Hissetse gitmişti yani ?Bana itiraf etti. Bisey hissettim zannettim dedi ama sevgi degildi dedi. Yeminler etti. Ekmege el bastı.
Baska hesabında yakaladım. Bi süre kalmıs sonra kaldırmis.ben 6 aydır ölü gibiyim. Cocugum var, hamile kaldım bebegimi kaybettim. Buraya yazamıyorum herseyi.Nasil biyografisine adini yazmis ya?
E herkes gorur oyle?
E sizinle evli?
Bu ne gozu karalik?
Yakalamasaniz sormasaniz ne olacakti?
Baska sehirde kadın. Ve esim il dısına çıkmadı o seminerden sonra. Olsa bilirdim mutlaka. Zaten kadın evli. Uzaktan sevmis belli ama benim merak ettigim uzaktan o kadar derin his beslenir mi. Gercekten bilmedigim icin soruyorum. Ben olsam unuturdum yani. Aklımı takmazdım o kadar. Ama eşim sanki çok derin sevmis gibi sanıyorumBence dahası var oraya isim yazma düzeyine gelene kadar neler yaşandı? Uzaktan hoslanti meselesine benzemiyor
You tube den yorum geçmısine baktım onun adını aldıracak seyler yazmis. Okudugu kitaba m harfi yazmis. Onun çalıştığı okula bakmis googl dan. Bunun gibi şeyler.Mesajlaşma konuşma yoksa ne yakaladınız anlamadım. Benim bir arkadaşımin kocası banka da bir kız görmüş yüzünde maske olan gözlerini o kadar beğenmiş ki arkadaşımdan özür dilemiş gözlerine bakmaktan kendimi alıkoyamadm özür dilerim hakkına girdim çok etkilendim ama sana ihanet olmasın diye anlatıyorum demişti . Galiba eşin de etkilendi hatta kaçamak yapmaya çalıştı ama yüz bulamadi
Anladım çok üzücü senin için ama herkes bu duyguya kapilabilir önemli olan aldatmamasi konuşmaması buluşmamasi . Bide öyle düşünmelisin çok güzel kadınlar var gerçekten duygusal olarak çok etkilenmiş belli ki ama seninle beraber seni aldatmamis en azından affedilmeyecek gibi değil benceYou tube den yorum geçmısine baktım onun adını aldıracak seyler yazmis. Okudugu kitaba m harfi yazmis. Onun çalıştığı okula bakmis googl dan. Bunun gibi şeyler.
bazen insanın elinde olmadan oluyor heralde,bi erkek arkadaşım var kardeşim gibidir,çok sevdiği bir kızla evlendi 9 sene oldu sanırım,geçen gün ortak çevremizde olan bir kızla tanıştık,adam o gündür bu gündür delirdi,oysaki karısının peşinden o kadar çok koşup o kadar çok çaba sarfettiki,şimdide diyorki aşk böyle birşeyse ben önceden ne yaşamışım o hoşlantıymış fln.bu arada kız nişanlı alakaları yok yani,tmm bidaha asla adını anmicam diyor ertesi gün çalıştığı yere gidip arkadaşıyla kahve içiyor görürmüyüm diye,elinde değilmiş,psikolog araştırıyordu en son,yani cidden aşık olunca demekki insan böyle oluyor herlade,ama en mantıklısını yaptı eşine anlattı o da ayrılalım dedi,baskasına birşey hisseden insanın bedeni yanınizda olunca ne olacakki,sizinki ne boyutta bilemeyiz eşiniz tam olarak herşeyi anlattımı bilmiyoruz,uzun bir zaman olmuş ve hala aratıyorsa basit bir his değildir,bir yerde okumuştum bir insanı 3 aydan fazla ısrarla hayatınizda tutuyorsanız birşeyler hissediyorsunuz demektir diye...Merhabalar. Buraya ilk defa yazıyorum. Nasıl başlasam bilemiyorum. Eşim bundan 3 yıl önce il dışına seminere gitti. Orda biriyle tanışmış. Ama kadın evli. Aynı ortamda 5 gün eğitim gördüler.kalabalık bi grupla. Neyse aradan epey zaman geçti ben bu kadınla ilgili bazı şeyler buldum instagramında. Konuşup msjlaşmamışlar ama onun adını biyografisine yazmıştı. Bana itiraf etti. Bisey hissettim zannettim dedi ama sevgi degildi dedi. Yeminler etti. Ekmege el bastı. Biz esimle çok iyiydik. Bana hic uzak durmadı. Bu duygusal hoşlantı neden oldu? Aklımdan hiç çıkmıyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olur biseyler söyleyin. Simdi çok pisman. Bi kere aglarken yakaladım. Sana hissettirdigim heesey icin kendime lanet ediyorum dedi. Sizce sevdi mi o kadını. Sevgi emek istemez mi? Ben 13 yıllık karısıyım. Onun yeri daha mı agır bastı . Kalbinde yer etmese yazar mı oraya buraya?
Aynen haklısın. Eşim o kadar iyi bi insan ki ben bu hatası yüzünden onun diger iyi yönlerini silemedim. Bırakamadım. Degalarca seni kaybetmek istemiyorum dedi. Pişman oldugunu çok belli etti. Esim resim ogretmeni. O kadin da resimle ilgileniyormus. Ona resimler gostermis. Sanata ilgisi varmış yani. Esim gorsellikten etkilenmez. Cunku kadın gercekten çok guzel degildi. Sanki aynı pencereden baktıkları için bi farklı mı geldi? Tarzı, hayata bakışı falan etkile di gibi geliyor. Ben de kadını farklı buldum çünkü. O kadar zor bisey ki. Allah dusmanıma yasatmasınAnladım çok üzücü senin için ama herkes bu duyguya kapilabilir önemli olan aldatmamasi konuşmaması buluşmamasi . Bide öyle düşünmelisin çok güzel kadınlar var gerçekten duygusal olarak çok etkilenmiş belli ki ama seninle beraber seni aldatmamis en azından affedilmeyecek gibi değil bence
Yani seminerde beğenmiş deseydiniz, sadece hormonal derdim.
