Yaşlar kaç ? Çalışıyor musunuz ? Karşı taraf çalışmıyor mu nasıl gelip uzun uzun kalabılıyor ?Yaklaşık 4 aydır biriyle görüşüyorum. İki aydır da birşeylerin adını koyduk diyebilirim.
Aslında ilk görüşte aşk gibi başladı, daha doğrusu ilk görüşte çok çok heyecanlanmıştım. O da öyleydi. Ama ilk görüşte sadece bir kaç cümlelik konuşma oldu daha sonra telefondan konuşmaya başladık. (Aynı yerde yaşamıyoruz)
Tekrar görüşene kadar 3 ay geçti. Ancak bu üç ayda çok çok yakındık.
Aslında ilk başta ilişki yavaş ilerliyordu. Daha az yazıyordu ve zaman geçtikçe bana bağlandı ve yanıma geldi. 10 gün birlikte geçirdik. İlk görüntülü konuştuğumuzda da çok heyecanlıydım.
Ancak benim heyecanım zamanla azalarak bitti. Yanıma geldiğinde de çok güzel geçti ancak çekim hissetmedim. Kendisini yakışıklı buluyorum ama kalbim o şekilde atmadı. ( benim cinsellikte zevk almakla alakalı normalde de bir sorunum var o da ayrı)
O çok fazla ilgi gösteriyor, beni seviyor. Sürekli görüntülü konuşuyoruz. Bana çok çok değer veriyor. Tekrar yanıma gelicek. Ancak ben onun kadar heyecanlı değilim. Evet mutluyum ama bilmiyorum, duygularımdan emin olamıyorum.
Buluştuğumuzda çok fazla gerildim. Birincisi kendisi yabancı ve dil konusunda birbirimizi anlamadığımız noktalar beni gerdi. İkincisi herşeyi ben yönettim ve bütün bunlar beni çok yordu. Bu nedenle de ona odaklanamamış olabilirim.
Üstüne onun benim üzerime çok düşüyor olması mı benim duygularımı görmemi engelliyor bilmiyorum.
ama çok karışığım
Arkadaşlarım kesinlikle zaman geçirmem gerektiğini söylüyor. Yeterince zaman geçirmediğimi söylüyorlar. Buraya gelip bir iki ay kalıcak ancak onun kadar heyecanlı olmamam sevmiyor muyum acaba diye düşündürüyor.
Daha önce böyle bir ilişkim olmadığı için de anlayamıyorum. Tamamen boş da değilim, eğer tamamen boş olsaydım şimdiye çoktan bitirirdim. Sizce zaman mı geçirmeliyim ne yapmalıyım?
Yorumlarınızı bekliyorum.
30 yaşındayız. Ben çalışıyorum. Karşı taraf ailesiyle kendi işini yapıyor. O nedenle bir iki ay gelmesi sorun değilYaşlar kaç ? Çalışıyor musunuz ? Karşı taraf çalışmıyor mu nasıl gelip uzun uzun kalabılıyor ?
Hayır. Bir çok insan sevginin zamanla olacağını savunuyor ve tamamen boş olmadığım için emin olamıyorumZaman mı geçirmeliyim ne demek ya.. Bu hem kendine hem de karşı tarafa yapacağın en büyük saygısızlık olur.
Ayrıca 4 aylık ilişkide bu kadar git gellerin varsa, yormadan ve yorulmadan sonlandır ilişkini. Tamamen boş olmadığın gibi dolu da değilsin. Bu çıkarsızlık ilişkiyi çok saçma yerlere götürür. Heyecan arama kendine
Sevginin zamanla olacağını savunanlar, zamanla mahkemelerde kendisini savunmaya çalışıyor.Hayır. Bir çok insan sevginin zamanla olacağını savunuyor ve tamamen boş olmadığım için emin olamıyorum
10 günde yoran adam 2 ayda dengenizi bozmasın ve İlişkide korunmaya da özen gösterin ortalıkta hastalık kol geziyor.30 yaşındayız. Ben çalışıyorum. Karşı taraf ailesiyle kendi işini yapıyor. O nedenle bir iki ay gelmesi sorun değil
Aslında gel gitlerimin birçok sebebi var. Ancak burada detay vermek istemedim.Peki sizce gel gitlerinizin temel sebebi ne? Uzak olmanız mı, çok gergin mi hissediyorsunuz, içinizin kıpır kıpır olamama sebebi ne tam olarak?
