Duygularnz hereyden nemli mi?

Özel hayatımda duygularımdan önce mantığımı ön plana çıkarırım
Zamanın birinde duygularım ön plandaydı.. gördüm görücemi
Şimdi ise o duyguyu araki bulasın
İş hayatındada... aynı anlıycanız, acı tecrübeler insanı katılaştırıyor.

Tecrübe yaşamadan insan olgunlaşamıyor tabikide.Duygularımızı mantık çerçevesinde
kullanmalıyız................................................................................................

Mantıklı düşününce yaptığımız hatalar daha az olmakta.Duygular işin içine girince biraz hassaslaşıyoruz.

çoğu yorumların aksine
ben duygularımla karar veririm
şimdiye kadar hiç pişman olmadım
inşallahda olmam

annem hep çok mantıklısın, sıkıcı değil mi, biraz duygulu olsana der bana
halbuki ben duygusalım, içimde yaşıyorm anlaşılmıyor sanırım
yıllar yıllar önce (9 yıl olmuş) işimle ilgili çok duygusal bir karar vermiştim, hala hayatımın en doğru kararıdır diyorum, gerçi aksi durumda neler yaşardım bilemiyorum tabi
ama şimdiki yaşantımdan eşimden memnunsam bu kararım sayesindedir

niye ki, bence ilginç değil
duygular görünmez, içte yaşanr zaten
kimi insan ilan etmez duygularını, kolay kolay anlayamazsın

Bazen duygular mantığın önüne geçiyor,işte ozaman duygularınızın açığa çıktığı andır ve
içinizde bir ses tamam der.Budur................................................

yerine göre..
bazı durumlarda sadece mantık ya da sadece duygu hiçbirşeye yaramaz..
örneğin bir anne evladı hastayken asla mantığına göre hareket edip üzülmemezlik yapamaz..
ya da bir şirketde işe alınacak kişiler içinde en iyi seçilip öyle tercih yapılır
duygu olmaz..
yani yerine durumuna zamanına göre değişir bence...

Duygusal verilen kararlar daha sonra beni üzebileceğinden iş hayatında mantığımı kullanırım.............
Özel hayatımdada hislerimi kullanırım............................

Çok fazla duygularıma yer veriyorum hayatımda,mantık hep geri planda kalıyor...Bu duruma sinir olsamda bir türlü değişmiyor...

genelde mantığım daha öndedir.. ama bişeyi çokl istersem mantık filan dinlemem direk yaparım..

duygularıma ve hislerime güvenerek hareket ederim. seviyorsam yaşar gideriz kırıldıysa artık yokum demektir.

Olumlu sonuçlar almak adına mantığımı kullanıyorum,ama ikili ilişkilerde
duygularım ön plana çıkıyor..............................................................

İnsanlarla ilişkilerimde -yakın çevremdekilerle-duygularıma göre hareket ederim.Bana uzak kişiler için duygularımı asla devreye sokmam.:dilcikar:
İşimle ilgili konularda ise mantığımla hareket ederim.
Aslında yapmamız gereken şey,aldığımız kararlarda fazla duygusal olmamak.Duygularla hareket etmek çoğu zaman bizi yanılıtır ve bize zarar verir.

Duygusallık,mantıkla kıyaslandığında benim için biraz sönük kalıyor.
Zayıflıklar bana göre değil..........................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…