Duygularım Öldü Galiba :)

Bence KK 'nın ortak sorunu bu çünkü bende öyleyim ahahahaa
Aslında eskiden bende agresiftim çevremde bilir ama bu hayatımdaki adam yüzünden böyle olmuştum. Artık kendisi narsistmi neydi bilmem ama fazlasıyla zarar veriyordu ve bu bana çevreme yansıtıyordum. Bu yüzden onu hayatımdan çıkardım ve beni sinirlendirecek herşeyden uzak durmaya çalışıyorum. Hayatımda ille biri olsun diyorsan eğer doğru zamanda doğru kişi çıkacaktır. Uzun süre hayatıma kimseyi almadım misal o süre içerisinde hiç bu tarz düşüncelere kapılmadım çünkü biliyordum hayırlısıysa zaten karşıma çıkar. Yani kısacası bu işlerin çok üstüne gitmemek düşünmemek böyle kendimizi karamsarlığa kaptırmamak gerek

"iki yüzlü" tamamen sizin ifadeniz. Siz yorum katıyorsunuz, evet "istemem yan cebime koy tavrı"nız olduğunu düşündüğümü belirttim. Ben hakaret etmedim size. Neyi lanse ettiğime dair sözcükleriniz de tamamen sizin kişisel algınız.
"Boşanalı 3 yıl kadar oldu bu 3 yılda beni aldattığı kadın ile bir yuva kurdu, yeğenimi kaybettim, sancılı narsist bir ilişkiyi noktaladım..." Üzerine eski eşiniz için narsist demişsiniz fakat ben buradaki normal bir yoruma bile bu kadar aşırı tepki veren bir insana şüpheyle yaklaşırım.
"dediklerinize katılıyorum ben de. gerçekten ilişki istemeyen/ üyenin dediği tabirle kalbi taşlaşan insanın bunu sorgulayacak durumu bile olmuyor, kendi hayat deneyimimden de biliyorum. Bence istemem yan cebime koy durumu yaptığı için bu kadar alınmış size, ben yazdığınızda bir hakaret vs göremedim." siz de bana diğer üyeye bu yorumu yazdığım için "anlama özürlüsü" muamelesi yaptınız. Bakın sizin gibi davranıyorum. "Istemem yan cebime koy"
bir deyiştir, hakaret yoktur fakat size çok dokundu, yaranıza bastım anlaşılan.

Sanırım size sadece "vah azılı bir narsistin elinden kurtulmuş, aldatılmış, hayat mücadelesi veren aşırı mağdur anne" yaklaşımıyla "canım benim elbet mükemmel bir erkek gelip seni kollarına alıp yaralarını tedavi edecektir" vs gibi bir yorum yazmamız gerekiyordu.

Diğer üyede de olduğu gibi bir saygısızlık, hakaret vs içermeyen bir yorumda bu kadar patlamak çok ilginç. O "narsist" teşhisinizin de bir uzman alt yapısı var mı merak ettim, burada her 3 kocadan 2'si narsist de biraz değişik geliyor. :)
Hiç tanımadığınız bana bu kadar sinirlenmeniz ne yaşadıklarınızı, ne boşanmanızı ne şu an çocuklu bekar bir kadın olduğunuz ve sonraki hayatınız için en az kendiniz kadar çabalaması ve sizi kabul edecek bir insan olması gerçeğini değiştirir. İstediğiniz kadar kızın o yüzden, o hayatı yaşayan sizsiniz..

Burada bir sürü konuda kendi açısından farklı düşünen üyelere bile zaman ayırıp yorum yazdığı için teşekkür etmesini bilen bir sürü medeni üye var. Herkes sizin gibi her farklı fikre saldırsa kimse bu sitede vakit geçirmezdi.

aynen. yalnız sizin uzmanlığınızın alt yapısını da ben çok merak ettim benimle ilgili bu kadar teşhis koyabildiğinize göre :) ben en azından birebir muhatap olduğum kişinin narsist olduğunu belirttim ya siz? değerli vaktinizi ayırıp beni küçük düşürmeye çabaldığınız için size çok minnettarım iyi ki varsınız her konuma gelin olur mu? heyecan oluyor. Bu arada kendimi acındırmak gibi bir gayem yok çok şükür halime mücadelem şansımdan mıdır nedir zor değil. ama zor geçseydi bu sizin hoşunuza giderdidi mi :) aşkı bulmak istemek size lüks geliyor heralde bana bu kadar taktığınıza göre.kadına bakk hayat mücadelesi veriyorum mesajı veriyo ama aşk ta istiyo. aa yok yok istemem yan cebime koy diyo vaayyy...bu benim yaram olduğundan değil sizin beni küçük düşürme çabanıza baş kaldırmam sizi daha da tahrik ediyor ve her yorumda farklı yerlerden vurmaya çalışıyorsunuz. ay valla tiksindim sizin gibiler yüzünden kk dan. ben olumsuz yorumlara açığım açn okuyun konularımı bakın bakalım kime niye çıkışmışım? üslup çok önemli. siz beni azarlayın ya da dalga geçin diye açmıyorum ben bu konuyu kendinize gelin

