Duygularım çok karışık ... :(

Bak işte bu yüzden sordum o soruları. Bende de oluyor bunlar.
Ve bu normal bir şey değil.
Ben 24 yaşındayım ve durumumun bu yıl çok daha iyi farkına vardım.
Bu yüzden gelgitlerimi bir kenara bırakıp mantığıma uyan durumları terk etmiyorum hemen.
Sen de bunu dene lütfen.
Bu adam gitse, başka biriyle tanışsan yine aynı tarz bir ruh haline girip ondan da soğuyabilirsin.
Bu bir döngü ve nereye kadar bu şekilde devam edebilir ki?
Oturup karar vermek lazım.
Çünkü sen sevmedim diyemiyorsun , sevmişsin, hatta kimseyi bu kadar sevmedim dedin.
Çok iyi düşün.
Kesinlikle haklısın. Sonrası dahamı iyi olacak diye düşünüyorum. Tam istediğim gibi biri ki onunla hayırlı bir yuva kurmak için o kadar dua ettim 1,5 yıl onu bekledim. Ama şuan sanki hiç o anlar yaşanmamış gibiyim. Şimdide Allahım onun sevgisini almasın içimden diye dua ediyorum. İnşallah soğumaya devam etmem :((((

Şeytanın verdiği vesvesede olabilir dua etmeye devam et hakkında hayırlısı olsun

Ailelerde iyi anlaştı sevgilimdede sorun yok ama ben sanki ona karşı eskisi gibi değilim heyecan yok hiçbişi yok :(( Ekimde nikah yapmayı düşünüyoruz ama bende tık yok , bu uzun süredir olan bir durum olsaydı hiç aileleri sokmazdım araya ama tanışmadan sonra oldu puufff :(

Evlenmekten, sorumluluk almaktan korktun belkide .. Banada öyle olmuştu hoş bizim ailelr anlaşamadığı için olmamıştı ama bende korkmuştum gelip geçti amaa :)) Seninde öyle olur merak etme canım :38:

Evlenmekten, sorumluluk almaktan korktun belkide .. Banada öyle olmuştu hoş bizim ailelr anlaşamadığı için olmamıştı ama bende korkmuştum gelip geçti amaa :)) Seninde öyle olur merak etme canım :38:[/QUOTE

İnşallah dediğin gibi olur dua edeceğim başka yapcak bişi yok :( Kendimden öööö geldi artık herşey yolunda ne istiyorsun yok illa bir sıkıntı çıkaracağım !!!

Son düzenleme:
Kesinlikle haklısın. Sonrası dahamı iyi olacak diye düşünüyorum. Tam istediğim gibi biri ki onunla hayırlı bir yuva kurmak için o kadar dua ettim 1,5 yıl onu bekledim. Ama şuan sanki hiç o anlar yaşanmamış gibiyim. Şimdide Allahım onun sevgisini almasın içimden diye dua ediyorum. İnşallah soğumaya devam etmem :((((

Tam da tahmin ettiğim gibi biriymişsin. :))
Seni ben gibiler anlar. :p
Ben senden küçüğüm ama daha bu yaşımda bile "napiim madem aşık olarak kalamıyorum kimseye, değişiyorum aniden, mantığımı kullanırım. Eğer karşıma gerçekten doğru biri çıkarsa kaçırmam" diye bir karar aldım.
Yani bir nevi değişkenliğimi kabullenip ona göre yol almayı seçmiş durumdayım.
Senin gibi hissetsem, senin durumunda olsam yoluma devam ederdim diye düşünüyorum.
Bir kez daha tekrar ediyorum, lütfen iyice düşün bunu; bizim bu durumumuz hangi erkek karşımıza çıksa aynen devam edecektir.
Belki evlilik öncesi değil de evlilikten sonra olacak, onu da bilemem, değişebilir ama olacak illa ki.
Sonuç olarak bu mevzunun stabil kalmayacağını bilerek hareket etmek önemli.
Benim fikrim bu daha doğrusu. :31:
Bir yanına gelsin de, merakla bekleyeceğim ben de sonunu. :31:

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. Ptesi durumdan hepinizi haberdar edeceğim inşallah olumlu olur :( Allahım beni istikrarlı bir kulu eylesin AMİN :) Aminlerinizi bekliyorum :))

