duygusal açlığa son veriyorum

ermus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
1.991
3.937
208
37
benim sorunum tamamen bu DUYGUSAL AÇLIK
biraz geçmişimden bahsedeyim 3 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var bekarken hep kilolu biriydim evlendiğimde 77 kiloydum sonra diyet yaptım 72ye kadar düştüm ve hamile olduğumu öğrendim doğuma gittiğimde 85 kiloydum doğumdan sonra kilo verme sürecim başladı kendi kendine bir yere kadar gitti ben de diyet yaptım ve en son yazın 57yi gördüm hiç hayatımda bu kadar zayıf olmamıştım
ama yaz tatili bayramlar derken bu sabah bir tartıldım 63 hemen bu gidişi bir son veriyorum hedefim ilk olarak 55 sonrasında 53 ben zaten deftere yazarak günlük tutuyordum çok etkili oluyor günlüğümü buraya taşımaya karar verdim
en büyük sıkıntım gece yatarken yemek yemek en tehlikelisi ve bunu tamamen duygusal açlıktan yapıyorum aslında yediğim yemekten zevk almıyorum sanki o saat şuurum kapanıyorum ve yatağa büyük bir pişmanlıkla giriyorum
ama bugün son verdim bu duruma
SON

uyguladığım diyet yöntemi sağlıklı beslenme üzerine yalnız ben ara öğün yapmıyorum yaptığım zaman aklım bu sefer sürekli yemekte oluyor 3 öğün şeklinde besleniyorum
bugünkü kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta üzerine bol taze nane ve maydonoz doğradım
5 zeytin
çay

ekmek tüketmiyorum mümkün olduğunca inanıyorum bu sefer olacak dün gece çok mutsuzdum çünkü zayıflayınca eski kıyafetlerimin hepsini değiştirdi yeni ciciler aldım onların içine giremezsem ne yaparım yok ya kesin zayıflayacağım inanıyorum kendime

Hayirli olsun canim insallah basirirsin ki bir kez basarmissin yine olur :KK66: ben bu duygusal aclikla ilgili soru sorucam tabii cevap vermek istersen.. Sevme sevilme yanlizlik gibi bir problemin var mi ya da oldu mu canim? Duygusal aclik diyorsun ya o sebeple soruyorum..

uyguladığım diyet yöntemi sağlıklı beslenme üzerine yalnız ben ara öğün yapmıyorum yaptığım zaman aklım bu sefer sürekli yemekte oluyor 3 öğün şeklinde besleniyorum
bugünkü kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta üzerine bol taze nane ve maydonoz doğradım
5 zeytin
çay

ekmek tüketmiyorum mümkün olduğunca inanıyorum bu sefer olacak dün gece çok mutsuzdum çünkü zayıflayınca eski kıyafetlerimin hepsini değiştirdi yeni ciciler aldım onların içine giremezsem ne yaparım yok ya kesin zayıflayacağım inanıyorum kendime
İnaniyorsan olacak canim kesinlikle ;) :KK9:

Hayirli olsun canim insallah basirirsin ki bir kez basarmissin yine olur :KK66: ben bu duygusal aclikla ilgili soru sorucam tabii cevap vermek istersen.. Sevme sevilme yanlizlik gibi bir problemin var mi ya da oldu mu canim? Duygusal aclik diyorsun ya o sebeple soruyorum..
yok hayır uzmanlar istenmeden yenen yemeğe duygusal açlıkla yenildiğini söylüyorlar genelde
yoksa mutlu bir ailem var 2 yaşında bir oğlum var şükürler olsun

yok hayır uzmanlar istenmeden yenen yemeğe duygusal açlıkla yenildiğini söylüyorlar genelde
yoksa mutlu bir ailem var 2 yaşında bir oğlum var şükürler olsun
Allah bozmasin canim masaallah:nazar: o zaman ondan bende de var :KK70:

günü yeme içme bakımından noktaladığıma göre artık yazabilirim
öğle yemeği:
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt
2 kaşık aşure

akşam yemeğim:
1 tabak patlıcan yemeği
1 bardak ayran

şöyle bakınca gayet iyi görünüyor su içmeyi unutuyorum ama başlamam lazım tekrardan su içmeye bakalım inş
bu sefer uzatmadan vereceğim kilolarımı haftayı merakla bekliyorum bakalım kaç kilo çıkacağım

benim ki gün boyu yanlizliktandi canım ve stres. Cocuk olunca duygusal acligim acicik azaldi :p

