İçimden kocana birsürü küfür ettim haberin olsun.Agzindan çıkan tek kelime bisey hissettigimi zannettim oldu. Onun dısında hic konu açmadi. Ben çok uzerine gittim. Seni hep sevdim dedi. Ben anlamiyorum nasıl ayni anda iki kadına ilgi duyulur. Ben elinin altindayım. Ama o ulaşılmaz diye mi cazip geldi?
Ayrıl demiyorum ben burda .Empati yap dedigimde bile mahfoluyor. Farkında o da. Derdimi buraya dökmekten başka çarem yok. Düsünün ben de öğretmenim. Ekonomik ozgurlugum de var. Ama ayrılmak o kadar kolay degilmis bunu anladım. Rabbim düşmanıma bile vermesin
Kadınla takipleşmemiş diger hesabından. O hesap sanat hesabıydı. Yani onceden vardi ama ben girip bakmazdım. Kadınin fotolarini begenmis mi diye baktim hesap gecmisinden, öyle bisey de yok. Hani dedim begen yapmistir ki kadin merak edip buna baksın falan. O da olmamıs. Ne halt yemeye yazmis o zaman. Zaten 1 haftaya kaldırmıs. Pisman oldu demekki. Ama keske yazmasaydı. Iyi dilrkleriniz için teşekkür ederimEşiniz bu kadınla iletişim kurmak için mi başka bir hesap açtı ?
O hesapta biyografi kısmında onun adını gördüğünüzü yazmışsınız çünkü, bu kısmı çok kafama oturtamadım.
Ama benim anladığım şu, Eşiniz bu kadından ruhsal veya fiziksel olarak maalesef çok etkilenmiş.
ve kadınla iletişim kurmayı denemiş, karşılık alamamış gibi bir hissiyat aldım ben anlatımınızdan.
karşılık alamadıkça da sanırım hayranlığı, saplantı haline dönüşmüş gibi görünüyor.
Dua edelim tahmin ettiğimiz gibi kadın karşılık vermemiş olsun.
Üzüldüm sizin hissettiklerinize şuan, böyle hissetmekte o kadar haklısınız ki.
İnşallah bu durumunuz iyilikle çözülür.
Bazen diyorum keske bulmasaydım kanıtları. Bu kadar yara almazdım.Ayrıl demiyorum ben burda .
Ama adama haddini bildir en azından.
Mesafe koy .
Boşboğazlık etmesin madem .
Güveni sarsmış seni üzmüş .
Bir bedeli olmalı adama burdan çok sinir oldum valla.
Benimde zamanında başıma geldi pişkince gelip seni aldattım dediler ben evli değildim tabi attım gitti hayatımdan.
Bide beni suçladı şahıs dürüstlük işe yaramıyor dedi .
Dürüstlüğünü kendine saklasın banane
kadın resim yapıyor,kitap okuyor ve muhtemelen karakteristik bir yapısı var,farklı insanlar her zaman cazip gelir,ilgi çeker,ben cin ali bile çizemem,müzik aletlerinden hiç anlamam,banada değişik gelir mesela bir insanın bişey var etmesi,bende etkilenirdim,herkes etkilenir sıra dışı insanlardan,belkide aşk fln değildir,sadece etkilenmiştir şunları görünce,çevremiz hep bizim gibi günlük rutinlerle dolu yaşayan insanlardan ibaret,böyle bir durumda insan farklı hissedebilir tabi ama ikiside evliyse bi yerde bırakması gerekir,size söylemeside olmamış,devam ettirmeside olmamış...Kafamda ben de bunları hep düsündüm. Esim anlatmayinca hatta en beterini düşündüm. Ama bilemiyorum. Hic bisey bilmiyorum. Hayat cehennem oldu bana. Eteafımdaki herkes bana kızıyor sen ne yaşadın da bu kadar uzatıyorsun diye. Ama düsünün ben her gün esimin benle uyurken bile onu hayal ettigini sanıyorum. Ve daha beter şeyler. İşin garibi yaptıgı ve yazdıgı herseyi unutmus. Unutmasa hepsini ortadan kaldırırdı çünkü ben aşama aşama yakaldım. Gercekten unutmus. Ben bunları nasıl yazmısim diyor simdi de
siz biyografisine yazdığını fark etmediniz miMerhabalar. Buraya ilk defa yazıyorum. Nasıl başlasam bilemiyorum. Eşim bundan 3 yıl önce il dışına seminere gitti. Orda biriyle tanışmış. Ama kadın evli. Aynı ortamda 5 gün eğitim gördüler.kalabalık bi grupla. Neyse aradan epey zaman geçti ben bu kadınla ilgili bazı şeyler buldum instagramında. Konuşup msjlaşmamışlar ama onun adını biyografisine yazmıştı. Bana itiraf etti. Bisey hissettim zannettim dedi ama sevgi degildi dedi. Yeminler etti. Ekmege el bastı. Biz esimle çok iyiydik. Bana hic uzak durmadı. Bu duygusal hoşlantı neden oldu? Aklımdan hiç çıkmıyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olur biseyler söyleyin. Simdi çok pisman. Bi kere aglarken yakaladım. Sana hissettirdigim heesey icin kendime lanet ediyorum dedi. Sizce sevdi mi o kadını. Sevgi emek istemez mi? Ben 13 yıllık karısıyım. Onun yeri daha mı agır bastı . Kalbinde yer etmese yazar mı oraya buraya?