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. Ptesi durumdan hepinizi haberdar edeceğim inşallah olumlu olur :( Allahım beni istikrarlı bir kulu eylesin AMİN :) Aminlerinizi bekliyorum :))

Ben daha 18 yaşındayım belki yorum yapmam doğru olmaz ama bende bazı ilişkilerimde yaşadım bi an soğudum gibi hiissediyorum ve insan şöyle düşünüyor acaba soğudummu yada ben soğuduğumu hissettiğim zaman hani onda yakışıklı bi yer arıyodum yani eğer bu başladıysa yani bide ben bunu seviyomuyum diye düşündüğün zaman bana hep yalan gibi geldi ilişkilerimde bende soğuyorum çünkü karşıma öyle biri çıkmadı ve şuan karşıma çıkan kişiyi gerçekten sevdim ve dedim diğerleri yalanmış çünkü sadece sevdim hiç yüzünde güzel bişey aramadan yada acaba soğudummu diye düşünmeden sanki gerçekten seven düşünmez acaba seviyomuyum diye ben öyle düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi bi sorumlulk alıyosunuz ve bu durumda geçici olabilir her insanda farklıdır mesela bende soğuma kavramını düşündüğüm zaman geri dönemiyorum şuan anlıyorum onuda düşünüyosunuz yada soğumamamk için onu düşünüyosunuz yada acaba soğudummu gibi sorular var aklınızda çünkü benimö böyle olmuştu diğer ilişkilerimde ve ayrıldm ama sizin aile tanışmış falan belkide anlıktır.. Allah yardımcınız olsun ..

valla bence siz buldukça bunuyorsunuz ben de keşke 1,5 sene sonunda nişanlanacak olsaydım havalara uçardım . yani o zaman siz evlenince de artık hiç heyecanlı bişey yok diyeceksiniz . yani kısaca bu soğuma hayra alamet değil . biraz zorluk çekseydiniz böyle olmazdı diye düşünüyorum ben .

Ben daha 18 yaşındayım belki yorum yapmam doğru olmaz ama bende bazı ilişkilerimde yaşadım bi an soğudum gibi hiissediyorum ve insan şöyle düşünüyor acaba soğudummu yada ben soğuduğumu hissettiğim zaman hani onda yakışıklı bi yer arıyodum yani eğer bu başladıysa yani bide ben bunu seviyomuyum diye düşündüğün zaman bana hep yalan gibi geldi ilişkilerimde bende soğuyorum çünkü karşıma öyle biri çıkmadı ve şuan karşıma çıkan kişiyi gerçekten sevdim ve dedim diğerleri yalanmış çünkü sadece sevdim hiç yüzünde güzel bişey aramadan yada acaba soğudummu diye düşünmeden sanki gerçekten seven düşünmez acaba seviyomuyum diye ben öyle düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi bi sorumlulk alıyosunuz ve bu durumda geçici olabilir her insanda farklıdır mesela bende soğuma kavramını düşündüğüm zaman geri dönemiyorum şuan anlıyorum onuda düşünüyosunuz yada soğumamamk için onu düşünüyosunuz yada acaba soğudummu gibi sorular var aklınızda çünkü benimö böyle olmuştu diğer ilişkilerimde ve ayrıldm ama sizin aile tanışmış falan belkide anlıktır.. Allah yardımcınız olsun ..

Estğ.anlık olduğunu düşünmek istiyorum öylede yapacağım. Aminn canım inşallah ...

valla bence siz buldukça bunuyorsunuz ben de keşke 1,5 sene sonunda nişanlanacak olsaydım havalara uçardım . yani o zaman siz evlenince de artık hiç heyecanlı bişey yok diyeceksiniz . yani kısaca bu soğuma hayra alamet değil . biraz zorluk çekseydiniz böyle olmazdı diye düşünüyorum ben .