benim sorunum tamamen bu DUYGUSAL AÇLIK
biraz geçmişimden bahsedeyim 3 yıllık evliyim 2 yaşında bir oğlum var bekarken hep kilolu biriydim evlendiğimde 77 kiloydum sonra diyet yaptım 72ye kadar düştüm ve hamile olduğumu öğrendim doğuma gittiğimde 85 kiloydum doğumdan sonra kilo verme sürecim başladı kendi kendine bir yere kadar gitti ben de diyet yaptım ve en son yazın 57yi gördüm hiç hayatımda bu kadar zayıf olmamıştım
ama yaz tatili bayramlar derken bu sabah bir tartıldım 63 hemen bu gidişi bir son veriyorum hedefim ilk olarak 55 sonrasında 53 ben zaten deftere yazarak günlük tutuyordum çok etkili oluyor günlüğümü buraya taşımaya karar verdim
en büyük sıkıntım gece yatarken yemek yemek en tehlikelisi ve bunu tamamen duygusal açlıktan yapıyorum aslında yediğim yemekten zevk almıyorum sanki o saat şuurum kapanıyorum ve yatağa büyük bir pişmanlıkla giriyorum
ama bugün son verdim bu duruma
SON
Tebrik ederim 57 lere kadar inmissin tekrar basaracagina inanıyorum. Bir kere yapan ikinciyi de yapar yeter ki istesin :KK9:

şükür yazabiliyorum acayip yoğun bir gündü
hemen yediklerimden başlayayım
sabah:
yumurtalı yeşil domates kavurması küçük bir tabak

3 zeytin bir çatal peynir
çay

öğle:
ıspanak yemeği 1 kepçe
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek
kahvenin yanında küçük hobby çikolatası yedim:(

akşamı çok hafif kapatacağım o zaman mutlu içim rahat bir şekilde yatağa girerim
aç yatmak hem zor hem de çok mutlu edici bir şey aç yatmam lazım kesinlikle

ne güzel 38 40 beden arası gelip gidiyordum hatta 55 olup 38 giyecektim hep ama kilo aldım sinir oluyorum kendime olsun neyse ben 55 olacağım hatta 53 olup 2 kilo kilo alma payı koyacağım kendime yapacağım bunu yapmam lazım çok emek verdim hemde bu sefer uzatmadan yapmak iistiyorum sağlıklı beslenerek
ama sevindiğin bir konu var kaç aydır dilediğimi yiyip içiyorum yinede çok kilo almadım bunun sebebi bence sağlıklı beslenerek kilo verdiğim için

bu arada akşam eve gidince oğluma simit kurabiye yapıcam ama ben bi tane bile yemeyeceğim inş buraya da yazarım yemedim diye

kaç gündür yazamadım günlüğüme sonunda kavuştum
şu anda kendimi nasıl huzurlu hissediyorum anlatamam çünkü bugün diyetimi tam anlamıyla uyguladım ben 45 dklık yürüyüşümü yaptım geldim
hemen yediklerimi yazayım
sabah:
4 kaşık yoğurt
3 kaşık müsli

ara: 1 burçak bisküvi

öğle:
1 kepçe şehriye çorba
1 kepçe mantar sote yemeği
öğle arasında yürüyüşümü de yaptım şimdi çayımı içiyorum huzurla aslında bunun adı diyet değil sağlıklı yaşam nasıl huzurlu hissediyorum kekler börekler pastalar yediğimde çok huzursuz oluyorum yemeyeceğim zaten haftaya değil sonraki hafta oğlumun 2 yaşını kutlayacağız sadece o gün kendime izin vereceğim o da yine yaptığım salatalardan yerim abartmadan ve akşam yemem tek öğün yaparım
akşam spor olarak 500 ip atlayacağım süper faydalı kasların taş gibi oluyor hemde bütün kaslar

dün akşam eve geç gittim okulda kursum vardı fırında tavuk yaptım hemen birde salata
bende 1 baget ve salata yedim akşam eşim afyondan lokum almıştı ilk başta yemedim ama en son oğlum ille ağzıma soktu mecbur yedim neyse artık sabah tartıldım 61.2 çıktım mutluyum olacak bu iş ama dün ip atlayamadım oğlum rahatzsız gibi uyuyamadı dün gece
sabah uyanın koca bir bardak suyumu içtim arkasına 1 domates tere roka 1 kk peynir 6 zeytin ve 2 cevizden oluşan kahvaltımı yaptım gayet mutlu hissediyorum kendimi bugün yine yürüyüşe devam

Back
X