Bu konu bir önceki konumdan alintidir.
Merhaba Hanimlar size baska bir Konu hakkinda danismak istiyorum. Basini detayli yazdim ki durumu daha iyi anlatabilmek icin. Benim gecen sene nikahima 2 ay kala Dayim aniden rahatsizlasti. Hastaydi saten ama aslinda durumuna göre hep iyi gibiydi. Nasil oldu bilmiyorum ki hastaneye...
www.kadinlarkulubu.com
Özet:
Dügünüme bir kac hafta kala dayim vefaat etti ve ben kirki cikana kadar herseyimi erteledim.
Yeni Tarih de yaklastikca Akrabalarim bana bir daha ertele diye baski kurmaya basladi herseyimi burnumdan getirdiler. Bana hertürlü hakaret edip namusuma kadar laf ettiler. Kimse de birsey demedi onlara, cünkü onlarin acilari vardi. Ben ama yeni aldigimiz tarihi ertelemedim. Simdi daha dayimin senesi dolmadan kizi evlenecek. Benim nikahima yakin Resim cekimime kadar karisip ortaligi ayaga kaldirdilar, artik durum öyle bir vaziyete geldi ki kv ve annem sonra yaptirin diye iptal ettiritler bana.
Gelin görün ki simdi ki durumu:
Sasiracaksiniz ama kiz kuzenim bildigin professionell klip ve resim cektirmis damat adayi ile. Bide güzel güzel heryerde paylasiyorlar. Dünden beri cildirmak üzereyim. Hani bana o kadar laf ettiniz yahu bana ozamanlar o kadar tepki veren akrabalar (akrep soksun hepsini) onlara yine sus pus kaliyor. Soruyorum NEDEN!! "Ayyy resimleriniz cok güzel olmus, allah sizi hep mutlu etsin, yüzünüz hep gülsün" diye yorumlar okuyorum o akbabalardan....benim nikahimda. kinamda,. dügünümde o zamanki aci simdi gectimi ne oldu, hayirdir? Dayim geri ayaklandida benim mi haberim yok? Arayip hepsine tek tek sayasim var, benim özel günlerimi mahvetiniz diye bagirmak cagirmak kirmak dökmek istiyorum. Hepsine suan o kadar kin duyuyorum ki.... canim cok yaniyor, gözlerim doluyor....Akrabalarimin bana yaptiklarini hazmedemiyorum....
Bu Duygularla nasil basa cikabilirim bana lütfen yardimci olurmusunuz :'(