Duygum'un Çeyiz Topiği

ama tatlım olurmuş bunlar hep okumuomuyuz heryerde de, sonuçta iki farklı yapıda aile ilk defa karşılaşıolar çok normal, bence hersey düzelir,moralini bozma bu dönemlerin tadını çıkar:69:sevdiğine bi adım daha yaklaşıosn zorluklrını yaşasan bile hepsi gecicek sonuç olarak dimii:69:
size nazar değmesn yeterki:nazar:

ama tatlım olurmuş bunlar hep okumuomuyuz heryerde de, sonuçta iki farklı yapıda aile ilk defa karşılaşıolar çok normal, bence hersey düzelir,moralini bozma bu dönemlerin tadını çıkar:69:sevdiğine bi adım daha yaklaşıosn zorluklrını yaşasan bile hepsi gecicek sonuç olarak dimii:69:
size nazar değmesn yeterki:nazar:

cnm benim çok saol destek oluğun için.

biliyorum herkes de böylev söylüyor ama hem annemi hem karşı tarafın ailesenini iadere etmeye çalışmak daha şimdiden sorluyor. nişanlanınca ne yapıcam:26:

45294061611131791_1_org_zoom.jpg

45294061601131787_1_org_zoom.jpg

şortlu takımlarımm:nazar::nazar:

Eklentiler

• $45294061601131787_1_org_zoom.webp
    $45294061601131787_1_org_zoom.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 38
Güle güle kullan herşeyin çok güzel,şu pijama takımlarından alsammı acaba diye düşünüyorum bende :9:

Güle güle kullan herşeyin çok güzel,şu pijama takımlarından alsammı acaba diye düşünüyorum bende :9:

tatlım benim hediye çekim vardı 20 tl

ikisine toplam 5 tl ödedim sadece:1::1:

benim hoşuma gitti valla zaten uzun pijamayla yatamadığım için böyle kısa alıyorum genelde:9:

tatlım benim hediye çekim vardı 20 tl

ikisine toplam 5 tl ödedim sadece:1::1:

benim hoşuma gitti valla zaten uzun pijamayla yatamadığım için böyle kısa alıyorum genelde:9:

Bedavaya almışsın nerdeyse :9:Kısalar daha rahat bencede belki alırım :86:

cok guzelmiş yaa takımlar :)

bende gecen oysho da gormustum bole sirin sirin sortlu takımları içim gitmişti :))

güle güle kullan canım :)

11112_01.jpg

piyasa fiyatı 210 tl ben toplam kargo vs dahil 60 tl ödedim:emir_bebek:

ayrıca bornozumla aynı marka dantela vita. bornozum çok güzel umarım buda çok güzeldir:nazar::nazar:

Son düzenleme:
canım tekrar bakınca topicine hatırladım istanbullu nevresim takımını,seninki de çok güselmiş ya bayıldım:16: güle güle kullan inş. canım hepsini,tekrardan söyleyeyim:1:

aman aman sözlü kızımızın kırmızı saten nevresimi de varmıs, güle güle kulan cnm:69:

nilimmm yaa daha sözlü olamadık yakında oluyorum ama inş.. nasılll beğendin miii nevresim takımımı:emir_bebek:

canım tekrar bakınca topicine hatırladım istanbullu nevresim takımını,seninki de çok güselmiş ya bayıldım:16: güle güle kullan inş. canım hepsini,tekrardan söyleyeyim:1:

bebemmm saol seninki de çok hoşş. elimden geldiğincwe bişeler almaya çalışıyorum işte bu aralar sözüm olacak o yüzden çok bişe alamıyorum. ama 2012 de hız vericemm:10::10:

Kızlar çeyizime aldığım her yeni parçayı hem sizin için hem de benim için bakması kolay olsun diye ilk sayfamda konu başlığına ekliyorum...

Haberiniz ola.:emir_bebek:

Back
X