Anladım. Karışık duygular yaşamış kendi iç dünyasında o belli.Kadınla takipleşmemiş diger hesabından. O hesap sanat hesabıydı. Yani onceden vardi ama ben girip bakmazdım. Kadınin fotolarini begenmis mi diye baktim hesap gecmisinden, öyle bisey de yok. Hani dedim begen yapmistir ki kadin merak edip buna baksın falan. O da olmamıs. Ne halt yemeye yazmis o zaman. Zaten 1 haftaya kaldırmıs. Pisman oldu demekki. Ama keske yazmasaydı. Iyi dilrkleriniz için teşekkür ederim
Üzgünüm, ne için kadına baktığınin bir önemi yok etkilenmiş basbaya ve bildiğin aldatmisAynen haklısın. Eşim o kadar iyi bi insan ki ben bu hatası yüzünden onun diger iyi yönlerini silemedim. Bırakamadım. Degalarca seni kaybetmek istemiyorum dedi. Pişman oldugunu çok belli etti. Esim resim ogretmeni. O kadin da resimle ilgileniyormus. Ona resimler gostermis. Sanata ilgisi varmış yani. Esim gorsellikten etkilenmez. Cunku kadın gercekten çok guzel degildi. Sanki aynı pencereden baktıkları için bi farklı mı geldi? Tarzı, hayata bakışı falan etkile di gibi geliyor. Ben de kadını farklı buldum çünkü. O kadar zor bisey ki. Allah dusmanıma yasatmasın
İçimden kocana birsürü küfür ettim haberin olsun.
Rabbim senide en kısa zamanda feraha çıkarsın inşallah.
kadın resim yapıyor,kitap okuyor ve muhtemelen karakteristik bir yapısı var,farklı insanlar her zaman cazip gelir,ilgi çeker,ben cin ali bile çizemem,müzik aletlerinden hiç anlamam,banada değişik gelir mesela bir insanın bişey var etmesi,bende etkilenirdim,herkes etkilenir sıra dışı insanlardan,belkide aşk fln değildir,sadece etkilenmiştir şunları görünce,çevremiz hep bizim gibi günlük rutinlerle dolu yaşayan insanlardan ibaret,böyle bir durumda insan farklı hissedebilir tabi ama ikiside evliyse bi yerde bırakması gerekir,size söylemeside olmamış,devam ettirmeside olmamış...
Belki kızacaksınız ama eşimi o kadar çok seviyorum ki. Hiç bişey yapamadım. Ha icim nasil derseniz paramparça. Ama iste gel gör ki hayat sevdiginle sınıyor bazenÜzgünüm, ne için kadına baktığınin bir önemi yok etkilenmiş basbaya ve bildiğin aldatmis
Büyük konuşmuyorum ama o kadar mükemmel bir kocanın başka bir kişiyle olan ufacık bir alakası bile bende bütün o iyi yönlerini bitirirdi ve bildiğin tiksinirim Artk yüzünü görmek istemem ve asla unutmazdm yaptığını. Hiç bir kadında unutmaz sizde unutmamışsnz ya bosayin ya üstünü kapatın gitsin. Başka yapabileceğiniz bir şey yok.
Aldatma aldatmadirMerhabalar. Buraya ilk defa yazıyorum. Nasıl başlasam bilemiyorum. Eşim bundan 3 yıl önce il dışına seminere gitti. Orda biriyle tanışmış. Ama kadın evli. Aynı ortamda 5 gün eğitim gördüler.kalabalık bi grupla. Neyse aradan epey zaman geçti ben bu kadınla ilgili bazı şeyler buldum instagramında. Konuşup msjlaşmamışlar ama onun adını biyografisine yazmıştı. Bana itiraf etti. Bisey hissettim zannettim dedi ama sevgi degildi dedi. Yeminler etti. Ekmege el bastı. Biz esimle çok iyiydik. Bana hic uzak durmadı. Bu duygusal hoşlantı neden oldu? Aklımdan hiç çıkmıyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Ne olur biseyler söyleyin. Simdi çok pisman. Bi kere aglarken yakaladım. Sana hissettirdigim heesey icin kendime lanet ediyorum dedi. Sizce sevdi mi o kadını. Sevgi emek istemez mi? Ben 13 yıllık karısıyım. Onun yeri daha mı agır bastı . Kalbinde yer etmese yazar mı oraya buraya?
Aralarında hiç birşey geçmemiş olmasına inandiniz mi yani? Adam yeni hesap açmış kadının adını biyografisine yazmış.Baska hesabında yakaladım. Bi süre kalmıs sonra kaldırmis.ben 6 aydır ölü gibiyim. Cocugum var, hamile kaldım bebegimi kaybettim. Buraya yazamıyorum herseyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?