Son düzenleme:
Bencede kimse kimseye doktor teşhisi konulmadan narsist, şizofren vs diyemez. Ben mesela adam narsistmi şizofren mi bilemediğim için kesin şu diyemem. Sadece şunu diyebiliyorum sadece kendini haklı gören herşeyin doğrusunu o bilir yahu adam Atatürk’ün annesini görmüş hatta kaç arkadaşıma anlattım bunu çok güldüler. Yani adam doğruyu kabul etmeyen bir tipti artık buna ne teşhis koyulur bilemem. Ama size bu konuda katılıyorum tıbbi açıdan teşhis koyulmadığı sürece bizler şu hastalık var diyemeyiz. Yani birde şu forumda iki bilgi öğrenmek insanlara yardımcı olmak için giriyoruz kimse kimseye patlamasa açtığımız konularda yazılanları biraz düşünsek hayrımıza bile olabilir bize ters olan bazı kötü yorumlar. Hele ki bir erkek için bence hiç değmez kalp kırmaya genel olarak

o kadar iyi anlıyorum ki sizi. ben de boşanalı 5 yıl oldu, aldatılmadım ama neden boşandığımı bile bilmeden boşandım ben. bir neden verilmedi bana yani, öylece ağlayarak boşandım. sonra iş yerimde yoğun bir mobbing süreci geçirdim, pandemide tek kaldım iyice bunaldım, dedim ki ailemin yanına gideyim az kafam dağılsın, ailemin yanına geldim 3 ay sonra abimi şehit verdik, sonrası apar topar ailemin olduğu şehre taşındım, kendimi eve kapadım, hafta sonları ailem, abimin eşi ve çocukları dışında kimseyle görüşmedim...evet anlatınca basit geliyor ancak insanın da ömründen ömür götürüyor yaşadıkları... üstelik benim sarılabileceğim bir çocuğum bile yok, ayrılmadan hemen 1 ay öncesinde tüp bebek denemiştik olmamıştı, çok dua etmiştim ayrılık döneminde keşke hamile olsam en azından yavrum olurdu die ama nasip olmadı bana anne olmak. bir kedim var 4 yıldır, kendisi dert ortağım ama abimden sonra psikolojim o kadar çöktü ki hayvan beni teselli etmekten bebekliğini yaşayamadı...

çok uzun yazdım, çünkü insanlar artık bunaldı benden iyice, kimseye de ağlayamıyorum öyle, anca burda kendime yakın hissettiğim konulara yazabilirim. ben evlenmek, yuva kurmak, anne olmak istiyorum. kişiliğim de müsait yani evcimen, uysal, sakin, sabırlı bir insanım. ama işte bir türlü karşıma biri çıkmıyor. ne iş ortamım müsait ne de arkadaş ortamım. ha düşününce de hadi diyelim karşıma çıktı birileri, yapabilir miyim die çok düşünüyorum, acaba ister miyim die. ikizler de değilim ama neden böyle oldum bilmiyorum :) taşlaştım galiba ben de.

Hanımefendi sizi küçük düşüren ifadem nerede benim? Neden sizin hayat mücadeleniz güç geçsin de benim hoşuma gitsin? Sizle benim ne gibi bir ortak noktam olabilir ki ben bundan bir hoşnutluk duyayım?
bu arada kendimi acındırmak gibi bir gayem yok çok şükür halime mücadelem şansımdan mıdır nedir zor değil. ama zor geçseydi bu sizin hoşunuza giderdidi mi :)
Bu nasıl bir kafa yapısı ben çözemiyorum. Size kimsenin bir düşmanlığı yok aşırı kişiselleştirerek saldırıyorsunuz.
kadına bakk hayat mücadelesi veriyorum mesajı veriyo ama aşk ta istiyo. aa yok yok istemem yan cebime koy diyo vaayyy.
Haklısınız kalbiniz kapalı olsa lafını bile etmezdiniz, bence istiyorsunuz ama yüzleşmek istemiyorsunuz dedim diye dünyanın en kötü insanı oldum.

izin beni küçük düşürme çabanıza baş kaldırmam sizi daha da tahrik ediyor ve her yorumda farklı yerlerden vurmaya çalışıyorsunuz
ok bana bir tane yorum gösterilsin ben nereden vuruyorum acaba? Evet manyağın biriyim ben sizi hedef aldım, siz derdinizde boğulun istiyorum.

