- 20 Mayıs 2022
- 726
- 911
- 33
- Konu Sahibi ShellShock
-
Aslında eskiden bende agresiftim çevremde bilir ama bu hayatımdaki adam yüzünden böyle olmuştum. Artık kendisi narsistmi neydi bilmem ama fazlasıyla zarar veriyordu ve bu bana çevreme yansıtıyordum. Bu yüzden onu hayatımdan çıkardım ve beni sinirlendirecek herşeyden uzak durmaya çalışıyorum. Hayatımda ille biri olsun diyorsan eğer doğru zamanda doğru kişi çıkacaktır. Uzun süre hayatıma kimseyi almadım misal o süre içerisinde hiç bu tarz düşüncelere kapılmadım çünkü biliyordum hayırlısıysa zaten karşıma çıkar. Yani kısacası bu işlerin çok üstüne gitmemek düşünmemek böyle kendimizi karamsarlığa kaptırmamak gerekBence KK 'nın ortak sorunu bu çünkü bende öyleyim ahahahaa
"iki yüzlü" tamamen sizin ifadeniz. Siz yorum katıyorsunuz, evet "istemem yan cebime koy tavrı"nız olduğunu düşündüğümü belirttim. Ben hakaret etmedim size. Neyi lanse ettiğime dair sözcükleriniz de tamamen sizin kişisel algınız.yahu burada benim duygularımın ve konustuklarımın iki yüzlü ve istemem yan cebime koy tavrı olduğunu iddia eden siz değil misiniz? benim açıklamaya çalıştığım konuyu farklı alana çekip sanki ben aa ben çok güzelim harikayım süperim ama kimsecikleri beğenmiyorum çünkü mükemmel bir kadınım bunu da buraya yazayım da özgüvenim artsın duyan duymayan kalmasın gibi lanse ediyorsunuz yaptığınız yorumlarla. gayet açık bir şekilde duygularımı çözemediğimi belirttiğim halde içinde kibir barındıran ifadelerle kalbimi kırıp üstten bakmaya çalışmanıza engel olmak agresiflikse okey ben agresifim
aynen. yalnız sizin uzmanlığınızın alt yapısını da ben çok merak ettim benimle ilgili bu kadar teşhis koyabildiğinize göre :) ben en azından birebir muhatap olduğum kişinin narsist olduğunu belirttim ya siz?"iki yüzlü" tamamen sizin ifadeniz. Siz yorum katıyorsunuz, evet "istemem yan cebime koy tavrı"nız olduğunu düşündüğümü belirttim. Ben hakaret etmedim size. Neyi lanse ettiğime dair sözcükleriniz de tamamen sizin kişisel algınız.
"Boşanalı 3 yıl kadar oldu bu 3 yılda beni aldattığı kadın ile bir yuva kurdu, yeğenimi kaybettim, sancılı narsist bir ilişkiyi noktaladım..." Üzerine eski eşiniz için narsist demişsiniz fakat ben buradaki normal bir yoruma bile bu kadar aşırı tepki veren bir insana şüpheyle yaklaşırım.
"dediklerinize katılıyorum ben de. gerçekten ilişki istemeyen/ üyenin dediği tabirle kalbi taşlaşan insanın bunu sorgulayacak durumu bile olmuyor, kendi hayat deneyimimden de biliyorum. Bence istemem yan cebime koy durumu yaptığı için bu kadar alınmış size, ben yazdığınızda bir hakaret vs göremedim." siz de bana diğer üyeye bu yorumu yazdığım için "anlama özürlüsü" muamelesi yaptınız. Bakın sizin gibi davranıyorum. "Istemem yan cebime koy"
bir deyiştir, hakaret yoktur fakat size çok dokundu, yaranıza bastım anlaşılan.
Sanırım size sadece "vah azılı bir narsistin elinden kurtulmuş, aldatılmış, hayat mücadelesi veren aşırı mağdur anne" yaklaşımıyla "canım benim elbet mükemmel bir erkek gelip seni kollarına alıp yaralarını tedavi edecektir" vs gibi bir yorum yazmamız gerekiyordu.
