- 24 Ocak 2021
- 417
- 600
- 23
- 28
- Konu Sahibi kadersizsanssz
-
bu tarz insanlar genelde duygusal değil de dengesiz oluyor galibaBen kadınları da anlamıyorum, bir gün dövüşüyorlar, öbür gün can ciğer kuzu sarması.Erkek versiyonunu heç çekemem.
Bahsettiğin iki uc örnek ben ikisinin ortası olması gereken erkek modelinden bahsediyorum bulursan bana da yollaişte o eril enerjisi olanların da aklı fikri cinsellikte oluyor yoksa ben de karşımda benden daha duygusal bir erkek istemem ama durum böyle maalesef
Şu negatifliğini al insanların üzerinden be.O Tedler gün geliyo Çaki oluyo.
Tepmesin sonra o at.Şu negatifliğini al insanların üzerinden be.Bırak inslar beyaz atlı prensleriyle mutlu olsun.
Tepmesin sonra o at.
galiba böyle bir erkeğin nesli tükenmek üzeredirBahsettiğin iki uc örnek ben ikisinin ortası olması gereken erkek modelinden bahsediyorum bulursan bana da yolla
burcu ne?haklısınız ben de böyle düşünüyorum ya da gerçek kişiliği bu değil de etkilemek için mi yapıyor onu da bilmiyorum
ikizlerburcu ne?
yok tabi öyle de olmasın ama karşımda benden daha duygusal erkek de istememNapsın bu erkekler ya? Ortaya “haaaaggkkkkk ööögkkkk hag ıg” yapıp balgam atıp tükürsün mü bizede bisey yaramıyo.
Kız valla bende istemem ikizler burcuymus dur hele rol yapıyo olabilir. Benim duygusal dedigim herif takıntılı cıkmıstı. Hava burcları çok tehlikelidir cok rol yaparyok tabi öyle de olmasın ama karşımda benden daha duygusal erkek de istemem
Seni tavlamak için olmasınmesela müzik dinlerken gözlerinin dolması falan duygusallaştım şuan diyor arada sırada o tarz şeyler. Bir erkeğe yakıştıramıyorum galiba en ufak olayda bile duygulanmak falan
ben de rol yaptığını düşündüm. özellikle ikizler burcu erkeği ise.Kız valla bende istemem ikizler burcuymus dur hele rol yapıyo olabilir. Benim duygusal dedigim herif takıntılı cıkmıstı. Hava burcları çok tehlikelidir cok rol yapar
daha önceki 2 sevgilim de ikizlerdi ve çok yalancılardı aynı zamanda babam da ikizler ve hiç böyle romantik duygusal falan değil valla rol olabilirKız valla bende istemem ikizler burcuymus dur hele rol yapıyo olabilir. Benim duygusal dedigim herif takıntılı cıkmıstı. Hava burcları çok tehlikelidir cok rol yapar
öyle galiba en iyisi dikkatli olmak tekrar üüzlmek istemiyorumben de rol yaptığını düşündüm. özellikle ikizler burcu erkeği ise.
çünkü çok duygusal erkekler özellikle ilk aşamada kendini güçsüz göstermemek için ağlayacağı varsa da tutuyor. sürekli ağlaması normal gelmedi
tam tersi ben soğuyorumSeni tavlamak için olmasın
Hele hele ikizler-kova-terazi hava üçlüsü tam bi rolcü. Benim duygusal sandıgım tiplemede kovaydı. Bi’ baktım takıntılı. Oturuyorum aglıyo, kalkıyorum aglıyo ya abicim gözünün icine sogan mı yerlestirdiler naptılar dakka bası aglıyo. Sonra foyası cıktı. Bu 3 lü tehlike.ben de rol yaptığını düşündüm. özellikle ikizler burcu erkeği ise.
çünkü çok duygusal erkekler özellikle ilk aşamada kendini güçsüz göstermemek için ağlayacağı varsa da tutuyor. sürekli ağlaması normal gelmedi
Benimde ilk sevgilim ikizlerdi. Göbek adı dümendi.daha önceki 2 sevgilim de ikizlerdi ve çok yalancılardı aynı zamanda babam da ikizler ve hiç böyle romantik duygusal falan değil valla rol olabilir
B.kunu çıkarmış.Hele hele ikizler-kova-terazi hava üçlüsü tam bi rolcü. Benim duygusal sandıgım tiplemede kovaydı. Bi’ baktım takıntılı. Oturuyorum aglıyo, kalkıyorum aglıyo ya abicim gözünün icine sogan mı yerlestirdiler naptılar dakka bası aglıyo. Sonra foyası cıktı. Bu 3 lü tehlike.
ahahhahahah çok güldüm bunaHele hele ikizler-kova-terazi hava üçlüsü tam bi rolcü. Benim duygusal sandıgım tiplemede kovaydı. Bi’ baktım takıntılı. Oturuyorum aglıyo, kalkıyorum aglıyo ya abicim gözünün icine sogan mı yerlestirdiler naptılar dakka bası aglıyo. Sonra foyası cıktı. Bu 3 lü tehlike.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?