- 21 Aralık 2014
- 9.062
- 27.914
- 798
- Konu Sahibi kadersizsanssz
-
Burnunu ceke ceke bebekler gibi aglıyodu. En sonunda bezini sarıp ağzına emziği yerlestiricem sus artık dedim. Ben saskınlıgımdan gülemedim bileB.kunu çıkarmış.Ben gülerdim görsem.
tam tersi ben soğuyorum
kaç yaşında belki yaşı ilerledikçe düzelir. benimki 27 de daha düzelmez heraldeayy benim kardeşim bu romantik prens. çok da dalga geçerim kendisiyle. böyle dalıp girmeler, şarkı sözü paylaşmalar, ayrılınca bir arabesk haller kndine gelememeler....yen, başladığı ilişkide dört nala koşmalar....hayatta sana bakmazdım hangi kızı olsa kaçırırsın azcık daha dik duruşlu ol diyorum yok, yapı meselesi. aslında kalbi çok temiz ve gerçekten düzgün ilişki isteyen biri ama böyle her şeyi uçlarda yaşadığı için kızları ürkütüyor bence haklısın sen de yani.
28 yaşında kardeşim. ergenliğinden beri böyle. düzeleceğini sanmam. arada bir kazık yiyince bir daha bağlanmak yok vs diye kendi kendine kararlar alıyor sonra gene aynıkaç yaşında belki yaşı ilerledikçe düzelir. benimki 27 de daha düzelmez heralde
sevgilim değil şuan konuşuyoruz ama maddi durumla ilgili biraz sıkıntısı var ve ailevi şeyler de var diye biliyorum28 yaşında kardeşim. ergenliğinden beri böyle. düzeleceğini sanmam. arada bir kazık yiyince bir daha bağlanmak yok vs diye kendi kendine kararlar alıyor sonra gene aynıkendince böyle olmasının sebepleri de var, bizim ailevi çok problemlerimiz oldu. iş konusunda hedeflerini gerçekleştiremedi vs, aşk hayatı dışında da böyle sorunları var. sevgiliniz de öyle mi?
İkizlermis hava grubu.bana itici gelıyor. mız mız gibi. kesın su grubudur
ikizler burcubana itici gelıyor. mız mız gibi. kesın su grubudur
valla hem duygusal hem aklı fikri cinsellikte olan da bir sürü erkek var emin olun, hatta cinsellik için duygusal rolü yapan da çok varişte o eril enerjisi olanların da aklı fikri cinsellikte oluyor yoksa ben de karşımda benden daha duygusal bir erkek istemem ama durum böyle maalesef
omg kesin ay burcunda bi sululuk varİkizlermis hava grubu.
benım kocam da ıkızler ama alakası yok ortası yok bunlarnikizler burcu
Aynen tek basına günes etkili olmuyo ay demek ruh demek zaten belkide tüm gezegenleri su. Belkide hava. Cünkü hava dümen demek kandırmayı cok severler... severim havaları ama onların karsında Zeki olmak lazımomg kesin ay burcunda bi sululuk var
aynen diğer tanıdığım ikizler gerçekten zeki ve yalancı bunu çözemedim amaAynen tek basına günes etkili olmuyo ay demek ruh demek zaten belkide tüm gezegenleri su. Belkide hava. Cünkü hava dümen demek kandırmayı cok severler... severim havaları ama onların karsında Zeki olmak lazım
işte sorun bende mi diye düşündüm de kadınlar genelde duygusal sever ya ama benim gibi düşünenler de varmışZevk meselesi , itici geliyosa nasil olacak o is
Şöyle bi iki cilve yap sende duygusal yaklaş şiir okur gibi herifin doğum saatini yerini yılını gününü dogdugu şehiri bi iste valla haritasını cok merak ettimaynen diğer tanıdığım ikizler gerçekten zeki ve yalancı bunu çözemedim ama
siz bu konulardan anlıyor musunuzŞöyle bi iki cilve yap sende duygusal yaklaş şiir okur gibi herifin doğum saatini yerini yılını gününü dogdugu şehiri bi iste valla haritasını cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?