Diğer üyede de olduğu gibi bir saygısızlık, hakaret vs içermeyen bir yorumda bu kadar patlamak çok ilginç. O "narsist" teşhisinizin de bir uzman alt yapısı var mı merak ettim, burada her 3 kocadan 2'si narsist de biraz değişik geliyor. :)
Hiç tanımadığınız bana bu kadar sinirlenmeniz ne yaşadıklarınızı, ne boşanmanızı ne şu an çocuklu bekar bir kadın olduğunuz ve sonraki hayatınız için en az kendiniz kadar çabalaması ve sizi kabul edecek bir insan olması gerçeğini değiştirir. İstediğiniz kadar kızın o yüzden, o hayatı yaşayan sizsiniz..
Burada bir sürü konuda kendi açısından farklı düşünen üyelere bile zaman ayırıp yorum yazdığı için teşekkür etmesini bilen bir sürü medeni üye var. Herkes sizin gibi her farklı fikre saldırsa kimse bu sitede vakit geçirmezdi.
Bencede kimse kimseye doktor teşhisi konulmadan narsist, şizofren vs diyemez. Ben mesela adam narsistmi şizofren mi bilemediğim için kesin şu diyemem. Sadece şunu diyebiliyorum sadece kendini haklı gören herşeyin doğrusunu o bilir yahu adam Atatürk’ün annesini görmüş hatta kaç arkadaşıma anlattım bunu çok güldüler. Yani adam doğruyu kabul etmeyen bir tipti artık buna ne teşhis koyulur bilemem. Ama size bu konuda katılıyorum tıbbi açıdan teşhis koyulmadığı sürece bizler şu hastalık var diyemeyiz. Yani birde şu forumda iki bilgi öğrenmek insanlara yardımcı olmak için giriyoruz kimse kimseye patlamasa açtığımız konularda yazılanları biraz düşünsek hayrımıza bile olabilir bize ters olan bazı kötü yorumlar. Hele ki bir erkek için bence hiç değmez kalp kırmaya genel olarak"iki yüzlü" tamamen sizin ifadeniz. Siz yorum katıyorsunuz, evet "istemem yan cebime koy tavrı"nız olduğunu düşündüğümü belirttim. Ben hakaret etmedim size. Neyi lanse ettiğime dair sözcükleriniz de tamamen sizin kişisel algınız.
"Boşanalı 3 yıl kadar oldu bu 3 yılda beni aldattığı kadın ile bir yuva kurdu, yeğenimi kaybettim, sancılı narsist bir ilişkiyi noktaladım..." Üzerine eski eşiniz için narsist demişsiniz fakat ben buradaki normal bir yoruma bile bu kadar aşırı tepki veren bir insana şüpheyle yaklaşırım.
"dediklerinize katılıyorum ben de. gerçekten ilişki istemeyen/ üyenin dediği tabirle kalbi taşlaşan insanın bunu sorgulayacak durumu bile olmuyor, kendi hayat deneyimimden de biliyorum. Bence istemem yan cebime koy durumu yaptığı için bu kadar alınmış size, ben yazdığınızda bir hakaret vs göremedim." siz de bana diğer üyeye bu yorumu yazdığım için "anlama özürlüsü" muamelesi yaptınız. Bakın sizin gibi davranıyorum. "Istemem yan cebime koy"
bir deyiştir, hakaret yoktur fakat size çok dokundu, yaranıza bastım anlaşılan.
Sanırım size sadece "vah azılı bir narsistin elinden kurtulmuş, aldatılmış, hayat mücadelesi veren aşırı mağdur anne" yaklaşımıyla "canım benim elbet mükemmel bir erkek gelip seni kollarına alıp yaralarını tedavi edecektir" vs gibi bir yorum yazmamız gerekiyordu.
Diğer üyede de olduğu gibi bir saygısızlık, hakaret vs içermeyen bir yorumda bu kadar patlamak çok ilginç. O "narsist" teşhisinizin de bir uzman alt yapısı var mı merak ettim, burada her 3 kocadan 2'si narsist de biraz değişik geliyor. :)
Hiç tanımadığınız bana bu kadar sinirlenmeniz ne yaşadıklarınızı, ne boşanmanızı ne şu an çocuklu bekar bir kadın olduğunuz ve sonraki hayatınız için en az kendiniz kadar çabalaması ve sizi kabul edecek bir insan olması gerçeğini değiştirir. İstediğiniz kadar kızın o yüzden, o hayatı yaşayan sizsiniz..
