Değer veriyor sevdiğim şeyleri alır gelir haklısınız herseyi göz önünde olan biriBence söylemediği şeylere takılmayın size değer veriyormu onemsiyor mu bu hareketlere bakin dakika basi seni seviyorum aşığım ölüyorum deyip kadinin arkasindan olmadık isler çeviren adamlar var bunun ne kıymeti var
Değişmek zorunda değil. Siz de onu öyle kabul etmek sorundasınız, sevdiğiniz için.Hep böyleydim diyor yapım bu diyor ama insan sevdiği için biraz değişir dedim
Her insanın sevme şekli ve bunu ifade etme şekli farklı sanırım. Bende örneklerini çevremde görüyorum. Bense aksine seviyorsam bunu dile getirmeyi, güzel sözler söylemeyi çok severim.. erkek arkadaşımda öyle. Dile getirmiyorsa bile hissedersiniz ki hissetmişsiniz de :) Böyle kabullenin, eşinizin sevme şeklide bu. Daim olsun.merhabalar malum yasaklar başlıyor kapanma dönemine geçtik bende kızımla ailemin yanına geldim değişiklik olsun diye home office çalışıyorum ailemin yazlığı yalovada biraz burda kalim dedim cok sıkıldım kendi evim İstanbul da eşim yasak olunca uzun sürede olunca gel dedi 2 haftadır ordasın bayramda ben de gelemiyorum dedi. bende burda kalayım dedim biraz aşırı bunaldım aslın da ondan beklediğim özledim sizi gelin ne bilim bu tarz hayatta demez .hani evin var burda gel der niye evlendik o zaman der ama asla özledim ya da ne bilim yanımda olmanı istiyorum demez en son ben derim beni mi özledin diye evet der duygularını aktaramamışsınız 3 senedir evliyim anlamıyorım çok mu zor sürekli bu yüzden muzdaribim aileme giderim biraz uzun olunca arar geliyor musun almaya geleyim der asla özledim demez bir kez olsun seni seviyorum demez hediye alır özel günleri kutlar. ama sevgi sözcükleri olmaz .beni seviyor bende onu seviyorum ama o sevgisini yansıtmıyor bana ruhsuz davranıyor. sizce düZelme şansı var mı
İnsan hissetmediği şeyi söyleyemez. Eşiniz sonuçta sizden utanıyor olamaz.merhabalar malum yasaklar başlıyor kapanma dönemine geçtik bende kızımla ailemin yanına geldim değişiklik olsun diye home office çalışıyorum ailemin yazlığı yalovada biraz burda kalim dedim cok sıkıldım kendi evim İstanbul da eşim yasak olunca uzun sürede olunca gel dedi 2 haftadır ordasın bayramda ben de gelemiyorum dedi. bende burda kalayım dedim biraz aşırı bunaldım aslın da ondan beklediğim özledim sizi gelin ne bilim bu tarz hayatta demez .hani evin var burda gel der niye evlendik o zaman der ama asla özledim ya da ne bilim yanımda olmanı istiyorum demez en son ben derim beni mi özledin diye evet der duygularını aktaramamışsınız 3 senedir evliyim anlamıyorım çok mu zor sürekli bu yüzden muzdaribim aileme giderim biraz uzun olunca arar geliyor musun almaya geleyim der asla özledim demez bir kez olsun seni seviyorum demez hediye alır özel günleri kutlar. ama sevgi sözcükleri olmaz .beni seviyor bende onu seviyorum ama o sevgisini yansıtmıyor bana ruhsuz davranıyor. sizce düZelme şansı var mı
Aslinda diyor,ama kendi lisaniyla.İste geliyormusun seni almaya geleyim mi esine gore seni özledim demekle es deger :)3 senedir evliyim anlamıyorım çok mu zor sürekli bu yüzden muzdaribim aileme giderim biraz uzun olunca arar geliyor musun almaya geleyim der asla özledim demez
Herkesin sevgi dili farklidirmerhabalar malum yasaklar başlıyor kapanma dönemine geçtik bende kızımla ailemin yanına geldim değişiklik olsun diye home office çalışıyorum ailemin yazlığı yalovada biraz burda kalim dedim cok sıkıldım kendi evim İstanbul da eşim yasak olunca uzun sürede olunca gel dedi 2 haftadır ordasın bayramda ben de gelemiyorum dedi. bende burda kalayım dedim biraz aşırı bunaldım aslın da ondan beklediğim özledim sizi gelin ne bilim bu tarz hayatta demez .hani evin var burda gel der niye evlendik o zaman der ama asla özledim ya da ne bilim yanımda olmanı istiyorum demez en son ben derim beni mi özledin diye evet der duygularını aktaramamışsınız 3 senedir evliyim anlamıyorım çok mu zor sürekli bu yüzden muzdaribim aileme giderim biraz uzun olunca arar geliyor musun almaya geleyim der asla özledim demez bir kez olsun seni seviyorum demez hediye alır özel günleri kutlar. ama sevgi sözcükleri olmaz .beni seviyor bende onu seviyorum ama o sevgisini yansıtmıyor bana ruhsuz davranıyor. sizce düZelme şansı var mı
katılıyorum değimese de sevdiğini biliyorsun sonuçtaHerkesin sevgi dili farklidir
Öyle şey mi olur yaaa alıştırmalısın kendiniBen de böyleyim. Söyleyemem. İçimde volkanlar patlar ama söyleyemem. Ama eşimi çok seviyorum. Söylemek aklıma gelmez. Artık alıştı buna. Çok sorun yaşadık zamanında. Söylesen ölür müsün derdi. Böyle şeyleri söylemek bana şöyle geliyor: Hani mesela eşinizin annesi ile tanışırsınız sevgiliyken. Ona x teyze dersiniz. Ama evlenince anne demenizi ister. Siz o anne kelimesini söylerken nasıl yabancılık çekiyorsanız ben de bu tarz şeyleri söylerken yabancılık çekiyorum. Sanki ağzıma hiç yakışmıyormuş gibi gelir. Umarım anlatabilmişimdir
Alıştık bizÖyle şey mi olur yaaa alıştırmalısın kendini
Ödev ver kendine günlük su kadar soyliycem diye bı bakmışsın alışmışsın
Alıştık bizçocuğum olunca belki ararım bu yabaniliği üstümden. Ona bol kullanırım çünkü
Oluyor arada nadir ama ben çok takmazsam yanaşıyor öyle hemensizi mutlu etmiyorsa konuşup çözmeye çalışın hiç mi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?