- 6 Şubat 2016
- 84
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi mutsuzkullanici
-
Olayı dramatize etmedim. Hislerimin söyledim sadece hissettiklerimi.Yani senle beraberken onu sevmiş olsa ne olur
Senden sonra sevmiş olsa ne olur artık
Seni terk etti mi etti ? Bitmiştir
Bu kadar dramatize etmeyin olayları
İnsanlar aynı evi, aynı yatağı paylaştığı, hatta ortak çocuk yaptığı adamı boşuyor sizin kadar ağlamıyor
Biraz gururlu olun
İşte ben bunlar için kendime zaman ayırmadım şimdide çok zor geliyor..Çok neşeli şen şakrak olmama rağmen 1 ayı geçkin süre önce ayrılık yaşadım,belirli bir süre verdim kendime ve avazım çıktığı kadar ağladım bağırdım hıçkıra hıçkıra ağladım,bi kaç gün yataktan çıkmadım sadece çikolata kola çikolata kola ikilisini tükettim acımı çektim sürem bitti,kalktım toparladım,güçlendim iyiyim.
Sadece sen iyiyim de, kötüyüm dedikçe daha dibe batarsın.
aşk yok zaten. kendisini istemiyorum kesinlikle, ama bu tuhaf halimden de kurtulamıyorum.1 sene önce ayrıldığınımı düşünüyorsun hala geçmişi arkanda bırakmazsan geleceği göremezsin 1 senede aşk kalırmı yahu
işte zamanında bunu yapamadım. çünkü karşımdaki kişi ayrılırken benimle çok kötü bir şekilde konuştu sanırsam bende gurur yaptım beni üzmesine izin vermeyeceğim diye. bu böyle böyle gitti kendimi kandırmışım duygularımı sonuna kadar yaşamam gerekiyormuş.Eskiden birini acayip sevmiştim, yıllarda sürdü.Ama ayrıldıktan sonra acı çekmekten korkmadım bastırmadım yani duygularımı.Oda gitti birine.Hatta birilerine.Çoğulcu takıldı desem yalan olmaz.Ben o dönem sigaraya başladım, müzik dinlemeler sigara içmeler yatıp ağlamalar.Ama bunları yapmamak için kendimi hiç zorlamadım çünkü yani insanım nasıl o kadar sevmişken onca yıl bitmişken bide başkasına gitmişken acı çekmiyim ne manâââ. Mantık yok.Bide zaten o üzüntülerimi ağlamalarımı yıkılan hayallerime filan yaptım.İnsanlık hali.Sadece gün içerisinde arkadaş ortamında kimsenin acılarımla burnundan getirmemek için gün içinde normal yaşadım eski enerjim yoktu ama normaldim yani.Akşam sevdiğim şarkıları açar ağlardım yatağa girer ağlardım balkona çıkar ağlardım banyoda ağlardım derken 7-8 aya ağla ağla şarkı türkü sigara bitti yani göz buda:) O yüzden çekilecek acının çekilmesi gerektiği kanaatindeyim.Başka türlü bitmiyor.
hayır girmedi.Bir yil cok uzun sure hic mi kimse girmedi hayatina?
dediğiniz gibi yapabilirim umarım.Konu sahibi hatirlatirim anne baba olumune yokluguna dahi alisiliyor.
Kalkin toparlanin. Hayati kacirmaktan ve sizlanmaktan vazgecin. Siz guclu olmak ve size verilen bu hayati en iyi sekilde degerlendirmek zorundasiniz.
Benim ask acim tam 1 bcuk sene surdu.
Belkide bi kdar ucun surmesi tamda acimi yarim yamalak yasadigimdandir.
Gunduzleri komedyen gibi dolasirdim. Herseyi sakaya vururdum herkesi guldururdum. Sen komedyen olmalisin diyenler bile vardi, elimden tutan olsa biyerlere varirdim belkim :).
Ama bunlar hep psikolojikmis. Aciyi bastirma tarziymis.
Geceleri aglardim ilk 1 sene.
Ama kardesimle ayni odada kaldgm icin sessizce aglamak zorunda kalirdim. O yuzden belki 1 sene surdu.
Aldatilmadan dolayi ben ayrilmistim. Ona gore haketmemisti o bu ayriligi. Arada sirasa geceleri efkarlanirdim.
" dusunmemeye calis" derlerya, ' hayatina devam et' derlerya. Ben oyle dusunmuyordum o konuda. Insan acisini yasamali. Yapim geregi evet gunduzleri hayatima devam ediyodum asla birisinin beni uzgun oldgumu anlamasini istemezdim cunku duygusallik benim icin zayifliktir.
Ask acisi cekerken en guzel yaptigim sey
" ask filmleri izlemek' diyebilirim.
Gercek asklari gordum o filmlerde ve farkettim. Bzim askimiz gercek ask degilmis. "Acaba hatami ettim ayrilmakla' diye savasirken bu filmler cok iyi geldi bana. Kiz kardesimin açisina sirtimi donerek filmlere baktim ve goz yasi doktum. Bittikten snra tuvalete kitledim kendimi 15 20 dk agladim icim disima cikana kadar " bizimkisi hic bi zman gercek ask olmamiski, hic bi zman olmamiski' diye.
Ve 1 seneden sonra artik farkettim onun sevgisi yalanmis. Ama gonul hala onu istiyordu. Belkide bu birz degisikti. Cunku etrafimdaki herkesin bi sevdigi oldugunda ben bi ask arayisindaydim ve en yakin olarak onu bulmustum. Asik olmayi cok sevmistim ve hayaller kuruyodum. Tum o hayaller yanlis kisiyi secmemden dolayi ber taraf oldu diye cok ama cok uzuldum.
Su an 2 bcuk sene gecti ardindan, tanisma yil donumumuzu ayrilik gunumuzu frlan hatirlamiyorum. 2 bcuk sene oldugunuda su sebepten biliyorum, yigenimin dogdugu gunden 3 gun snra ayrildim.
Hayır hayır sevmiyorum. Nefrete doğru da gidiyor zaten. Ben onun için değil zaten kendim için diyorum bunları olan hep bana olmuş. Ben onu istemiyorum isteyememde zaten olmaz. İşte ben acı çekemedim izin vermedim biri onun konusunu açtığında bile anlatıp rahatlamak varken şuan konuşmak istemiyorum diyip konuyu değiştirdim.Bende daha önce aldatıldım :) şimdi gülerek hatırlıyorum. İyiki aldatıldım diyorum yoksa nişanlım karşıma çıkmazdı. Bende üzüldüm acı çektim. Bende kendime Zaman verdim. Toparlanmak için çaba harcadım. Asla muhattap olmadım. Kolay olmadı. Sonra nişanlım çıktı karşıma. Daha önce neden gelmedin diye ona kızdım :) sonra neden Zaman kaybı yaşamışım ondan öncekilerle diye düşündüm. Kendine gel toparlan. Güçlü ol. Seni üzen adamı hala seviyor olman tuhaf. İnsan aksine nefret eder!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?