Burada bir sürü konuda kendi açısından farklı düşünen üyelere bile zaman ayırıp yorum yazdığı için teşekkür etmesini bilen bir sürü medeni üye var. Herkes sizin gibi her farklı fikre saldırsa kimse bu sitede vakit geçirmezdi.
o kadar iyi anlıyorum ki sizi. ben de boşanalı 5 yıl oldu, aldatılmadım ama neden boşandığımı bile bilmeden boşandım ben. bir neden verilmedi bana yani, öylece ağlayarak boşandım. sonra iş yerimde yoğun bir mobbing süreci geçirdim, pandemide tek kaldım iyice bunaldım, dedim ki ailemin yanına gideyim az kafam dağılsın, ailemin yanına geldim 3 ay sonra abimi şehit verdik, sonrası apar topar ailemin olduğu şehre taşındım, kendimi eve kapadım, hafta sonları ailem, abimin eşi ve çocukları dışında kimseyle görüşmedim...evet anlatınca basit geliyor ancak insanın da ömründen ömür götürüyor yaşadıkları... üstelik benim sarılabileceğim bir çocuğum bile yok, ayrılmadan hemen 1 ay öncesinde tüp bebek denemiştik olmamıştı, çok dua etmiştim ayrılık döneminde keşke hamile olsam en azından yavrum olurdu die ama nasip olmadı bana anne olmak. bir kedim var 4 yıldır, kendisi dert ortağım ama abimden sonra psikolojim o kadar çöktü ki hayvan beni teselli etmekten bebekliğini yaşayamadı...Uzunnnn bir aradan sonra yine döndüm buraya...
Boşanalı 3 yıl kadar oldu bu 3 yılda beni aldattığı kadın ile bir yuva kurdu, yeğenimi kaybettim, sancılı narsist bir ilişkiyi noktaladım....
Böyle bir çırpıda anlatınca da sanki ne yaşadın ki diyorum kendime ama bugün dönüp baktığımda kimseye ama hiç kimseye aşık olamam-sevemem gibi geliyor. Kızım ile bir yuva kurdum kendime annemden ayrılıp çok şükür iyi bir iş imkanı çıktı karşıma, arabamı aldım ekonomik özgürlüğüm kimseye muhtaç olmayacak kadar hatta çevreme yardım edebilecek kadar iyi. Her şey güzel evet ama sanki kalbim taş olmuş gibi. Sanki kimse kalbimi tekrar kazanamaz zaten kazansa da bu saatten sonra n'apıyım kızım var diyorum. Benimle görüşmek isteyen tanışmak isteyen elbette oluyor ama bir insan biraz bile heyecan duymaz mı yok :) bir daha hiçbir erkeğin kollarında sığınamayacak mıyım ben ?
Hanımefendi sizi küçük düşüren ifadem nerede benim? Neden sizin hayat mücadeleniz güç geçsin de benim hoşuma gitsin? Sizle benim ne gibi bir ortak noktam olabilir ki ben bundan bir hoşnutluk duyayım?aynen. yalnız sizin uzmanlığınızın alt yapısını da ben çok merak ettim benimle ilgili bu kadar teşhis koyabildiğinize göre :) ben en azından birebir muhatap olduğum kişinin narsist olduğunu belirttim ya siz?değerli vaktinizi ayırıp beni küçük düşürmeye çabaldığınız için size çok minnettarım iyi ki varsınız her konuma gelin olur mu? heyecan oluyor. Bu arada kendimi acındırmak gibi bir gayem yok çok şükür halime mücadelem şansımdan mıdır nedir zor değil. ama zor geçseydi bu sizin hoşunuza giderdidi mi :) aşkı bulmak istemek size lüks geliyor heralde bana bu kadar taktığınıza göre.kadına bakk hayat mücadelesi veriyorum mesajı veriyo ama aşk ta istiyo. aa yok yok istemem yan cebime koy diyo vaayyy...bu benim yaram olduğundan değil sizin beni küçük düşürme çabanıza baş kaldırmam sizi daha da tahrik ediyor ve her yorumda farklı yerlerden vurmaya çalışıyorsunuz. ay valla tiksindim sizin gibiler yüzünden kk dan. ben olumsuz yorumlara açığım açn okuyun konularımı bakın bakalım kime niye çıkışmışım? üslup çok önemli. siz beni azarlayın ya da dalga geçin diye açmıyorum ben bu konuyu kendinize gelin
Bu nasıl bir kafa yapısı ben çözemiyorum. Size kimsenin bir düşmanlığı yok aşırı kişiselleştirerek saldırıyorsunuz.bu arada kendimi acındırmak gibi bir gayem yok çok şükür halime mücadelem şansımdan mıdır nedir zor değil. ama zor geçseydi bu sizin hoşunuza giderdidi mi :)
Haklısınız kalbiniz kapalı olsa lafını bile etmezdiniz, bence istiyorsunuz ama yüzleşmek istemiyorsunuz dedim diye dünyanın en kötü insanı oldum.kadına bakk hayat mücadelesi veriyorum mesajı veriyo ama aşk ta istiyo. aa yok yok istemem yan cebime koy diyo vaayyy.
