• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygum'un Çeyiz Topiği

hepsi biribirinden guzelmiş tatlım :) bitirdigin gunleri nişan dugun ev ve bebiş topiklerinide goruruz inşallah

mutlu aşk dolu gunlerde aşkla kullan hepsini inşallah :24:

hepsi biribirinden guzelmiş tatlım :) bitirdigin gunleri nişan dugun ev ve bebiş topiklerinide goruruz inşallah

mutlu aşk dolu gunlerde aşkla kullan hepsini inşallah :24:

yaa ben seni yerimmmmmm yaa :52: sen ne güzel şeyler sölüyosun öleeeee :52::52::52:

inş o yolları da beraber atlatırızz cnmm bnmmmm:69::69:

duygm noluo bakim terfi fln, yoksa bizden habersz sözleniomusunnnn:5:

balımmm benim bayramdan sonra istemeye geliyolar. sölemiştim snelen aysızgökyüzü'ne bayramdan sonra gelceklerini. ama emin değildim. annesi beni aradı bayramdan sonra gelcez kızım dedi:52: iş kesinleşmiş oldu:52: ayy çok mutluyum cnm yaa

sen nerelerdesin hem bakim yoksun uzun zamandırr:47:

canım hepsi çok güzel güle güle kullan bişey sorcam limon saklama kabını nerden aldın..

ayy cnm benm yaa:) seni öyle kolay kolay vermeyiz amaa!!!:19:
hayırlısı olsn inş, heyecan da basmıstr simdi seni:18:, inş çok güzel geçer hersey, iyi haberlerini bekliorz:52:

canım hepsi çok güzel güle güle kullan bişey sorcam limon saklama kabını nerden aldın..

canım morhipo sitesinden almıştım ben onu kampanyası vardı ama ikea carrefour gibi yerlerde hep bulabilirsin :34:

ayy cnm benm yaa:) seni öyle kolay kolay vermeyiz amaa!!!:19:
hayırlısı olsn inş, heyecan da basmıstr simdi seni:18:, inş çok güzel geçer hersey, iyi haberlerini bekliorz:52:

ayyy sorma meleğim yaaaaa ben heyecandan ölüyorummmmmmmmm:52::52::52::52::52::52:

nasıl güzel bişey bu yaa:78:

http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-i...i-heyecanimizi-paylasalim-7.html#post20620700

bak yeni topikte açtıkkk gelsene sohbetimize sende. seninde tez zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzz bidenemmm:64::64::64:

hepsi gerçekten çok güzel ve işe yarayan kullanışlı şeyler..güle güle kullan

balımmm benim bayramdan sonra istemeye geliyolar. sölemiştim snelen aysızgökyüzü'ne bayramdan sonra gelceklerini. ama emin değildim. annesi beni aradı bayramdan sonra gelcez kızım dedi:52: iş kesinleşmiş oldu:52: ayy çok mutluyum cnm yaa

sen nerelerdesin hem bakim yoksun uzun zamandırr:47:
kıyamam ya nasıldaa mutluluğuunu hissetriyo:nazar::nazar::nazar:

:71:yaa sormaaa ebrummmm nefesim kesiliyorr heyecandannn kolay değil tam 5buçuk yıldır bu anı bekliyoruzz aşkımla:69::69::69:

oooo baya olmuş maşallahhh :) yasınız kaç buarada merak ettim:))) artık bayram sonu söz fotolarıınıda eklersinnn canımmmm :)onuda merakla bekliyor olacaıımm ..çeyizlerin çok guzel..2 nuamralı pike takımına bayıldımm özellikle

teşekkür ederim cnmm days in colours un pike takımı o hepsiburadadan indirimle almıştımm:emir_bebek:

21 yaşındayımm:8: söz fotolarını koymayacağım malesef cnm belki bi ara koyup hemen kaldırırım çünkü erkek arkadaşımın buraya üyeliğimden haberi yok :17:

sen de yapıyor musun çeyiz yoksa evli misin?:31:

teşekkür ederim cnmm days in colours un pike takımı o hepsiburadadan indirimle almıştımm:emir_bebek:

21 yaşındayımm:8: söz fotolarını koymayacağım malesef cnm belki bi ara koyup hemen kaldırırım çünkü erkek arkadaşımın buraya üyeliğimden haberi yok :17:

sen de yapıyor musun çeyiz yoksa evli misin?:31:

güzel günlerde kullan canım inşallah :) yok ben evli değilim ama bayram sonu erkek arkadaşımın ailesi gelcek tanışmaya inşşalh ama gunu belli değil henuz ne zaman bakalım :))))

sen yinede bi ara koy bakalım silersin sonra:)))

Son düzenleme:
$0011826_01_276x385.webp

az önce markafonideden taç marka mikrofiber boncuk elyaf 2 adet 50 X 70 yastık aldımm:nazar::nazar:

biri hayatımın anlamına öbürü banaaaa:52::52:

Son düzenleme:
canım güle güle güsel günlerde kullan herşeyini,hepsi güsel fakat İstanbullu nevresime bayıldım:78:

Back
X