üslup çok önemli. siz beni azarlayın ya da dalga geçin diye açmıyorum ben bu konuyu kendinize gelin
evet üslup çok önemli.
"ay valla tiksindim sizin gibiler yüzünden kk dan." üsluba bak, "ben ve benim gibiler":)

Evet hanımefendi yine siz mağdursunuz dünya sizi dibe çekmeye çalışanlarla dolu. Siz narsistlerin eline düştünüz, herkes size kötülük yaptı. Biz hep kötüyüz. :)

"nereden başlasam bilemiyorum.. kendime saydırdıkça saydırıyorum... her şeyi hayatımda yaşadığım her şeyi anlatıp bana yol göstermenizi istiyorum... uzun olabilir kusura bakmayın... bir boşlukta gibiyim ne yapsam nereye gitsem bilmiyorum çok utanıyorum dua etmek istiyorum ama edemiyorum.... bir şeyler beni engelliyor sanki.. hiç güzel bir çocukluk yaşamadım babam annemi aldatırdı döverdi bize sevgisini gösterirdi ama ben pek inanmazdım... annem geçimsiz bir kadındı (şuan olmaktan en çok korkup aynen benim olduğum gibi) babamında ondan aşağı kalır bir yanı yoktu. annem ve babam boşandılar annemi önceleri çok güçlü gördüm ama bir çok insanla görüştü bunlardan birisi yukarıdaki komşumuzun oğluydu (annemden birkaç yaş büyük biri) önceleri görüşürlerdi sadece sonra adam (nikahsız!) bizimle kalmaya başladı her gece onların sesini duyardım.. kulaklarıma sürekli ellerimi sürerdim duymamak için kendi yarattığım ses ile uyuyayım diye ama kalbim sıkışırdı. yan yatağımda yatan abimi düşünüp ondan ben utanırdım! bir gün okuldan eve geldiğimizde annem sadece bir mektup bırakıp başka şehire bir akrabamızın yanına gitmişti.. o gün hayatımın bilmem kaçıncı darbesinide yedim.. yirmi gün sonra geldi tabi bize mektuplar yazardı onu özlerdim,ağlardım... çocukluk işte. babamla aynı mah. de otururduk her akşam çikolaata vs. getirir giderdi. bir gün yine balkonun camından babamı beklerken o ş... adamın babamın kalçasına bıçak sapladığını gözlerimle gördüm.. sonra o kanlı pantolonu babaannem her gttiğimizde bize bu sizin suçunuz der diyip gösterirdi. abimden yediğim dayaklar haksızlıklar... okula gözlerim mor giderdim hep bir yere vurdum derdim. annem deseniz her olayda döverdi tahammülü yoktu bize. birde acitasyon yapıp ben iyi bir anne olamadım diye ağlardı. tek desteğimiz anneannemiz oldu ekmeğimiz aşımız hep ondan gelirdi eve gelen icraları o durdururdu.. hep bir şeylerim eksikti ama keşke her şeyim eksik olsaydı da iyi bir çocukluk geçirseydim.. liseye başladım sıra arkadaşım bacaklarımı elledi müdüre şikayet ettiğimde aldığım cevap o zaman bağırcaktın napıyım ben şimdi oldu. babamı kaybettim kanserden... son anları çok zordu benim için.. yeterince üzülmedim bile. bilmiyorum hep kendimi suçladım ama hastanelere düşüp iğneler yiyecek kadar üzülmedim.. kendime kızdım hep vicdan azabı çektim neden üzülmedin diye... eşimle tanıstım liseye giderken önceleri çok güzeldi her şey. evet dedim. mutlu oldun. ona çok güvendim çok sevdim. sigara kullanıyordum azaltmamı söyledi bana güya bir liste yaptı ben bir gün onun söylediği miktara uymadım bir fazla içtim açıp söyledim.. o da bir fazlanın önemi yok güvenimi kırdın diye ayrıldı.. tabi gece hayatı kız arkadaşlar buluşmalar ortamlar gırla... hep sustum. facebook listesi güzel kızlarla doluydu ve hep arkadaşıydı sevgimden sustum.. eskiden onu seven bir kızla (kızın ablasının eşi eşimin en yakın arkadaşı) tatile gittiler. kızı nişanlısıda varmış güya. hiç aramadı tatilden dönene kadar. yine sustum. benimle bulusacağı gün yine onu eskiden seven bir kızla arkadaş ortamında buluştu. buna da eyvallah dedim. hep o ayrıldı hep o gelecek göremediğini söyledi ilişkimizde. hep ben yalvardım hep ben bekledim.. en sonunda ben ayrıldım. ve eşim beni