Duygum'un Çeyiz Topiği

hepsi biribirinden guzelmiş tatlım :) bitirdigin gunleri nişan dugun ev ve bebiş topiklerinide goruruz inşallah

mutlu aşk dolu gunlerde aşkla kullan hepsini inşallah :24:

hepsi biribirinden guzelmiş tatlım :) bitirdigin gunleri nişan dugun ev ve bebiş topiklerinide goruruz inşallah

mutlu aşk dolu gunlerde aşkla kullan hepsini inşallah :24:

yaa ben seni yerimmmmmm yaa :52: sen ne güzel şeyler sölüyosun öleeeee :52::52::52:

inş o yolları da beraber atlatırızz cnmm bnmmmm:69::69:

duygm noluo bakim terfi fln, yoksa bizden habersz sözleniomusunnnn:5:

balımmm benim bayramdan sonra istemeye geliyolar. sölemiştim snelen aysızgökyüzü'ne bayramdan sonra gelceklerini. ama emin değildim. annesi beni aradı bayramdan sonra gelcez kızım dedi:52: iş kesinleşmiş oldu:52: ayy çok mutluyum cnm yaa

sen nerelerdesin hem bakim yoksun uzun zamandırr:47:

canım hepsi çok güzel güle güle kullan bişey sorcam limon saklama kabını nerden aldın..

ayy cnm benm yaa:) seni öyle kolay kolay vermeyiz amaa!!!:19:
hayırlısı olsn inş, heyecan da basmıstr simdi seni:18:, inş çok güzel geçer hersey, iyi haberlerini bekliorz:52:

canım hepsi çok güzel güle güle kullan bişey sorcam limon saklama kabını nerden aldın..

canım morhipo sitesinden almıştım ben onu kampanyası vardı ama ikea carrefour gibi yerlerde hep bulabilirsin :34:

ayy cnm benm yaa:) seni öyle kolay kolay vermeyiz amaa!!!:19:
hayırlısı olsn inş, heyecan da basmıstr simdi seni:18:, inş çok güzel geçer hersey, iyi haberlerini bekliorz:52:

ayyy sorma meleğim yaaaaa ben heyecandan ölüyorummmmmmmmm:52::52::52::52::52::52:

nasıl güzel bişey bu yaa:78:

http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-i...i-heyecanimizi-paylasalim-7.html#post20620700

bak yeni topikte açtıkkk gelsene sohbetimize sende. seninde tez zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzz bidenemmm:64::64::64:

balımmm benim bayramdan sonra istemeye geliyolar. sölemiştim snelen aysızgökyüzü'ne bayramdan sonra gelceklerini. ama emin değildim. annesi beni aradı bayramdan sonra gelcez kızım dedi:52: iş kesinleşmiş oldu:52: ayy çok mutluyum cnm yaa

sen nerelerdesin hem bakim yoksun uzun zamandırr:47:
kıyamam ya nasıldaa mutluluğuunu hissetriyo:nazar::nazar::nazar:

:71:yaa sormaaa ebrummmm nefesim kesiliyorr heyecandannn kolay değil tam 5buçuk yıldır bu anı bekliyoruzz aşkımla:69::69::69:

oooo baya olmuş maşallahhh :) yasınız kaç buarada merak ettim:))) artık bayram sonu söz fotolarıınıda eklersinnn canımmmm :)onuda merakla bekliyor olacaıımm ..çeyizlerin çok guzel..2 nuamralı pike takımına bayıldımm özellikle

teşekkür ederim cnmm days in colours un pike takımı o hepsiburadadan indirimle almıştımm:emir_bebek:

21 yaşındayımm:8: söz fotolarını koymayacağım malesef cnm belki bi ara koyup hemen kaldırırım çünkü erkek arkadaşımın buraya üyeliğimden haberi yok :17:

sen de yapıyor musun çeyiz yoksa evli misin?:31:

teşekkür ederim cnmm days in colours un pike takımı o hepsiburadadan indirimle almıştımm:emir_bebek:

21 yaşındayımm:8: söz fotolarını koymayacağım malesef cnm belki bi ara koyup hemen kaldırırım çünkü erkek arkadaşımın buraya üyeliğimden haberi yok :17:

sen de yapıyor musun çeyiz yoksa evli misin?:31:

güzel günlerde kullan canım inşallah :) yok ben evli değilim ama bayram sonu erkek arkadaşımın ailesi gelcek tanışmaya inşşalh ama gunu belli değil henuz ne zaman bakalım :))))

sen yinede bi ara koy bakalım silersin sonra:)))

Son düzenleme:
$0011826_01_276x385.webp

az önce markafonideden taç marka mikrofiber boncuk elyaf 2 adet 50 X 70 yastık aldımm:nazar::nazar:

biri hayatımın anlamına öbürü banaaaa:52::52:

Son düzenleme:
canım güle güle güsel günlerde kullan herşeyini,hepsi güsel fakat İstanbullu nevresime bayıldım:78:

Back
X