Duygularım, fikirlerim darmadağın. Ben bu adamla ne yapacağım? Nasıl yardım edebilirim?

1 buçuk yıllık bir ilişkim var.

Ciddi bir ilişkiden korkuyorum'

okul bitip ayrı düşünce birlikte geçirilen keyifli günler geride kalmış.
artık ilişkiyi sürdürebilmek için bağlandığı bir nokta olması gerektiğini ve sizin beklentinizin de bu yönde olduğunu düşünüyor. korktuğu ve altına girmek istemediği şey sorumluluk. o sözü vermeye hazır değil ayrılalım demek daha kolayına gelmiş. aşkınızdan ölmüyorsanız hiç uğraşmayın derim.

okul bitip ayrı düşünce birlikte geçirilen keyifli günler geride kalmış.
artık ilişkiyi sürdürebilmek için bağlandığı bir nokta olması gerektiğini ve sizin beklentinizin de bu yönde olduğunu düşünüyor. korktuğu ve altına girmek istemediği şey sorumluluk. o sözü vermeye hazır değil ayrılalım demek daha kolayına gelmiş. aşkınızdan ölmüyorsanız hiç uğraşmayın derim.

Şu anda o kadar nötrüm ki. Çok aradayım. Allah nasip ederse 27 28 gün sonra buluşacağız. Sanırım o zamanı bekliyorum net karar verebilmek için. Evet zaten sorumluluktan korkuyor. Bunu söyledi. Bilmiyorum ya. Çok farklı hissediyorum şu anda.

Sakın bana kızmayın bunları sizin iyiliğiniz için yazacağım. Böyle modellerden çok var etrafta. İnsanların yaşama sevincini söndürüyorlar. Sakın terapi işlerine hiç girmeyin derim.Kimsenin psikoloğu değilsiniz. Kendinize ait bir hayatınız var. Böylelerinin tek amacı kadınları peşlerinde koşturmak. Gerisi laf-ı güzaf.
+1

Lütfen bana kızmayın ama böyle bir insanla bir yere varılmaz :( siz kimsenin yamasını dikmek zorunda değilsiniz ordayken iyi hoş ayrı kalınca mi cıktı tüm bunlar ? Bilmiyorum bence hiç uğraşmayın derim.

Şu anda o kadar nötrüm ki. Çok aradayım. Allah nasip ederse 27 28 gün sonra buluşacağız. Sanırım o zamanı bekliyorum net karar verebilmek için. Evet zaten sorumluluktan korkuyor. Bunu söyledi. Bilmiyorum ya. Çok farklı hissediyorum şu anda.

insan yaşarken objektif bakamıyor. hele 1,5 sene geçirmişsiniz. farkında bile değilsiniz belki ama onun adına bahaneler üretiyorsunuz.
daha önce nişanlanmış? o zaman o sorumluluğa nasıl girmiş acaba?

Sorun sende değil bende
Bahanesi ile
Sen daha iyilerine layıksın’ı kombinleyip
Ayrılık konuşması yapmış adam.
Dönüşü olan bir şey degil, bugun barışsanız da kaçınılmaz son belli.

Hep aynı klişe sözler içinize oturmasını istemiyorsanız siz onu terkedin sonra koyuyor baya. Düzelir gibi olur ama yine bırakır.

Hayatta hiçbir şey bu kadar karışık değildir. Ciddi ilişki istemiyosa ciddi ilişki için yeterli bı sevgisi yok demektir. Bu kadar basit

Bence zaman kaybetmeyin bu kişiyle. Ben seni üzerim tatlı kısss, modunda takılıyor en sevmediğim şeyler.

Mavicim nasılsın? Konunu okuyunca üzüldüm, ama sen çok güçlüsün bunun da üstesinden gelirsin ;) bende okulum bitince uzun mesafeli ilişki yaşadım bir yıl, zorluklarımız da çok oldu. Ama şimdi evliyiz ve mutluyuz. Sana tavsiyem karşındaki kişiden eminsen ve aradığım bu kişi diyorsan elinden geleni yap. Emin ol sonunda pişman olmazsın ;)

Mavicim nasılsın? Konunu okuyunca üzüldüm, ama sen çok güçlüsün bunun da üstesinden gelirsin :KK66: bende okulum bitince uzun mesafeli ilişki yaşadım bir yıl, zorluklarımız da çok oldu. Ama şimdi evliyiz ve mutluyuz. Sana tavsiyem karşındaki kişiden eminsen ve aradığım bu kişi diyorsan elinden geleni yap. Emin ol sonunda pişman olmazsın :KK66:

Canım benim iyiyim sen nasılsın? :) Mesaj atayım oradan konuşalımmm.

Terapi gibi konusacaksın....Ya nolur şunların saçma sapan taktiklerini yutmayın artık...O kadar yorulacaksın enerji harcayacak kafa patlatacaksın bedavadan...Bağlanabilecek mi sevebilecek vs...Zamanın bu kadar bol mu allah aşkına yapmayın...Sana öyle der gider köpek gibi başkasının peşinde koşar...Ama yok sen bi kere kapana girmişsin.

Back
X