duygusal erkek

mesela müzik dinlerken gözlerinin dolması falan duygusallaştım şuan diyor arada sırada o tarz şeyler. Bir erkeğe yakıştıramıyorum galiba en ufak olayda bile duygulanmak falan
Seni tavlamak için olmasın

Kız valla bende istemem ikizler burcuymus dur hele rol yapıyo olabilir. Benim duygusal dedigim herif takıntılı cıkmıstı. Hava burcları çok tehlikelidir cok rol yapar
ben de rol yaptığını düşündüm. özellikle ikizler burcu erkeği ise.
çünkü çok duygusal erkekler özellikle ilk aşamada kendini güçsüz göstermemek için ağlayacağı varsa da tutuyor. sürekli ağlaması normal gelmedi

Kız valla bende istemem ikizler burcuymus dur hele rol yapıyo olabilir. Benim duygusal dedigim herif takıntılı cıkmıstı. Hava burcları çok tehlikelidir cok rol yapar
daha önceki 2 sevgilim de ikizlerdi ve çok yalancılardı aynı zamanda babam da ikizler ve hiç böyle romantik duygusal falan değil valla rol olabilir

öyle galiba en iyisi dikkatli olmak tekrar üüzlmek istemiyorum

Hele hele ikizler-kova-terazi hava üçlüsü tam bi rolcü. Benim duygusal sandıgım tiplemede kovaydı. Bi’ baktım takıntılı. Oturuyorum aglıyo, kalkıyorum aglıyo ya abicim gözünün icine sogan mı yerlestirdiler naptılar dakka bası aglıyo. Sonra foyası cıktı. Bu 3 lü tehlike.

B.kunu çıkarmış. Ben gülerdim görsem.

ahahhahahah çok güldüm buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…