Ama adam daha sonra da görmediği kadını baya baya arzulamış gibi, aşık olmuş sanki. Aşk için bir emeğe ihtiyaç yok.
Aşk o kadar uzun sürer mi? Insan sıkılır. Aksam benle uyuyor, bana ilgi duyiyor. Baska kadını nereye koyuyor o zaman. En çok üzüldüm şey acaba benden fazla mı sevdi. Çünkü biz severek evlendik. 36 yaşındayım. 17 yaşından beri tanıyorum eşimi. Asla bi yanlış yapmadı. Bu çok ağır geldi çokk
Hem de hiç görmeden. Hiç görmedigi birini kalbinde tuttu. Peki ben neydim onun için. Bana anlatmıyor kesinlikle. Sadece sevgi degildi diyip duruyor.sevgi öyle basit bisey mi diyor. Israrla bunu söylüyor. Instagramına her gün bakmadım diyor. Aptallık salaklık yaptım ama sevgi degildi diyor. Arafta kaldım. Ayrılamıyorum ama unutamıyorum da. Hayatımın sonuna kadar o kadını düşünecegim gibi hissediyorumbazen insanın elinde olmadan oluyor heralde,bi erkek arkadaşım var kardeşim gibidir,çok sevdiği bir kızla evlendi 9 sene oldu sanırım,geçen gün ortak çevremizde olan bir kızla tanıştık,adam o gündür bu gündür delirdi,oysaki karısının peşinden o kadar çok koşup o kadar çok çaba sarfettiki,şimdide diyorki aşk böyle birşeyse ben önceden ne yaşamışım o hoşlantıymış fln.bu arada kız nişanlı alakaları yok yani,tmm bidaha asla adını anmicam diyor ertesi gün çalıştığı yere gidip arkadaşıyla kahve içiyor görürmüyüm diye,elinde değilmiş,psikolog araştırıyordu en son,yani cidden aşık olunca demekki insan böyle oluyor herlade,ama en mantıklısını yaptı eşine anlattı o da ayrılalım dedi,baskasına birşey hisseden insanın bedeni yanınizda olunca ne olacakki,sizinki ne boyutta bilemeyiz eşiniz tam olarak herşeyi anlattımı bilmiyoruz,uzun bir zaman olmuş ve hala aratıyorsa basit bir his değildir,bir yerde okumuştum bir insanı 3 aydan fazla ısrarla hayatınizda tutuyorsanız birşeyler hissediyorsunuz demektir diye...
ben şahsım adına böyle bir yükü kaldıramazdım şahsen,ikisi arasından birini seçmek zorunda olsaydım fiziksel bir aldatmayı,duygusal bir aldatmaya tercih ederdim,bu iki taraf içinde yıpratıcı bir durum,bu arada duyguları beklentiler besler,beklentisi olmayan imkansız olduğunu kesin olarak bilen bir insan bu kadar ısrarla her yerden aratmaz,muhtemelen açık bir kapı var,kadının eşiyle ilgili bir sıkıntısı vardır yada evliliği sallantıdadır,uzaktan ilgi duymak hayranlık olur,hayran olduğun bir insana karşı umudun olmaz beklentin olmaz sürekli ordan burdan profiline bakmazsın,belliki kadının hayatında yolunda gitmeyen bişeyler var.Hem de hiç görmeden. Hiç görmedigi birini kalbinde tuttu. Peki ben neydim onun için. Bana anlatmıyor kesinlikle. Sadece sevgi degildi diyip duruyor.sevgi öyle basit bisey mi diyor. Israrla bunu söylüyor. Instagramına her gün bakmadım diyor. Aptallık salaklık yaptım ama sevgi degildi diyor. Arafta kaldım. Ayrılamıyorum ama unutamıyorum da. Hayatımın sonuna kadar o kadını düşünecegim gibi hissediyorum
Kafamda ben de bunları hep düsündüm. Esim anlatmayinca hatta en beterini düşündüm. Ama bilemiyorum. Hic bisey bilmiyorum. Hayat cehennem oldu bana. Eteafımdaki herkes bana kızıyor sen ne yaşadın da bu kadar uzatıyorsun diye. Ama düsünün ben her gün esimin benle uyurken bile onu hayal ettigini sanıyorum. Ve daha beter şeyler. İşin garibi yaptıgı ve yazdıgı herseyi unutmus. Unutmasa hepsini ortadan kaldırırdı çünkü ben aşama aşama yakaldım. Gercekten unutmus. Ben bunları nasıl yazmısim diyor simdi deben şahsım adına böyle bir yükü kaldıramazdım şahsen,ikisi arasından birini seçmek zorunda olsaydım fiziksel bir aldatmayı,duygusal bir aldatmaya tercih ederdim,bu iki taraf içinde yıpratıcı bir durum,bu arada duyguları beklentiler besler,beklentisi olmayan imkansız olduğunu kesin olarak bilen bir insan bu kadar ısrarla her yerden aratmaz,muhtemelen açık bir kapı var,kadının eşiyle ilgili bir sıkıntısı vardır yada evliliği sallantıdadır,uzaktan ilgi duymak hayranlık olur,hayran olduğun bir insana karşı umudun olmaz beklentin olmaz sürekli ordan burdan profiline bakmazsın,belliki kadının hayatında yolunda gitmeyen bişeyler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?