Zorluk çektim 1,5 yıl içinde, ama aileler tanıştıktan sonra farklı hissetmeye başladım :( Evlendikten bir süre sonra zaten bitecek kimin evliliği sonuna kadar heyecanlı sürmüşki, keşke sürse :)

Zorluk çektim 1,5 yıl içinde, ama aileler tanıştıktan sonra farklı hissetmeye başladım :( Evlendikten bir süre sonra zaten bitecek kimin evliliği sonuna kadar heyecanlı sürmüşki, keşke sürse :)

bence böyle biranda umutsuzluğa kapılma onu sevdiğini söyle kendine düşün .. O kdr zorluk yaşamışsınız bak sonunda mutluluğa huzura errecek zamanda böyle soğumak olur mu hiç bence tadını çıkar

Kızlar 1,5 yıllık bir ilişkim var ve onu çok seviyordum. Bayramda ailelerimiz tanıştı eylülde nişan yapacağız diye karar aldık. Ama ben bu görüşme olduktan sonra sanki benim duygularım birden söndü, kendi kendime soruyırum bu nasıl bir saçmalıktır ama ne yapacağımıda bilmiyorum :( Sizce bu geçici bir durum mu ??

Bence acele karar verme. Bu kadar çok istediğin bir şey bir anda kaybolmaz. Sanırım ben gibi pimpiriklisin. En azından birkaç hafta bekle, tarafsızca bak. Böyle çok istediğim, bazı önemli kararlardan sonra bana da oluyor bir an ne oluyor, ne oldu diye durgunluk evresi yaşıyorum sonra geçiyor. Eğer o ilk anlarda karar verseydim çok şey kaybederdim, sen de biraz bekle bence :)

Kızlar hafta sonu tatilini birlikte geçirdik o eski heyecanlı ben yoktum ama ondan biranda vazgeçemeyeceğimi hissediyorum. Birde dediğiniz gibi ben pimpirikliyim :( Ben çok fazla takıntısı olan biriyim o bunların hepsini aşarız diyor beni sevdiğindende eminim her istediğimi ben kırılmayım diye yapıyor. Heyecanlar belki kısa süreli söner değilmi :(( Belki birşeyler olur ve ben yeniden onu eskisi gibi sevebilirim kim bilir değilmi :(( Hep onu sevdiğimi düşünüyorum çünkü gözlerime öyle bir bakıyorki benim için herşeyi yapabileceğini görüyorum.

Kızlar hafta sonu tatilini birlikte geçirdik o eski heyecanlı ben yoktum ama ondan biranda vazgeçemeyeceğimi hissediyorum. Birde dediğiniz gibi ben pimpirikliyim :( Ben çok fazla takıntısı olan biriyim o bunların hepsini aşarız diyor beni sevdiğindende eminim her istediğimi ben kırılmayım diye yapıyor. Heyecanlar belki kısa süreli söner değilmi :(( Belki birşeyler olur ve ben yeniden onu eskisi gibi sevebilirim kim bilir değilmi :(( Hep onu sevdiğimi düşünüyorum çünkü gözlerime öyle bir bakıyorki benim için herşeyi yapabileceğini görüyorum.

Kesinlikle bazen söner bak daha bir hafta önce her an heyecanlı hissetmemek normal mi diye bir konu açmıştım senin gibi panikleyip ama kavgadan sonra böyle olmuştum görüştüğümüzde düzeldi ayrılsak nasıl olurum diye bir düşündüm hissettim yok dedim yapamam, belki de seninki de her istediğini yaptığı için böylesin hani bir atraksiyon yok hep mutlu ediyor falan arada bir kavga etseniz acı çeksen filan bak heyecan damarların nasıl açılıyor kaybetme korkusuyla :1:

Kesinlikle bazen söner bak daha bir hafta önce her an heyecanlı hissetmemek normal mi diye bir konu açmıştım senin gibi panikleyip ama kavgadan sonra böyle olmuştum görüştüğümüzde düzeldi ayrılsak nasıl olurum diye bir düşündüm hissettim yok dedim yapamam, belki de seninki de her istediğini yaptığı için böylesin hani bir atraksiyon yok hep mutlu ediyor falan arada bir kavga etseniz acı çeksen filan bak heyecan damarların nasıl açılıyor kaybetme korkusuyla :1:
Kesinlikle haklısın ne0 desem tamam arada yokuş yap bak o zaman nasıl güzel severim :) Monotonlaşmaya başladığı için belkide heyecanım gitti ama kesinlikle ilk 15 gün önceki gibi hissetmiyorum :( Mesela evi dağıttın diye sinirleniyorum, yani bir gerginlik halindeyim o bişi demiyor ama ben geriliyorum evlilik kararı çok zormuş bunu anladım :((((