kaybetmekten korkup eskisinden daha iyi oldu. beni ailesiyle tanıstırdı. evlilik vs. derken nikahımızdan 2 gün sonra eski sevgilisine kızın nişan attığını öğrenince ben seni alırım yazmış... ona bile sustum nişanlıyken annem ağlayarak bileziklerimi sattı eve icra geldiği için! yerine koyamayınca kredi çektim çünkü çok utandım. annem ödeyeceğini söyledi abim dedemi kandırıp evini satıp parasını yedi borcumu ödemedi. çalışıp ödeyemedim çünkü eşim evi beraber geçindiriyoruz (o zamanlar 1500 maaş alıyordu bende 1250 alıyordum çalışırken) evimiz kira diye hep ona verdim maaşımı... altınlarım onun bekarlık borçlarına düğün masraflarına borca ve küçük bir kısmı ailesine gitti. ailesine çook destek olduk. bir kere olsun neden demedim. benim borcum ortaya çıkınca çok kötü kavgalar ettik ben camları kırdım anneme abime nefretler yağdırdım eşim boşanmak istedi.. yalvar yakar ikna ettim. ama ne o eskisi gibiydi ne de ben... çünkü bütün bunlar olurken ben hep eşimi üzdüm kırdım boş yere tripler tavırlar hatta bir dün okadar saçmaladım ki benle ilgilenmio diye yüzüklerimi fırlatıp ben gidiyrum dedim adam kılını kıpırdatmayınca tabloları yerlere atıp niye gitme demiyosun diye bağırınca adam çıldırdı ağlamaya başladı ağlama krizine girdi. bir hafta sonra evi süsledim yemekler yapıp özür diledim.. kıskandım kırdım güvenmedim anlamsız hareketlerim oldu. bunları neden yaptım bilmiyorum eşim çok kısıtladı sigara içemezsin,annemlere gideceğiz,şunu yapacağız,bunu yapacağız vs. ama aynı zamanda beni korudu kolladı mutlu etmek için çok şey yaptı. ben hep borçtan korktum annemin beni doldurmaları her yerden bir ses çıkması derken kendimin en son isteyeceği bir hale dönüştüm.. eşim beni affetti borçtan sonra ailesine daha ssıcak davrandım kendi annem ve abimle iletişimi kestim daha naif daha anlayışlı oldum o bağırdı ben sustum ben bağırmak isteyince kendimi engelledim.. ama eşim sanırım artık çok yıpranmıştı bana ve tahammülü pek kalmamıştı çünkü eskisi kadar umursamıyordu ve tepkileri daha sertti artık. güvenmiyordu belkide eskisi gibi sevmiyordu davranıslarım soğuttu onu. ama yinede sevdiğini belli eden çok şey yaptı. artık eltimin benim kaynanamların dedikodusunu yaptığımı söylemesiyle (borç olayından önce yapmıştım çünkü onlara göre basit olsada çok yaralayıcı ve bazen acımasız davranısları oldu) eşim ve ailesi benden uzaklaştı.. eşim daha sert tepkiler vermeye basladı ama her nedense çok sevdiğini de belli etti. ikimizinde psikolojisini bozdum yani... şimdi boşanıyoruz ve ne benim yüzüm var gel birdaha deneyelim demeye ne de onun isteği.. hiç boşanmak istemiyorum ama aynı zamanda beni ben olduğum için kabul etmeyen hatalarımın telafisini görmeyen hep yargılayan ama aynı zamanda sevdiklerini söylleyen en küçük ayrılma haberiimizde angel şöyle diyordu diyen bir aile bir eş... çok uzattım.. sözün özü ben ne yapmaya çalışıyorum ya? karaktersiz gurursuz içi kötülüklerle dolu kıskanç bir insanım diyorum kendime. ve çok korkuyorum ömür boyu böyle kötü kalacağım ve bütün ömrüm pişmanlıklarla geçecek diye.. içimde yaşadığım duyguların hiçbir tarifi yok.. bunları neden anlattın diyecek olursanız ben bunları hafızamdan silemiyorum ve her olayda bunların arkasına sığınıyorum bu kadar iğrenç bir kişilik. birde eşime psikolojik destek almak istediğimi söylediğimde saçmalama ben seni tanıyorum ben biliyorum ben düzeltemediysem kimse düzeltemez diyordu."
2016 yılındaki konunuz sizin konunuza yazarken altta denk geldi. Sanırım "narsist" diye bahsettiğiniz eş bu.
Neyse. Bizim gibiler yüzünden tiksindiğiniz forumdan umarım yeniden zevk alırsınız. İyi akşamlar.

