Duygusal cokuntu icindeyim, yardim edebilir misiniz?

Ozaman başka birilerimi bulmaya çalış orda.Beraber gideceğin arkadaşlarla çok iyi değilsen.

ben de gitmiştim ve bir yıl sonra geri dönmüştüm .. ama hayatımın belkide en büyük pişmanlığıdır benim için geleceğini düşün. oranın senin hayatına katacağı gücü düşün ve bence git

Lütfen bu kadar ailene bağlı olma. Bu durumu yaşamadan bunu aşamazsın. 1 saat uzaktaki okul icin bile ne kadar üzülmüşsün. Erasmus çogu insanın asla yakalayamayacağı bir fırsat. Eğitimin ve ufkunun açılması açısından çok önemli. Bence tatillerse bile geri dönme. Bunu bir sınav olarak düşün. Böyle tecrübeler edinerek tek başına idare etmeyi öğreneceksin.

Ah ya ne güzel bir sans. Üzülmek, vahlanmak yerine tadını cıkarın. Ailenizle her gün görüntülü konusarak özleminizi bir miktar daha dindirebilirsiniz. Sizin icin harika bir deneyim olacak, iyi yanlarını düsünün ve rahatlayın. Ilk zamanlar elbette bosluk hissedeceksiniz ancak 1 ay gectikten sonra alısacaksınız. Basarılar dilerim..

canım ben de yurt dışında yaşarken evlendim. gelin olarak kaldım buralarda:) Alıştım artık.Dil öğreniyorum hala ama, zor bir dil. İnan bir yıl hiç bir şey değil büyük fırsat. Keşke zamanında notlarım iyi olsaydı da üniversitede ben de gidebilseydim erasmusa da. Özlediğini anlamadan dolu dolu geçer gider.

Sıkılır mıyım hic? Oyle olsa konu acmazdim ki! Her turlu fikri almak, elestirilmek, yon verilmek icin yazdim. Cooook sagolun

Cook buyuk bir yuk, ama deneyecegim, elimden geleni yapacagim. Bazen her ne kadar herseyi yakmak istesem de, dediginiz gibi tek basina tecrube edinmek icin guzel olur. Sanirim oradan buraya canavar gibi donerim :) Sabirli olmaya calisacagim

İsteyerek başvurmuşsun ve gidiyorsun. Bu sızlanma niye. Yapamam diyorsan baştan bulaşmayacaktın.

İlk baslarda hersey guzeldi...

Ne kadar cesaretlisiniz!!! Oncelikle sizi tebrik ederim. Nerede yasiyorsunuz? Nasil oradaki insan iliskileri, buradaki gibi tonla prosedur tonla evrak, imza islerine onlarda oyle dikkat ediyorlar mi? Mesela ben gittigim zaman bankadan hesap acayim oralarda dedim, nasil yapacagim simdi belki benden belge isterler bende bilemem orada nerelere gidilir diye paralarimi bozdurmayi dusunuyorum. Gercekten bıkmıs durumdayim. Umarim mutlusunuzdur oralarda, sevgiler

Ailenle göbek bağını kesmek için mükemmel bir fırsat. Tadını çıkar keşke yerinde olsaydım.

Umarim sizin karsiniza daha iyi firsatlar cikar, sevgiler

Teşekkür ederimAvrupa Birliği üyesi bir Balkan ülkesi. bize yakın olmaları avantaj. ama prosedür evrak işlerinde inanılmaz sabırlı olman lazım. Okuldan yönlendirirler gerekli evraklar ile ilgili diye düşünüyorum gidince de. Burası böyle yani en azından. Paranı euro'ya çevirip gitmeni öneririm zaten. Harcamadığını Türkiye'de de bozdurursun gerekirse. Bunun dışında mutluyum. Bir de dili halledersem stresim çok azalacak.İnsanlar sıcak kanlı ama kimse bizim Türkiye'deki kadar yabancılara anlayışlı değil. Dil daha da önemli yani bu durumda. Erasmus öğrencisi olduğun için İngilizce yeter bence sana ülkenin ana dili başka ise bile.
İyi yolculuklar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…