- 2 Eylül 2022
- 248
- 61
- 28
- 27
- Konu Sahibi Butterfly9
-
Kader cesurlara güler.Hayatım boyunca çok duygusal bir kişiliğim oldu, hayatıma giren herkese karşı böyle oldu özellikle karşı cinse karşı. Bu yüzden her ayrıldığımda hep duygusal şarkılar vs paylaşan taraf ben oldum, ve hep de soğuk davranan kişi karşı taraf oldu.. ben hayatıma bakınca, duygusal şeyler paylasmainca, soğuk kanlı durunca ve duygusuz biri gibi davranmaya başladıktan sonra ise daha çok ilgi çekmeye beni merak etmeye başladı karşı taraf. Aslında şu an böyle bir sorunum yok ve evliyim ama eşime karsi da bu böyle hatta eşim bazen duygusal olduğumu söyler. Sorum şu soğuk kanlı, duygusuz duran, sadece hayatına odaklanan kadınlar daha mı düşünülüyor. Daha mı fazla çaba sarf ediliyor onlar için. Bir arkadaşım çok önceden bana şöyle bir tavsiyede bulunmuştu yeni anlıyorum galiba, "asla duygusal olduğunu belli etme , edersen seni av olarak görürler.." sizce de haklı mı?
Cesaret her konuda mi iyi birşey sizce?Kader cesurlara güler.
Buna kadın erkek fark etmeksizin söylüyorum.
Erkeklerin dikkatini her zaman sizin dış görünüşünüz vs ne olursa olsun nasıl olursanız olun cesaret çeker.
Ama ben kendim olmayı tercih ederim.
Ben benken beni sevsin, ben bu şekildeyken hiç değişmeyeyim.
Sadece hayat cesurlara gülümsesin.
Manzara resmi vs, çiçek veya gün batımı gibi şeyler paylasip müzik eklemek de buna dahil miMesrla arkadan sarki paylasmak sosyal medyada duygusal degil sacma
Doğru tespit duygusuz davrandığım kişiler çok ısrarcı davrandı.Yanında gözyaşı döktüğüm insan bu acılar seni güçlendirecek deyip çekip gitti. Ben onu engelledikten aylar sonra başka yerden mesaj attıHayatım boyunca çok duygusal bir kişiliğim oldu, hayatıma giren herkese karşı böyle oldu özellikle karşı cinse karşı. Bu yüzden her ayrıldığımda hep duygusal şarkılar vs paylaşan taraf ben oldum, ve hep de soğuk davranan kişi karşı taraf oldu.. ben hayatıma bakınca, duygusal şeyler paylasmainca, soğuk kanlı durunca ve duygusuz biri gibi davranmaya başladıktan sonra ise daha çok ilgi çekmeye beni merak etmeye başladı karşı taraf. Aslında şu an böyle bir sorunum yok ve evliyim ama eşime karsi da bu böyle hatta eşim bazen duygusal olduğumu söyler. Sorum şu soğuk kanlı, duygusuz duran, sadece hayatına odaklanan kadınlar daha mı düşünülüyor. Daha mı fazla çaba sarf ediliyor onlar için. Bir arkadaşım çok önceden bana şöyle bir tavsiyede bulunmuştu yeni anlıyorum galiba, "asla duygusal olduğunu belli etme , edersen seni av olarak görürler.." sizce de haklı mı?
Bende çevremde bunu gözlemledim biraz gerçekten durum böyle gibiDoğru tespit duygusuz davrandığım kişiler çok ısrarcı davrandı.Yanında gözyaşı döktüğüm insan bu acılar seni güçlendirecek deyip çekip gitti. Ben onu engelledikten aylar sonra başka yerden mesaj attı
Manzara resmi vs, çiçek veya gün batımı gibi şeyler paylasip müzik eklemek de buna dahil mi
Hmm bu bilgi baya işime yarayacak gibi :))Ne yaşarsanız yaşayın, siz %90 verirseniz karşı taraf o konuya %10 vermek zorunda kalır.
Konu matematiktir ve nettir.
Aahahah ya bu benim bir buçuk sene felan önceki hâllerim, ama duzeldim artik , yani fazla duygusal düşününce ağlayarak bile atilabiliyor o storylerYani akrabamin karisi eşiyle ne zaman kavga etse resimle ve gondermeli muzikle stori paylasir.
Ne zaman kavga ettiklerini devamli yayinlamasindan anliyoruz artik bence sacma.
Aslında kast ettiğimde daha cok sosyal medyada paylaşma yönünde, ama fikrinizi belirtmissiniz zaten, teşekkür ederimben duygularımı çok uçlarda ve belli ederejk yaşıyorum pişman değilim. ama bunu birebir belli ederim. sosyal medyada böyle paylaşımlar güldürüyor beni
bence yapmayın ya. aksine mutlu güzel şeyler paylaşın. sosyal medyada herkes aşırı mutlu dosta düşmana mesaj. çok istiyorsanız arkadaşlarınıza özel paylaşın yakın arkadaşlarda içinizde kalmasınAslında kast ettiğimde daha cok sosyal medyada paylaşma yönünde, ama fikrinizi belirtmissiniz zaten, teşekkür ederim
Manzara resmi vs, çiçek veya gün batımı gibi şeyler paylasip müzik eklemek de buna dahil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?