• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusal düşünen ben..

CilliSardunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
1.032
1.509
133
İyi bayramlar herkese..

Önceki konularımi da aşağı ekleyim daha iyi anlaşılırim.
Ortak arkadaş sayesinde 20 gün biri ile görüştüm. Her şey çok ciddi başladı benim niyetim ciddi diyerek geldi bana. Daha sonra evlilik vs ne seversin ne sevmezsin konuşuldu baya detaylı konuştuk yani. Ayrıca bu kişi annemin memleketinden ve ben orayı çok seviyorum. Evlenirsek orada yaşarız diye düşünmüştük. Neyse olmadı bitti. O kişi istemedi beni. 2 ay olacak neredeyse ancak benim hala aklımda.
Bayram dolayısıyla o şehire gittik hiç gidesim yoktu. Gittim ama aklıma iyice düştü karşılaşır miyiz diye gözledim hep. Küçük bir ilçe zaten. Oda çok seviyordu. Kendi kendime o kadar icsellestirmisim ki..
Mesaj atmayı bile düşündüm kendime saygısızlık yapamadım..
Diyeceğim şu başkası olsa 20 günlük bisey der geçer gider daha tanımıyorum bile. Ama ben bu duygusallıktan bunu yapamıyorum. Ha diyeceksiniz ki görüştüğün ilk kişi mi hayır değil. Beni isteyenler oldu ( görücü usulü) istemediğim halde geldiler gorusmus olmak icin görüştüm iyi oldukları halde devam ettirmedim. Ancak bu öyle değil kendim de istedim. Hersey uyumluydu her açıdan. Etkilendim de yalan söyleyemem.
Böyle içim çok tuhaf oldu gittiğim her yerde oda burayı severdi vs diye düşündüm acaba geldi mi o ilçede mi falan diye düşündüm. İçi pir pir eder ya insanın işte öyle oldu.
Kendime de kızıyorum diyorum ne saçma bi insansın hani ortada bisey yok yaşanmışlık yok emek yok, sanki uzun zamandır görüşmusuzde ayrılmışiz gibi davranıyorsun diyorum kendi kendime.
Ben bu duygusallıktan nasıl kurtulucam? Herseyi ince düşünmek zorunda mıyım?
Umursamayınca hiç umursamıyorum ama umursayinca birine bi duygu hissedince de böyle oluyor.
Gerçekten artık yoruldum bu durumdan.

Her şey çok ciddi başladı benim niyetim ciddi diyerek geldi bana. Daha sonra evlilik vs ne seversin ne sevmezsin konuşuldu baya detaylı konuştuk yani. Ayrıca bu kişi annemin memleketinden ve ben orayı çok seviyorum. Evlenirsek orada yaşarız diye düşünmüştük. Neyse olmadı bitti. O kişi istemedi beni. 2 ay olacak neredeyse ancak benim hala aklımda.
Bence o kişiden çok evlenme olayından uzaklaşmak etkilemiş sizi, bu belki biraz farklı bakmanızı sağlayabilir içinde bulunduğunuz duruma.
Birini tanımadan ciddi bir şeylere başlamayı benim aklım almıyor çünkü.

Bence o kişiden çok evlenme olayından uzaklaşmak etkilemiş sizi, bu belki biraz farklı bakmanızı sağlayabilir içinde bulunduğunuz duruma.
Birini tanımadan ciddi bir şeylere başlamayı benim aklım almıyor çünkü.
Şöyle ki, evleneyim diye tutturan başka bisey düşünmeyen insanlardan değilim olmadım hiç bir zaman. Tabi ki evlilik fikri güzeldi ama belki de hoslanti oldugu için güzeldi.
Evet tanımadan benimde aklim almıyor nasıl böyle oldum..

görücü usulü) istemediğim halde geldiler gorusmus olmak icin görüştüm iyi oldukları halde devam ettirmedim. Ancak bu öyle değil kendim de istedim. Hersey uyumluydu her açıdan.
Adam sana uyumlu değilmiş ki
Evlilikle ilgili sorular cevaplar olmuş sonrası hep gerginlik ve trip
20 güne sığmış hepsi
Yaşanmışlık yok saygı yok sevgi hiç yok, sadece sende elde edememenin verdiği bir duygu var. Şimdi azcık da gurur duygun kabarsın seni istemeyen birini özleme bile.