ok bana bir tane yorum gösterilsin ben nereden vuruyorum acaba? Evet manyağın biriyim ben sizi hedef aldım, siz derdinizde boğulun istiyorum.izin beni küçük düşürme çabanıza baş kaldırmam sizi daha da tahrik ediyor ve her yorumda farklı yerlerden vurmaya çalışıyorsunuz
evet üslup çok önemli.üslup çok önemli. siz beni azarlayın ya da dalga geçin diye açmıyorum ben bu konuyu kendinize gelin
Ahahah bunu da diyen sizsiniz. Es kaza birini bulunca evli bekar herkesten kıskanan siz diyorsunuzTürk kadını için önce koca bulmak lütfen
aynen. yalnız sizin uzmanlığınızın alt yapısını da ben çok merak ettim benimle ilgili bu kadar teşhis koyabildiğinize göre :) ben en azından birebir muhatap olduğum kişinin narsist olduğunu belirttim ya siz?değerli vaktinizi ayırıp beni küçük düşürmeye çabaldığınız için size çok minnettarım iyi ki varsınız her konuma gelin olur mu? heyecan oluyor. Bu arada kendimi acındırmak gibi bir gayem yok çok şükür halime mücadelem şansımdan mıdır nedir zor değil. ama zor geçseydi bu sizin hoşunuza giderdidi mi :) aşkı bulmak istemek size lüks geliyor heralde bana bu kadar taktığınıza göre.kad
Sen iyi misin pardon o Ferhans ben değilim .Ahahah bunu da diyen sizsiniz. Es kaza birini bulunca evli bekar herkesten kıskanan siz diyorsunuz
En kısa fıkra güldüm valla sayenizde teşekkürler
Korkmadım İzabel, buradan da yazıyorum beni reelden tanıyan insan çok. Özgüvenim yerinde böyle saçma şeylere girmem ben gaza gelip, ispata ihtiyaç duymayacak kadar kendine güveniyorum. Özelden tanıyanlara sorabilirsinGelmedi instaya korktu abla
Şimdi der abla deme aynı yaştayız
duygusal ilişki (karşı cinsle) bir ihtiyaçtırYani niye bu erkekler bu kadar kafaya takılıyot anlamıyorum.
Bir eksiklik mi illa bulmak mı gerekiyor
Çok ilginç bakıyor herkes ilişkilere.
Biri çıkar aşık olursun yada çıkmaz çocuğunla yaşarsın yani bunda ne var .
İlla olacak ama değil mi.
Hiç evlenmedim sizin kadar takmıyorum bu kafayı anlamam hiç.
Duyguların öldüüğünğ sanmıyorum ölse bu konuyu açmazdın.
İstediğin gibi biri çıkmıyordur karşına.
Beniö mesela ölü şu an hiç düşünmüyorum bile niye kalbim taşlaştı diye bir telaşım yok.