canım bu kadar aynı olabilir konumuz:) ben de dün buna benzer bir konu açtım 1.5 yıllık benim ilişkim de. ilk 6 ayımızda gözüm hiç bir şey görmüyordu o kadar çok seviyordum, inanılmaz bir heyecan vardı. fakat aynı şirketteyiz sürekli birlikteydik gün boyu onun da etkisi var yavaş yavaş soğumaya başladım.benimki bir günde olmadı da 5-6 ayda oldu. çok kavga ettiğimiz dönemler vs oldu. ve şuan aileleri tanıştırma noktasındayız, ama iş ciddiye binecek diye mi nedir ben resmen depresyona girdim. tamam heyecan bitti ama sevgi de mi bitti kendimi anlayamıyorum. sanki bugün herşeyi arkamda bırakıp gitsem üzülmicekmişim gibi geliyor. sonra onun olmadığını düşünüyorum ya özlersem ya pişman olursam. ne biçim bi insanım diye düşünmeye başladım. ya doğru kişi değilse ve doğru kişi iş işten geçince karşıma çıkarsa. çok vesveseliyimdir. ama ne olacaksa artık karar vermem lazım çünkü onu da boş yere oyalamak istemiyorum yaşı 29. hani artık onu sevmiyor muyum yoksa sorumluluk almak ve ailemden ayrılmak mı istemiyorum işin içinden çıkamıyorum:(

canım bu kadar aynı olabilir konumuz:) ben de dün buna benzer bir konu açtım 1.5 yıllık benim ilişkim de. ilk 6 ayımızda gözüm hiç bir şey görmüyordu o kadar çok seviyordum, inanılmaz bir heyecan vardı. fakat aynı şirketteyiz sürekli birlikteydik gün boyu onun da etkisi var yavaş yavaş soğumaya başladım.benimki bir günde olmadı da 5-6 ayda oldu. çok kavga ettiğimiz dönemler vs oldu. ve şuan aileleri tanıştırma noktasındayız, ama iş ciddiye binecek diye mi nedir ben resmen depresyona girdim. tamam heyecan bitti ama sevgi de mi bitti kendimi anlayamıyorum. sanki bugün herşeyi arkamda bırakıp gitsem üzülmicekmişim gibi geliyor. sonra onun olmadığını düşünüyorum ya özlersem ya pişman olursam. ne biçim bi insanım diye düşünmeye başladım. ya doğru kişi değilse ve doğru kişi iş işten geçince karşıma çıkarsa. çok vesveseliyimdir. ama ne olacaksa artık karar vermem lazım çünkü onu da boş yere oyalamak istemiyorum yaşı 29. hani artık onu sevmiyor muyum yoksa sorumluluk almak ve ailemden ayrılmak mı istemiyorum işin içinden çıkamıyorum:(
Offffffffffff kötü bir durum bence aileleri tanıştırmadan önce çok iyi düşün. Ben tanıştırdım ertesi gün duygularım değişti 1 günde bu nasıl bir dengesizliktir diyorum kendime ve hep dua ediyorum içimden sevgimi almasın Allahım diye :( Hafta sonu bendeydi evde sürekli bir gerginim şurayı dağıtma evde salaş gezme kendimize bakmalıyız gibi saçma şeyler belkide... Senin olduğun gibi bu 1,5 yıl içinde kaç ke ayrılma noktasına geldik yapamadık. MAddi sıkıntıları vardı dedim 1 yüzük tak ben kabulum herşeyi birlikte yaparız o kabul etmedi en iyisini yapacağım sana diye ama şimdi pekde gözümde yok. Belkide artık tamamen sevgisinden tamamen emin olduğm için sihri gitti. Bir gün ayrılmıştım telefon kapattıktan sonra nasıl ağlıyorum ben onsuz ne yapacağım diye düşün yani ama şimdi çok karışığım. Bunları aklıma getirmemeye çalışıyorum. Ona çok çabuk sinirleniyorum :((
Ne çok daldan dala atladım anlatırken :)

canım hiiç kendini bulandırma bende de öyle olmuştu sanki yanlış bişey yapıomuş gibi kendimi suçlu hissediodum sevgilimi görmek bile istemiodum bazen ama şu an 2 hafta sonra flln ilk evlilik yıldönümümüzü kutlicaz çok sevioruz aşığız güzel her şey senin bu duyguların geçici içini ferah tut

Back
X