'Zaman geçireyim, zamanla sevgim artar' düşüncesi çok işe yaramaz genelde. Aşık olursunuz, heyecanınız azalır aşkınız sevgiye dönüşür daha durgun ilişki yaşarsınız o ayrı ama gel gitleriniz varken zamanla sevmeyi beklemeniz hem kendiniz hem karşı taraf için haksızlık sanki.
Korunuyorum merak etmeyin.10 günde yoran adam 2 ayda dengenizi bozmasın ve İlişkide korunmaya da özen gösterin ortalıkta hastalık kol geziyor.
Zamanla biseylerın olacağına olan inancınızı kırmak istemem ama dikkat edin bu zaman sizi yorup yıpratmasın kimseyi dinlemeyin olmuyorsa zorlamayın yani .
Ama ilk başta olmuştu ve zamanla azaldı. Başta olmamış olsaydı zaten başlamazdımValla ben 2-3 aydir beraber zaman geciriyorum ama yok, o heyecan, o baglilik olmuyor. O sevgi gelismiyor acikcasi. Insan olarak seviyorum ama fazlasi olmuyor, tık yok maalesef.
Bu kadar kisa surede azalıyorsa zaten cok da olmamistir. Bilakis gorusemedikce ozluyor, beraber zaman gecirmek istiyor, yolunu gozluyor olurdunuz.Ama ilk başta olmuştu ve zamanla azaldı. Başta olmamış olsaydı zaten başlamazdım
İhtiyacım olduğu için biriyle birlikte değilim. Birine ihtiyaç da duymuyorum. Sadece çok heyecan duyarak başladığım bir ilişki var ortada. Sadece heyecan değil sevgi de hissettim. Ancak buluşmada heyecanımı kaybettim. Hem anlattığım sebepler hem de anlatamadığım sebepler buna neden olmuş olabilir. Çünkü birşey hissetmediğim insanla bir gün bile konuşmak zor geliyor. Ancak onunla öyle hissetmiyorum. O kadar karışığım ki buraya sormak istedim.İhtiyacınız olduğu için değil sevdiğiniz için insanlarla birlikte olun
Gel gitler yaşıyorsanız zaten ortada bir ilişki söz konusu değildir
Zamanla azaldıysa daha çok azalacak çogalmayacak yani o yüzden fazlasına gerek yok
O halde zaman geçirip beklemek yerine bu şüphelerinize neyin sebep olduğunu düşünün. Örneğin (sallıyorum şu an) güvensizlik varsa neden güvenmiyorsunuz, güveninizi ne kırdı? gibi gibi.Aslında gel gitlerimin birçok sebebi var. Ancak burada detay vermek istemedim.
Ancak ilk başta gerçekten çok heyecanlıydım. Zamanla duygularım azaldı, yani ilişki oturdukça azaldı aslında
Teşekkür ederim deneyeceğimO halde zaman geçirip beklemek yerine bu şüphelerinize neyin sebep olduğunu düşünün. Örneğin (sallıyorum şu an) güvensizlik varsa neden güvenmiyorsunuz, güveninizi ne kırdı? gibi gibi.
Ama sadece beraber olmak için veya birkaç özelliği iyi diye birlikte olmayın gerçekten seviyorsanız devam edin.
Peki madem öyleyse kendi sebepleriniz içinde söylemeyediklerinizide düşünün iyice zaten sebebini az cok kendiniz de bilirsiniz zaten hakkınızda hayırlısı olsunİhtiyacım olduğu için biriyle birlikte değilim. Birine ihtiyaç da duymuyorum. Sadece çok heyecan duyarak başladığım bir ilişki var ortada. Sadece heyecan değil sevgi de hissettim. Ancak buluşmada heyecanımı kaybettim. Hem anlattığım sebepler hem de anlatamadığım sebepler buna neden olmuş olabilir. Çünkü birşey hissetmediğim insanla bir gün bile konuşmak zor geliyor. Ancak onunla öyle hissetmiyorum. O kadar karışığım ki buraya sormak istedim.
Çok teşekkür ederimPeki madem öyleyse kendi sebepleriniz içinde söylemeyediklerinizide düşünün iyice zaten sebebini az cok kendiniz de bilirsiniz zaten hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?