Gelemiyorsun çünkü özgüvenin yok korktun.Korkmadım İzabel, buradan da yazıyorum beni reelden tanıyan insan çok. Özgüvenim yerinde böyle saçma şeylere girmem ben gaza gelip, ispata ihtiyaç duymayacak kadar kendine güveniyorum. Özelden tanıyanlara sorabilirsinSadece sevdiğim güvendiğim insanlarla tanışırım ben. Seninle tanışmayı tercih etmiyorum az ötede egonu tatmin et. Böyle tatmin edebiliyorsan tabii. ama komik duruyorsun. Ve evet biyolojik yaşımız aynı ama zeka yaşı aynı mı bilemiyorum. Şu yaptığın düz ergenlik çünkü biraz olgunlaşmalısın
Yahu millete özgüven diyen insan sevgilisini evli arkadaşından kıskanmaz. Bahsettiğin özgüven ilişkilerinde yok. Ve evet burada erkeksiz duramıyorsun diyorsun ama sen de bal gibi ilişki istiyor ve arıyorsun. Burada gelip evli halimle evlenmek isteyenlere erkeksiz mi duramadın dersem gel o zaman çık karşıma ben kendimle çekişmem senin gibi.Gelemiyorsun çünkü özgüvenin yok korktun.
Burdan atıp tutma bence.
Ben ne olduğumu biliyorum.
Sen de kendini biliyorsun.
Bilmem kaç yıl önce açtığım konudan sanane ayrıca.
Siz konu bile açamıyprsunuz korkudan bu arada .
Sadece yorum yapıyorsunuz gizli gizli fesatlanıyorsunız insanlara .
Özgüveni olan çıkar karşıma çıkamıyorsan bitti ok.
Hadi bakalım şimdi
Aradığımı nerden biliyorsun .Yahu millete özgüven diyen insan sevgilisini evli arkadaşından kıskanmaz. Bahsettiğin özgüven ilişkilerinde yok. Ve evet burada erkeksiz duramıyorsun diyorsun ama sen de bal gibi ilişki istiyor ve arıyorsun. Burada gelip evli halimle evlenmek isteyenlere erkeksiz mi duramadın dersem gel o zaman çık karşıma ben kendimle çekişmem senin gibi.
Ve İsabel ne konuda konu açayım? Evliyim, eşimle aram iyi ve tek bir de çocuğum var. Genel sorunlarım yok yani ufak tefek çocukla ilgili sorunların konusunu mu açayım? Ne korkması ne saçmalıyorsun ay
Üyeleri karıştırıyorsunuz siz. I Isabella_7 sizin dediğiniz üye değil. Bir eski yorumlara bakın öyle taş atın bari. Es kaza birini bulunca derken kendisi oturup ille biri olsun diye uğraşan biri değil yalnız dikkatinizi çekerim. Karşısına kafasına uyan biri çıkar alır hayatına ama evli bekar kıskanma konusuna asla katılmıyorum yanlış kişiyle karıştırıyorsunuz hanımefendi.Ahahah bunu da diyen sizsiniz. Es kaza birini bulunca evli bekar herkesten kıskanan siz diyorsunuz
En kısa fıkra güldüm valla sayenizde teşekkürler
Şu konuda hakli yorum yazan kişi eğer yaşayacağınız varsa yaşarsınız diyor yani doğru bunu siz bazen karar veremiyorsunuz bende çok kötü sevgililik süreçleri geçirdim artık kapımı kapattm dedm bir daha asla sevmem dedim biri çıktı kalbim.yeniden attı tabi bu kdr kolay olmadı bu süreç anlatınca normal.geliyof ama. Şimdi evliyim iki çocuğum var mutluyum. Sizde bir bakmışsınız biri çıkmış bundan önce ne yasamiyim ya yaşadıklarım boş seylermis dersiniz en güzelleri sizi bulsun inşallahöyle bir yazmışsınızki sanki yanıyorum erkekkk yollayın banaaaa diyormuşum gibi olmuş :)
ben duygularımdan bahsediyorum aşkta güzel bir duygu neden tekrar yaşamak istemeyeyim ki ?
Ya boşver beni bilen biliyor .Üyeleri karıştırıyorsunuz siz. I Isabella_7 sizin dediğiniz üye değil. Bir eski yorumlara bakın öyle taş atın bari. Es kaza birini bulunca derken kendisi oturup ille biri olsun diye uğraşan biri değil yalnız dikkatinizi çekerim. Karşısına kafasına uyan biri çıkar alır hayatına ama evli bekar kıskanma konusuna asla katılmıyorum yanlış kişiyle karıştırıyorsunuz hanımefendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?