Ahahah bunu da diyen sizsiniz. Es kaza birini bulunca evli bekar herkesten kıskanan siz diyorsunuz
En kısa fıkra güldüm valla sayenizde teşekkürler
Sen iyi misin pardon o Ferhans ben değilim .
Otırduğun yerden ne atıyorsun sen.
Sen gel bakıyım Instagrama gör ben kimim nasıl bir kadınım .
Var mı cesaretin.
Gel veriyorum hesabımı.
Ama sonra özür dileyeceksin terbiyesiz seni

Gelmedi instaya korktu abla
Şimdi der abla deme aynı yaştayız
Korkmadım İzabel, buradan da yazıyorum beni reelden tanıyan insan çok. Özgüvenim yerinde böyle saçma şeylere girmem ben gaza gelip, ispata ihtiyaç duymayacak kadar kendine güveniyorum. Özelden tanıyanlara sorabilirsin Sadece sevdiğim güvendiğim insanlarla tanışırım ben. Seninle tanışmayı tercih etmiyorum az ötede egonu tatmin et. Böyle tatmin edebiliyorsan tabii. ama komik duruyorsun. Ve evet biyolojik yaşımız aynı ama zeka yaşı aynı mı bilemiyorum. Şu yaptığın düz ergenlik çünkü biraz olgunlaşmalısın

duygusal ilişki (karşı cinsle) bir ihtiyaçtır

kendinize ve hayata şans verin emin olun iyi erkekler de var ama kalbiniz o kadar kırılmış ki bunu görebilmek için bakış açınızı değiştirmek iyi gelecektir

Gelemiyorsun çünkü özgüvenin yok korktun.
Burdan atıp tutma bence.
Ben ne olduğumu biliyorum.
Sen de kendini biliyorsun.
Bilmem kaç yıl önce açtığım konudan sanane ayrıca.
Siz konu bile açamıyprsunuz korkudan bu arada .
Sadece yorum yapıyorsunuz gizli gizli fesatlanıyorsunız insanlara .
Özgüveni olan çıkar karşıma çıkamıyorsan bitti ok.
Hadi bakalım şimdi

Yahu millete özgüven diyen insan sevgilisini evli arkadaşından kıskanmaz. Bahsettiğin özgüven ilişkilerinde yok. Ve evet burada erkeksiz duramıyorsun diyorsun ama sen de bal gibi ilişki istiyor ve arıyorsun. Burada gelip evli halimle evlenmek isteyenlere erkeksiz mi duramadın dersem gel o zaman çık karşıma ben kendimle çekişmem senin gibi.
Ve İsabel ne konuda konu açayım? Evliyim, eşimle aram iyi ve tek bir de çocuğum var. Genel sorunlarım yok yani ufak tefek çocukla ilgili sorunların konusunu mu açayım? Ne korkması ne saçmalıyorsun ay

Aradığımı nerden biliyorsun .
Ben şu an kimseyle görüşmek istemiyorum bu benim tercihim .
Arasaydım iyi kötü birini bulur evlenirdim şimdiye kadar.
Güzel bir kadınım işim gücüm var param var dünyanın her yerini gezdim gördüm .
Yani benim gibi bir kadınla evlenmek isteyen binlerce adam çıkar.
Ben tabiki evlenmek isterdim ama istediğim gibi biriyle .
Erkeklere güvenmiyorum karşıma çıkan erkekler sahtekar aldatmaya yatkın tipler çıktu benim suçum mu bu.
Bu benim fellik fellik koca aradığımı mu gösterir.
Aksine şu koca hayatımda üç dört kez sevdim aşık oldum çok sınırlı bir aşk hayatım oldu bu konuda tutucu bile sayılabilirim.
Yani oturduğun yerden bilmediğin hayatlar hakkında konuşma.
O evli arkadasom evet o çocuğun dikkatini çekmek istedi insanlar evli diye arkadaşının sevgilisine sarkmayacak diye bir kural mı var bu dünyada.
Herkesin hayatı seninki gibi değil.
Evli olup kocasını aldatan binlerce kadın var.
Bak sen bunu çok diline doladın umarım burdan sınanmazsın kimsenin başına gelmesini istemem