20 gun olsa da evlilige varan hayaller kurmak sizi moda sokmuş. Birazcik da duygusal biriyseniz etkilemesi doğal. Ben bu tarz zamanlarda yakışıklı bir oyuncunun dizisine falan başlarım ona sarınca unuturum 😂😂
Büyük ihtimalle öyle oldu evet. Haha çözüm harika ama bana işlemiyor çok denedim. Ugrasim da var ise gidiyorum başka şeylerle de ilgileniyorum ama malesef ..

Adam sana uyumlu değilmiş ki
Evlilikle ilgili sorular cevaplar olmuş sonrası hep gerginlik ve trip
20 güne sığmış hepsi
Yaşanmışlık yok saygı yok sevgi hiç yok, sadece sende elde edememenin verdiği bir duygu var. Şimdi azcık da gurur duygun kabarsın seni istemeyen birini özleme bile.
Saygı onun bana olan saygısı mi ? Yani saygısızlık olarak ne gördünüz bu sorularda ? Bilmek icin soruyorum yanlış anlamayın 😊

Saygı onun bana olan saygısı mi ? Yani saygısızlık olarak ne gördünüz bu sorularda ? Bilmek icin soruyorum yanlış anlamayın 😊
İlk buluşmada el tutan kız .. o daha ağır birini bekliyormuş
Şu cümlesinden zihniyeti anlaşılmıyor mu zaten
Arkadasina çok trip atıyordu sabah uyanıyordum bugün hangi tribi atacak diye düşünüyorum demiş.
Arkadaşına ayrıldığı kızın dedikodusunu yapacak kadar saygı duymayan biri
Dedi ki o arkadaş varken vedalaşırken sarılamam Neyse bugün çok sarıldık zaten dedi
Bu da saygısızlık
Ayrıca o arkadaş varken sarılamam ne demek? Arkadaş kız mıydı? Bence bu çocuğun aklında başka biri daha vardı
Çıkar sonra kokusu
Sende yeni taliplere şans ver
Yıllarca bu havalı sümüklüyü mü bekleyeceksin
Yok şurda mıdır yok burayı severdi diye özleyeceğine
Şuraya işemiştir kesin pis diye düşün iğren biraz da sdlffjskfjk

Bende benden kaynaklı bir durum mu var diye düşünmüştüm.
Evet kesinlikle öyle
Hahahha 😂😂😂
Ayrıca o arkadaş varken sarılamam ne demek? Arkadaş kız mıydı? Bence bu çocuğun aklında başka biri daha vardı
Çıkar sonra kokusu
Hayir erkek arkadaşı. O arkadaşı da benim yakın arkadaşımın nişanlısıydi onlar tanıştırdı zaten.
Bende başka biri olduğunu düşünüyorum çünkü başka bir sebep neden bulamıyorum. Ha belki de iyiki olmamış ama ben duygusal düşünmeden çıkamıyorum

Bende benden kaynaklı bir durum mu var diye düşünmüştüm.
Evet kesinlikle öyle

Hahahha 😂😂😂

Hayir erkek arkadaşı. O arkadaşı da benim yakın arkadaşımın nişanlısıydi onlar tanıştırdı zaten.
Bende başka biri olduğunu düşünüyorum çünkü başka bir sebep neden bulamıyorum. Ha belki de iyiki olmamış ama ben duygusal düşünmeden çıkamıyorum
Yeni insanlar tanı
Böyle gereksizlere vakit harcama
Dışarda hayat akıyor
Birinin görünüşü çarpmasa bile zekasına kibarlığına vurulursun belki
Hiç belli olmaz bu işler
Bu tarz kişilerle zaman kaybetme
Ben kaybettim zamanında şimdi tek acıdığım şey boşa giden zamanım

Yeni insanlar tanı
Böyle gereksizlere vakit harcama
Dışarda hayat akıyor
Birinin görünüşü çarpmasa bile zekasına kibarlığına vurulursun belki
Hiç belli olmaz bu işler
Bu tarz kişilerle zaman kaybetme
Ben kaybettim zamanında şimdi tek acıdığım şey boşa giden zamanım
Teşekkür ediyorum inşallah diyorum.
Umarım seninde karşına boşa gide zamanının yerini dolduracak iyi bir insan çıkar 🌸

Şu cümlesinden zihniyeti anlaşılmıyor mu zaten

Arkadaşına ayrıldığı kızın dedikodusunu yapacak kadar saygı duymayan biri

Bu da saygısızlık
Çıkar sonra kokusu
Sende yeni taliplere şans ver
Son paragrafa cok guldum Allahta sizi guldursun😄bunu bende hayata gecirecegim tuttum bu dusunce tarzını😆

Back
X