Duygusal aldatılma

Eşiniz bu kadınla iletişim kurmak için mi başka bir hesap açtı ?
O hesapta biyografi kısmında onun adını gördüğünüzü yazmışsınız çünkü, bu kısmı çok kafama oturtamadım.
Nasıl yazabiliyor bu nasıl bir cesaret ?
Ama benim anladığım şu, Eşiniz bu kadından ruhsal veya fiziksel olarak maalesef çok etkilenmiş.
ve kadınla iletişim kurmayı denemiş, karşılık alamamış gibi bir hissiyat aldım ben anlatımınızdan.
karşılık alamadıkça da sanırım hayranlığı, saplantı haline dönüşmüş gibi görünüyor.
Dua edelim tahmin ettiğimiz gibi kadın karşılık vermemiş olsun.
Üzüldüm sizin hissettiklerinize şuan, böyle hissetmekte o kadar haklısınız ki.
İnşallah bu durumunuz iyilikle çözülür.

İçimden kocana birsürü küfür ettim haberin olsun.

Rabbim senide en kısa zamanda feraha çıkarsın inşallah.

3 5 gunde aralarinda bir sey gecmis olabilir mi ben ondan suphelendim

Ayrıl demiyorum ben burda .
Ama adama haddini bildir en azından.
Mesafe koy .
Boşboğazlık etmesin madem .
Güveni sarsmış seni üzmüş .
Bir bedeli olmalı adama burdan çok sinir oldum valla.
Benimde zamanında başıma geldi pişkince gelip seni aldattım dediler ben evli değildim tabi attım gitti hayatımdan.
Bide beni suçladı şahıs dürüstlük işe yaramıyor dedi .
Dürüstlüğünü kendine saklasın banane

Kadınla takipleşmemiş diger hesabından. O hesap sanat hesabıydı. Yani onceden vardi ama ben girip bakmazdım. Kadınin fotolarini begenmis mi diye baktim hesap gecmisinden, öyle bisey de yok. Hani dedim begen yapmistir ki kadin merak edip buna baksın falan. O da olmamıs. Ne halt yemeye yazmis o zaman. Zaten 1 haftaya kaldırmıs. Pisman oldu demekki. Ama keske yazmasaydı. Iyi dilrkleriniz için teşekkür ederim

Bazen diyorum keske bulmasaydım kanıtları. Bu kadar yara almazdım.

kadın resim yapıyor,kitap okuyor ve muhtemelen karakteristik bir yapısı var,farklı insanlar her zaman cazip gelir,ilgi çeker,ben cin ali bile çizemem,müzik aletlerinden hiç anlamam,banada değişik gelir mesela bir insanın bişey var etmesi,bende etkilenirdim,herkes etkilenir sıra dışı insanlardan,belkide aşk fln değildir,sadece etkilenmiştir şunları görünce,çevremiz hep bizim gibi günlük rutinlerle dolu yaşayan insanlardan ibaret,böyle bir durumda insan farklı hissedebilir tabi ama ikiside evliyse bi yerde bırakması gerekir,size söylemeside olmamış,devam ettirmeside olmamış...

Valla adınıza çok üzüldüm. cidden yaralayıcı bir durum. Diğer hesaba adını yazacak kadar aklı gitmiş yani sizi doldurmak istemiyorum ama hakikaten çok etkilenmiş demekki.
Peki siz 6 ay önce öğrendiniz seminer 3 yıl onceydi. Bu youtube yorumlari, instaya adını yazmasi çalıştığı yere internetten bakması falan ne zaman oldu? Seminerden hemen sonra mi sonra hiç yapmamış mı öyle şeyler yoksa son zamanlarda hala var mı stalklamalar?

siz biyografisine yazdığını fark etmediniz mi

Anladım. Karışık duygular yaşamış kendi iç dünyasında o belli.
Yaptığı şeyi hazmetmek gerçekten çok zor.
Beni en çok üzen şey eşimle normalde iyiyiz diye belirtmişsiniz ya o kısım.
İnsan haliyle normal olarak böyle sorgulamalara girer, neden , neden diye.
terapi almayı düşünseniz ? hatta eşiniz de dahil olsun.
Büyük konuşmak olmasın fakat, gerçekten yaşadığınızı yaşamış olsam hazmedemem..
Çok zor bir durum

Eşiniz değil bir başkası olsaydı da etkilenecekti. Insan doğası bu. Yaratılış gereği elinin altında olanın disindakiyle ilgilenir hep. Bu erkeklerde daha da fazla. Ancak eşinizin kanıtları silmemis olmaması belki de sizin görmenizi istediği anlamına geliyor olabilir bilinç altisal olarak. Sanırım bunalmış ve kendine yol açmaya çalışıyor bir şekilde bu kadın da bahanesi olmuş. Belki biraz geri çekilebilir siniz ilişkinizde. Daha çok özel alan tanıyarak.

Üzgünüm, ne için kadına baktığınin bir önemi yok etkilenmiş basbaya ve bildiğin aldatmis
Büyük konuşmuyorum ama o kadar mükemmel bir kocanın başka bir kişiyle olan ufacık bir alakası bile bende bütün o iyi yönlerini bitirirdi ve bildiğin tiksinirim Artk yüzünü görmek istemem ve asla unutmazdm yaptığını. Hiç bir kadında unutmaz sizde unutmamışsnz ya bosayin ya üstünü kapatın gitsin. Başka yapabileceğiniz bir şey yok.

İçimden kocana birsürü küfür ettim haberin olsun.

Rabbim senide en kısa zamanda feraha çıkarsın inşallah.

Belki kızacaksınız ama eşimi o kadar çok seviyorum ki. Hiç bişey yapamadım. Ha icim nasil derseniz paramparça. Ama iste gel gör ki hayat sevdiginle sınıyor bazen

Eşin kadına fena halde aşık olmuş. 3 sene evvel tanıştığı birini hala stalklamaya devam edip bir de profiline adını yazacak kadar çılgınca davranmasını başka açıklaması olamaz. Umarım kadından bir ışık görememiştir.

Kişiye göre değişir ama ben eşimin başka birine aşık olduğunu bilerek evliliğime devam edemem. Kalbine birini alıyorsa belli ki ben uzun zamandır orada değilimdir çünkü. Sevgi bir yere kadar.

Senin adına çok üzüldüm.

Aldatma aldatmadir

Baska hesabında yakaladım. Bi süre kalmıs sonra kaldırmis.ben 6 aydır ölü gibiyim. Cocugum var, hamile kaldım bebegimi kaybettim. Buraya yazamıyorum herseyi.
Aralarında hiç birşey geçmemiş olmasına inandiniz mi yani? Adam yeni hesap açmış kadının adını biyografisine yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…