Duygusal mı Cinsel Aldatma mı Daha Yaralayıcı?

Ay kıyamam, Allah korusun, eşin seni çok sevip saysın, aldatmasın inşaallah:nazar:
Canını acıtacak birşey yaparsa söylersin kk olarak üstüne yürür pestil gibi ezeriz:KK4:
:KK36:amin abla inşallah
şimdilik öyle gibi:KK37:
orası kolay çiğnerim çiğner sakız gibi:KK34:
bilmiyorum çokmu fazla özgüven bu:KK23:
hiç düşünmüyrum öyle bi nane yiceğini ama büyük konuşmamak gerek tabi
dünyanın hali bellimi olur:110:

20 yılı devirdiğim için şundan eminim, hatta bu konuda hiç şüphem yok, aşık olup gitse de en geç 1 ay sonra böğürmeye başlar çünkü ben ona eşten çok daha fazlasıyım, yerime kimseyi koyamaz, mutlaka birşeyler eksik kalır, gidene eyvallahım da olmaz, zat-ı muhterem pek iyi bilir inadımı:KK59:
wuuu beni bile ikna ettin Mune bu kararlı cümlelerle

Benim için duygusal aldatma daha yaralayıcı olur herhalde. Cinsel aldatmanın da tabii ki affı olmaz, her türlüsü aldatmadır ama ayrıldıktan sonra duygusal olarak başkasına aşık olmuş olması çok daha fazla koyar herhalde. Cinsel aldatmaya "beş dakikalık zevk için neler yaptı şerrrrefsiz" diyebilirim ama duygusal aldatmada o da yok, adam basbayağı başkasına aşık olmuş daha ne :KK17: İster cinsel, ister duygusal, bütün aldatan erkeklerin şeyi kopsun inşallah:KK62:

o değilde erkeklerin kadınları mülkü gibi gördüğü bir gerçek:KK53::KK53:

bakınız kadın cinayetleri, sebep sen benden nasıl ayrılırsın ağırlıklı

haydi bu soruyu şu an kocalarımıza soralım, hayatım başkasıyla sevişirsem mi sorun olur yoksa sadece aşık olursam mı, cesareti olan.....:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Evli olsam farkli cevap veririm sanirim bu konuya.Su anda farkli dusunebilirim.Bilemedim.Kac senedir beraberiz bizimki haliyle bekliyor evlenmemizi :D Bekleyecek yani :) Hic sezmedim ama umarim bi haltlar karistirmiyordur !! Dayansin tutsun nefsini diyorum.Ama duygusal aldatmayi asla affedemem.Bagirsaklarini deşer bobregini eline veririm.

Back
X