- 21 Mart 2011
- 1.464
- 14
- 108
bende özledim sizleri :)) nasılsınız kızlar
kuzum yine nerelerdesin yahuuu özletttinnn![]()
canlar ya ben çok sıkıntılıyım bu aralar inanılmaz moralim bozuk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende özledim sizleri :)) nasılsınız kızlar
kuzum yine nerelerdesin yahuuu özletttinnn![]()
canım güle güle güsel günlerde kullan herşeyini,hepsi güsel fakat İstanbullu nevresime bayıldım:78:
neyin var duygm
bnde bişiler hissettm sanki yoksa sen uğramamazlık etmezdn bu kdr![]()
ama tatlım olurmuş bunlar hep okumuomuyuz heryerde de, sonuçta iki farklı yapıda aile ilk defa karşılaşıolar çok normal, bence hersey düzelir,moralini bozma bu dönemlerin tadını çıkarsevdiğine bi adım daha yaklaşıosn zorluklrını yaşasan bile hepsi gecicek sonuç olarak dimii
size nazar değmesn yeterki![]()
Güle güle kullan herşeyin çok güzel,şu pijama takımlarından alsammı acaba diye düşünüyorum bende![]()
tatlım benim hediye çekim vardı 20 tl
ikisine toplam 5 tl ödedim sadece
benim hoşuma gitti valla zaten uzun pijamayla yatamadığım için böyle kısa alıyorum genelde![]()
Bedavaya almışsın nerdeyseKısalar daha rahat bencede belki alırım :86:
cok guzelmiş yaa takımlar :)
bende gecen oysho da gormustum bole sirin sirin sortlu takımları içim gitmişti :))
güle güle kullan canım :)
aman aman sözlü kızımızın kırmızı saten nevresimi de varmıs, güle güle kulan cnm![]()
canım tekrar bakınca topicine hatırladım istanbullu nevresim takımını,seninki de çok güselmiş ya bayıldımgüle güle kullan inş. canım hepsini,tekrardan söyleyeyim
![]()