok dillendirmek istemiyorum konuştukça böyle olduğuna olan inancım dahada artacak. Ben tüm ilişkilerimde böyleydim ipler elime geçince çok umursamıyorum. Anneme azcık çıtlattım anne bugün biraz soğudum gibi oldum dedim annemde geçer hep heyecan olmaz ya dedi :) Annem beni üzmeyeceğini düşünerek onaylıyor onu daha öncede yazmıştım galiba ben biraz zor biriyim beni herkes çekemez ama o bütün kahrımı çekiyor. Öncesinde bir yüzük olsa evlenirim diyen ben (ki çok istiyordum) Biz düğünü borçla yapacağız şimdi offff birde borç ödeyeceğiz diye söylenmeye başladım :((

Onlar birşey bilmiyor çünkü bunu çok dillendirmek istemiyorum konuştukça böyle olduğuna olan inancım dahada artacak. Ben tüm ilişkilerimde böyleydim ipler elime geçince çok umursamıyorum. Anneme azcık çıtlattım anne bugün biraz soğudum gibi oldum dedim annemde geçer hep heyecan olmaz ya dedi :) Annem beni üzmeyeceğini düşünerek onaylıyor onu daha öncede yazmıştım galiba ben biraz zor biriyim beni herkes çekemez ama o bütün kahrımı çekiyor. Öncesinde bir yüzük olsa evlenirim diyen ben (ki çok istiyordum) Biz düğünü borçla yapacağız şimdi offff birde borç ödeyeceğiz diye söylenmeye başladım :((

Ahhh çevremde evlenen kişiler evlilik hazırlığı zamanını bırak, evlendikten aylar sonra bile çooookkk mutlu, heyecanlı ve ilk günkü gibi aşıklar. :/ Yani heyecan biter diye bir şey doğru olmuyor sevdiğin zaman.
Sen madem hep böylesin bu kişilik bozukluğu falan olsa gerek.
Çocukluğunda yaşadığın bir şeyler nedeniyle böyle bir dengesizlik oluşmuştur.
Psikiyatriste hiç gittin mi?
Ama yapacak bir şey yok galiba. Madem hep aynısın devam et gitsin diyorum yine. :))
Çünkü bir daha ilişki yaşasan aynı şeyler olacak. Nereye kadar ... Ne karışık bir iş yau.
Hiç evlenmesen olmaz mı ki... :D O da sıkar ama di mi ... Ben de bilemedim şu an.
Daldan dala atladım. :ssz:

Son düzenleme:
Ahhh çevremde evlenen kişiler evlilik hazırlığı zamanını bırak, evlendikten aylar sonra bile çooookkk mutlu, heyecanlı ve ilk günkü gibi aşıklar. :/ Yani heyecan biter diye bir şey doğru olmuyor sevdiğin zaman.
Sen madem hep böylesin bu kişilik bozukluğu falan olsa gerek.
Çocukluğunda yaşadığın bir şeyler nedeniyle böyle bir dengesizlik oluşmuştur.
Psikiyatriste hiç gittin mi?
Ama yapacak bir şey yok galiba. Madem hep aynısın devam et gitsin diyorum yine. :))
Çünkü bir daha ilişki yaşasan aynı şeyler olacak. Nereye kadar ... Ne karışık bir iş yau.
Hiç evlenmesen olmaz mı ki... :D O da sıkar ama di mi ... Ben de bilemedim şu an.
Daldan dala atladım. :ssz:
Çocuk istiyorum evlenicem :D Çok açık davranıyorum ben rutine gelemem bana süprizler yap beni şaşırt diye :) Çoğu erkek sıradandır dürtmeyince yapmaz benimkide öle biraz dürtmek gerekiyor. Bizimkilerden istedi ama daha evlenme teklif edecek ahhhhh ahhhhh. Manyağım ben manyakkk dimiiii :( :)

Kızlar 1,5 yıllık bir ilişkim var ve onu çok seviyordum. Bayramda ailelerimiz tanıştı eylülde nişan yapacağız diye karar aldık. Ama ben bu görüşme olduktan sonra sanki benim duygularım birden söndü, kendi kendime soruyırum bu nasıl bir saçmalıktır ama ne yapacağımıda bilmiyorum :( Sizce bu geçici bir durum mu ??

slm canım konunu yeni okudum son durum nedir bende buna benzer duygular yaşıyorum çünkü

slm canım konunu yeni okudum son durum nedir bende buna benzer duygular yaşıyorum çünkü

Canım hala çok sevmekte değilim ama vazgeçemiyorum da :( Ama kiminle konuşsam bu süreçte çoğu insan yaşıyor bu duyguları diyor. Senin nasıl oldu peki ??

Canım hala çok sevmekte değilim ama vazgeçemiyorum da :( Ama kiminle konuşsam bu süreçte çoğu insan yaşıyor bu duyguları diyor. Senin nasıl oldu peki ??

bende aşk heyecan öyle abartılı sevgi hiç bişey kalmadı çok hissizleştim depresyondan kaynaklanıyor yoksa ben onu çok seviyorum diye düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun

Back
X