Duygusal aldatılma

Yani büyük konuşmak istemiyorum ama söylediğiniz şeyleri asla hazmedemezdim.
Bi dalsa onu mu düşünüyor ?
Kötü davransa beni sevmıyor onu mu seviyor ?
Kötü olsa onu mu özledi ?
Telefona baksa ona mı bakıyor ? Diye kurar kurar dururdum. Buda bi tür aldatma bence.

Bence bu aldatılma değil, çünkü elinde olan bı durum değil.
Ama bunu da herkes kaldıramaz.
Çok sevmişmidir diye o kadar merak ediyorum ki. 5 günluk bi seminerde kadın bu kadar iz bıraktıysa çok sevdi demek ki. Off bilemiyorumm

Hayır neden gelip anlatıyorlar ben bunu anlamıyorum.
Dürüstlük bu mu ya.
İçini acıtacağını bile bile anlatmak mı?
Bana yalan söylemeni isterdim demiş Orhan Pamuk çünkü insanlar sadece kaybetmekten korktukları kişiler için yalan söylerler.

Çok haklısın nasıl bi kadında 5 günde kendine bu kadar bağladı diye içim içimi yerdi acıkcası. Çok üzüldüm sana ya
Açık açık hıç söylemedi bana ama ben kıyıdan köşeden sordum, beni bu hale getiren kişiden nefret ediyor musun, lanet ediyor musun diye. Evet ediyorum dedi. İçim rahatladı mı? Hayır tabiki. Bana geçen 3 yılımı kimse veremez. Nefret etse dahi İçim asla rahatlamaz

Bu olay 3 yıl once mi oldu ?

6 ay inkar etti ahhh neler yaptım gercekleri anlatsın diye. Ben duymak istedim aslında. Çünkü inkar edemezdi artık. Bosanacagımdan çok korktu. Çok inkar etti

Çok haklısın nasıl bi kadında 5 günde kendine bu kadar bağladı diye içim içimi yerdi acıkcası. Çok üzüldüm sana ya
Bir insanın bşr insana birşeyler hissetmesi için büyük emekler verilmesine gerek yok hatta hiç yok.
Aksine emek verince fazla o insan uzaklaşıyor .
Benim burda sinirlendiğim şey yüzsüzce eşine böyle konuşması .
Bu kabul edilemez bir şey.
Biliyor kadının gidemeyeceğini.
Yahu asker arkadası mı bu kadın da gelmiş şöyle böyle hisssettim diye konuşabiliyor .
Ayıp ya gerçekten böyle insanlara yazıklar olsun

6 ay inkar etti ahhh neler yaptım gercekleri anlatsın diye. Ben duymak istedim aslında. Çünkü inkar edemezdi artık. Bosanacagımdan çok korktu. Çok inkar etti
Söylediği şeylerin tamamen gerçek olup olmadığını bilemezsin.
Belki birşeyler yaşandı .
Ne olursa olsun sana anlatmaması gerekirdi.
Boşanmandan korksa zaten anlatmazdı.
İçine şüpheyi bıraktı şimdi.
Güven gitti bir kere.
Eskisi gibi sen nasıl olucaksın bu saatten sonra?

Agzindan çıkan tek kelime bisey hissettigimi zannettim oldu. Onun dısında hic konu açmadi. Ben çok uzerine gittim. Seni hep sevdim dedi. Ben anlamiyorum nasıl ayni anda iki kadına ilgi duyulur. Ben elinin altindayım. Ama o ulaşılmaz diye mi cazip geldi?

Hem de nasıl nokta. Ahh cok zor cokk

Ya kardeşim neyse ne detaylara takılıyorsun.
Adam pişkince başka birinden hoşlandığını söylüyor sana ?
Bu kabul edilemez bir şey.
Sen hala o niye cazip geldi derdindesin.
Sen söyle bakalım adama ben falancadan etkilendim de sevgi sanmıştım sana ne yapıyor adam?

Empati yap dedigimde bile mahfoluyor. Farkında o da. Derdimi buraya dökmekten başka çarem yok. Düsünün ben de öğretmenim. Ekonomik ozgurlugum de var. Ama ayrılmak o kadar kolay degilmis bunu anladım. Rabbim düşmanıma bile vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…