Neden bana taktın hiçbir fikrim yok.
Ben konu sahibine yalnız kal demedim akışa bırak kasarsan yanlış insanlara denk gelebilirsin dedim o beni anladı zaten.
O kadar saçma sapan konuşuyorsun ki bir çocuk yetiştiriyorum bu kadar agresif olup millete niye satıyorsun.
Sana daha önce ne dedim kalbini kırdım inan hiçbir fikrim yok.
Ama sen sürekli beni bir şekilde bulup laf sokma derdindesin.
Diyelim ki mutsuzum bundan sanane .
Çok garip bir tipsin beni merak ediyorsun belli neyse merakını gidermişsindir adresimi verdim zaten.
Lütfen kendine gel çocuk gibi davranan sensin ben seni tanımıyorum bile

Ahahah bunu da diyen sizsiniz. Es kaza birini bulunca evli bekar herkesten kıskanan siz diyorsunuz
En kısa fıkra güldüm valla sayenizde teşekkürler
Üyeleri karıştırıyorsunuz siz. I Isabella_7 sizin dediğiniz üye değil. Bir eski yorumlara bakın öyle taş atın bari. Es kaza birini bulunca derken kendisi oturup ille biri olsun diye uğraşan biri değil yalnız dikkatinizi çekerim. Karşısına kafasına uyan biri çıkar alır hayatına ama evli bekar kıskanma konusuna asla katılmıyorum yanlış kişiyle karıştırıyorsunuz hanımefendi.

öyle bir yazmışsınızki sanki yanıyorum erkekkk yollayın banaaaa diyormuşum gibi olmuş :)
ben duygularımdan bahsediyorum aşkta güzel bir duygu neden tekrar yaşamak istemeyeyim ki ?
Şu konuda hakli yorum yazan kişi eğer yaşayacağınız varsa yaşarsınız diyor yani doğru bunu siz bazen karar veremiyorsunuz bende çok kötü sevgililik süreçleri geçirdim artık kapımı kapattm dedm bir daha asla sevmem dedim biri çıktı kalbim.yeniden attı tabi bu kdr kolay olmadı bu süreç anlatınca normal.geliyof ama. Şimdi evliyim iki çocuğum var mutluyum. Sizde bir bakmışsınız biri çıkmış bundan önce ne yasamiyim ya yaşadıklarım boş seylermis dersiniz en güzelleri sizi bulsun inşallah

Ya boşver beni bilen biliyor .
Bu üye niyeyse sürekli bana koca bulamıyorsun diye laf sokuyor kendince beni aşağılıyor işte.
Bu forumda 30 küsür yaşında bekar bir sürü kadın var hepsi de çok güzel tanıştıklarım var birebirde.
Benim nasol kendimi kapattığımı kimseyi istemediğimi uzun zamandır zaten bütün çevrem biliyor .
Hayatımın uzun dönemleri geçti bu şekilde.
Çevrem kızar zaten bana biraz etrafına bakın diye.
Tabi bu kadın bunları nerden bilsin .
Benim hikayemi bilmiyor ezbere konuşuyor can yakmak istiyor kendince .
Neyse yapsın dursun karşıma çıkacak özgüveni bile yok konuşsun dursun kendi dar görüşleri beni hiç ilgilendirmiyor.
Gel tanışalım diyorum çünkü bana takmış nereye yorum yaparsam gelip sataşıyor gelemiyor bile karşıma klavye delikanlısı işte .
Atıp tutuyor nasılsa internet ortamı.
Gerçek hayat çok başka tabi .
Hayır benden haz etmiyor güya nedense hep peşimde tanımadığı kadına saldırıp duruyor .
Bende özelden yazdım gel tanışalım dedim ondan da korktu kaçtı .
Sevmediğim insanlarla tanışmak istemiyorum diyor beni sevmiyormulş çok güldüm tanımıyor bile beni kin tutmuş tanımadığı kadına.
Gerçekten insanlar çok komik ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…