duygusal erkek

ayy benim kardeşim bu romantik prens. çok da dalga geçerim kendisiyle. böyle dalıp girmeler, şarkı sözü paylaşmalar, ayrılınca bir arabesk haller kndine gelememeler....yen, başladığı ilişkide dört nala koşmalar....hayatta sana bakmazdım hangi kızı olsa kaçırırsın azcık daha dik duruşlu ol diyorum yok, yapı meselesi. aslında kalbi çok temiz ve gerçekten düzgün ilişki isteyen biri ama böyle her şeyi uçlarda yaşadığı için kızları ürkütüyor bence haklısın sen de yani.

kaç yaşında belki yaşı ilerledikçe düzelir. benimki 27 de daha düzelmez heralde

kaç yaşında belki yaşı ilerledikçe düzelir. benimki 27 de daha düzelmez heralde
28 yaşında kardeşim. ergenliğinden beri böyle. düzeleceğini sanmam. arada bir kazık yiyince bir daha bağlanmak yok vs diye kendi kendine kararlar alıyor sonra gene aynı kendince böyle olmasının sebepleri de var, bizim ailevi çok problemlerimiz oldu. iş konusunda hedeflerini gerçekleştiremedi vs, aşk hayatı dışında da böyle sorunları var. sevgiliniz de öyle mi?

sevgilim değil şuan konuşuyoruz ama maddi durumla ilgili biraz sıkıntısı var ve ailevi şeyler de var diye biliyorum

işte o eril enerjisi olanların da aklı fikri cinsellikte oluyor yoksa ben de karşımda benden daha duygusal bir erkek istemem ama durum böyle maalesef
valla hem duygusal hem aklı fikri cinsellikte olan da bir sürü erkek var emin olun, hatta cinsellik için duygusal rolü yapan da çok var

Kaç kaç. Koşarak uzaklaş.
İkizlerin bir yönü diğerinin zıddı oluyor.
Bir yanı bu kadar duygusalsa öfkesinin keskinliğini düşün.

Aynen tek basına günes etkili olmuyo ay demek ruh demek zaten belkide tüm gezegenleri su. Belkide hava. Cünkü hava dümen demek kandırmayı cok severler... severim havaları ama onların karsında Zeki olmak lazım
aynen diğer tanıdığım ikizler gerçekten zeki ve yalancı bunu çözemedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…